Самора Євген Юрійович

Невролог, рефлексотерапевт
Лікар першої категорії
Євген Юрійович - Невролог, рефлексотерапевт, який займається виявленням, профілактикою та лікуванням неврологічних патологій. Спеціалізується на рефлексотерапії. Приймає пацієнтів з болем у шиї та спині, онімінням нижніх кінцівок, панічними атаками та безсонням. Лікує епілепсію, міжхребетні грижі, остеохондроз, невралгію та вегетосудинну дистонію.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Одеса вул. Олексія Вадатурського (Маршала Малиновського), 61 Г р.Хаджибейський

Мирослава
14 березеня '20р.
Лікар доброзичливий. На скільки я можу судити, в повністю компетентний. Вказав на можливі проблеми, та запропонував всі можливі шляхи вирішення. Разом вибрали найбільш оптимальний. Все дуже сподобалося! неодмінно прийду ще!
Антоніна
23 лютого '20р.
Все дуже сподобалося, лікар дуже уважний. Поставила правильний діагноз, та призначив відповідно до діагнозу процедури. Зараз мені значно ліпше. І цим я завдячую цьому надзвичайному спеціалісту. Низький Вам уклін! Прийду ще не один раз!
03 серпня '20р.
Грамотно поставленный диагноз, врач внимательный , вежливый . Большое спасибо .
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2001 р. — Донецький медичний державний університет ім. М. Горького.
  • 2001-2002 рр. — спеціалізація з неврології.
  • 2004-2012 рр. — асистент кафедри фізіотерапії Донецького Національного медичного університету ім. М. Горького.