Сторінка 2. Діагностичні центри Миколаєва

Знайдена 21 клініка

Сб Нед
Просто хочу сказать спасибо что у нас в городе есть такая Скорая Помощь,которая оказывает квалифицированную помощь,специалисты непросто выполняют свою работу но и что очень понравилось,на следующий день звонят и интересуются состоянием больного,и отвечают на все ещё возникшие вопросы,большое человеческое спеасибо
Лера
Никому не рекомендую данный центр. Кровь с вены берут так что потом синяк на пол руки. Путают анализы. Никакое смс не приходит. Администратор не перезванивает. Это при том, что людей то особо в мед центре и нет.
отличное обслуживание, классные врачи и персонал
Леонид
Еще не знаю, но очень хочу оставить как минимум хороший отзыв!!!
Наталья
Очень понравилось УЗИ. Врач Чалая
Ксюша
Уверена, каждый взрослый человек хоть сталкивался с проблемой того, что скорая помощь не такая уж и скорая, да и толку от неё немного – машины недоукомплектованы оборудованием и медикаментами. Потому для нас вполне очевидным выбором стал вызов бригады из Мед-престиж – это в разы быстрее, ребята работают очень профессионально, привозят всю нужную аппаратуру и лекарства. Уже не раз выручали нас, спасибо им большое за это.
Миколаїв вул. Адмірала Макарова, 29
р.Центральний
Медичний центр "Панацея" створений в 2011 році, надає допомогу в діагностиці та лікуванні захворювань по 15 основними напрямками в медицині.
Миколаїв вул. Садова, 3 В
р.Центральний
Центр невідкладної допомоги "Мед-престиж" надає цілодобову кваліфіковану медичну допомогу за різними напрямками для всіх вікових категорій.
5,2
Миколаїв пр-т Богоявленський, 336 (кол. Жовтневий)
р.Корабельний
Комп'ютерна томографія "Діамед" на пр-ті Жовтневий спеціалізується в області діагностики захворювань, дозволяє виявити проблеми зі здоров'ям на ранньому етапі.
Миколаїв пр-т Корабелів, 7
р.Корабельний
Стоматологія "Денталюкс" займається всіма видами медичної допомоги при виникненні проблем із зубами.
Миколаїв вул. Галини Петрової, 2/1
р.Центральний
Медичний центр "Active-Medical" на вул. Петрової проводить повний спектр діагностичних і терапевтичних маніпуляцій з 18 основних медичних спеціалізацій, включаючи апаратні та лабораторні дослідження.
Миколаїв пр-т Центральний, 71 А
р.Центральний
Багатопрофільний медичний центр "Active-Medical" на пр. Леніна надає пацієнтам допомогу в діагностиці та лікуванні по 16 затребуваних напрямах. У клініці працюють досвідчені лікарі, серед яких фахівці вищої та першої категорій.
Миколаїв вул. Володарського, 4
р.Центральний
Центр комп'ютерної томографії "Діамед" на вул. Володарського виконує весь комплекс діагностичних маніпуляцій, дозволяє визначити проблему на ранній стадії.
Миколаїв
Центр Ендоскопії в Миколаєві спеціалізується в області відеоендоскопічних дослідження внутрішніх органів. Прийом пацієнтів здійснюється за попереднім записом, діагностика проводиться на сучасному обладнанні.
Миколаїв пр-т Богоявленський, 340/3 (кол. Жовтневий)
р.Корабельний
Стоматологічна клініка "ДентаЛюкс" спеціалізується в області терапії і гігієни ротової порожнини.
4,3
Миколаїв вул. Чигрина, 163
р.Центральний
Стоматологічна клініка "Проба-Люкс" створена в 2007 році, займається лікуванням і профілактикою захворювань зубів і ясен, дозволяє відновити сліпучу посмішку.