Мягкоход Анастасія Юріївна

Викликати додому
Чому я працюю лікарем? Я обрала медицину, бо переконана, що моя роль як лікаря - це не лише лікувати, а й змінювати життя людей на краще

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2016-2022 рр. - Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця, спеціальність: «Лікувальна справа»
  • 2022-2024 рр. - Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика: «Внутрішні хвороби»

Курси підвищення кваліфікації

• Вересень 2023 р. - майстер-клас «ГРВІ: Лікувати не треба чекати. Респіраторні захворювання лікуй респіраторно».
  • Жовтень 2023 р. - науково-практична конференція «Гастротолока: Сучасні наукові тренди в гастроентерології та гепатології»
  • Травень 2024 р. - онлайн-захід «Все про сучасну терапію діабету у практиці лікаря ПМД»
  • Серпень 2024 р. - майстер-клас «Алергічний риніт: клінічні прояви, діагностика та лікування»
  • Вересень 2024 р. - Медичний форум «Global General Practice»
  • Вересень 2024 р. - онлайн-захід «PRO CARDIO: новини з європейського конгресу кардіологів 2024»

Участь в асоціаціях

• Вересень 2024 р. - Українська асоціація медичної освіти «Третя національна школа терапевтів України»

Лікар-терапевт займається лікуванням захворювань

• Цукровий діабет ІІ типу
  • Анемії
Схожі спеціалісти:
Терапевт, гастроентеролог, ендокринолог
Терапевт, ревматолог, лікар фізичної та реабілітаційної медицини, фізичний терапевт, ерготерапевт
Терапевт, ендокринолог, сімейний лікар