Калюжна Тетяна Євгенівна

Невролог, провідний спеціаліст
лікар вищої категорії
кандидат медичних наук
Консультація 1800 грн, повторна - 1000 грн, онлайн - 1500 грн
Надає допомогу при головному болі, запамороченні, невпевненості при ходьбі, наслідках нейроінфекцій та інсультів, хворобі Паркінсона. Має сучасні підходи в лікуванні: мігрені, панічних атак, депресій, болі в хребті. Проводить консервативне лікування психоорганічного синдрому, судинної деменції, ішемічного інсульту, хронічних порушень мозкового кровообігу, наслідків травм (черепно-мозкових та спинальних). Вперше в Одесі 2007 р. провела системний тромболізис при ішемічному інсульті у пацієнтки на базі стаціонару ІНТО-САНА. Не проводить первинну консультацію онлайн, первинна тільки ОЧНО, потім можна онлайн.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Julia Ivanova
15 вересня '24р.
Хочу выразить слова благодарности врачу Калюжной Татьяне Евгеньевне. Это замечательный врач и прекрасный человек. Она профессионал в своем деле. Знает, что нужно сказать пациенту, как поддержать его. Обращаясь к ней за помощью всегда получишь ответы на все наболевшие вопросы. Назначенная ей терапия - это грамотный и индивидуальный подход к каждому пациенту. Татьяна Евгеньевна спасибо Вам за ваш труд
Ирина Самойлова
07 вересня '23р.
Отличная клиника. Врачи профессионалы. Особая благодарность Татьяне Евгеньевна Калюжной. Её лечение волшебное,рядом с таким доктором веришь в самое хорошее! Спасибо!!!
Ezri Boris
07 вересня '23р.
Мы благодарим нашего дорогого доктора- Калюжную Татьяну Евгеньевну , за заботу о нас уже долгие- долгие годы . Спасибо Вам, любимый наш доктор! Прекрасный специалист и очень хороший человек! С уважением семья Коровай- Эзри
Iryna Kulchytska
03 серпня '23р.
Прийшли до свого доктора Калюжної Тетяни Євгеніївни, яка свого часу реанімувала матір з мікроінсультом після бездіяльності лікарів в гослікарні. В центрі знайшли час на діагностичне дослідження і консультацію до лікаря. Приємний та уважний персонал, затишна атмосфера та професійність лікарів складають дуже позитивне враження про це місце. Бажаємо розквіту і миру.
Константин
05 липня '16р.
Хороший доктор. Проходил у нее курс лечения, благодаря которому мне удалось избежать операции.
Игорь
18 травня '16р.
Проводит эффективное лечение, к пациентам относится очень хорошо. Рекомендую!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• ОМІ ім. Н.І. Пирогова (ОНМУ)

Курси підвищення кваліфікації

• На базі ОКБ, лікар СП
  • З 1983 року працювала на Центральній підстанції швидкої медичної допомоги лікарем швидкої допомоги.
  • У 1994 році пройшла курси удосконалення у Київському ГІДУВ за циклом «Спеціалізація з неврології» – 6 місяців.
  • З 1995 року по листопад 2002 року поєднувала роботу лікаря швидкої допомоги з роботою старшого лікаря неврологічної служби Міської швидкої допомоги.
  • З 2002р. по 2020р. працювала в Медичному центрі INTO-SANA головним неврологом.
  • У 2005 р. та 2007р. пройшла міжнародний навчальний курс з неврології на "EUROPEAN FEDERATION OF NEURODICAL SOCIETIES Regional Teaching Cours".

Участь в асоціаціях

• Асоціація неврологів України