Ягер Іван Іванович
Хірург, онкохірург, УЗД-фахівець
лікар другої категорії
Іван Іванович — лікар хірург, онкохірург. Спеціалізується на амбулаторних хірургічних втручаннях: операції з видалення атером, липом, гігром, гриж, ксантелазм повік та ін. Лікує врослі нігті шляхом видалення паросткової зони. Видаляє доброякісні утворення шкіри та м'яких тканин, у тому числі на обличчі та в делікатних зонах, з накладенням косметичних швів. Проводить видалення злоякісних утворень шкіри. Консультує у всьому спектрі амбулаторно-хірургічного втручання.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініках:
Немає відгуків
- 2020 р. — Буковинський державний медичний університет, Спеціальність – Лікувальна справа, м. Чернівці;
- 2023 р. — Національний університет охорони здоров'я ім. П.Л. Шупика, Спеціальність – Хірургія, м. Київ;
- 2023 р. — Національний університет охорони здоров'я ім. П.Л. Шупика, ТУ "Організація та надання паліативної та хоспісної допомоги хворим та членам їх сімей в амбулаторних та стаціонарних умовах", м. Київ;
- 2024 р. — Національний університет охорони здоров'я ім. П.Л. Шупика, ТУ "Надання екстреної допомоги відповідно до протоколів базової підтримки життя (BLS) та розширеної підтримки життя в умовах НС та бойових дій", м. Київ;
- 2025 р. — Національний університет охорони здоров'я ім. П.Л. Шупика, Спеціальність – Онкохірургія, м. Київ;
- 2025 р. — Національний університет охорони здоров'я ім. П.Л. Шупика, Спеціальність – Ультразвукова діагностика, м. Київ.
Лікар-хірург надає послуги
- Консультація хірурга;