УЗД печінки в Києві в суботу - Деснянський район

УЗД печінки 890 грн.
Знайдено 2 клініки

Сб Нед
Вадим
Все сподобалось. Залишився задоволений.
Вадим
Гарний центр, чуйні працівники. Особлива подяка лікарю лору Саргошу Євгену Геннадійовичу.
Віталина
Сьогодні була на прийомі у лікаря. Спочатку робили узд чоловіку, а потім чоловік пішов на прийом до терапевта.Загалом мені все сподобалось. Лікарі уважні,доброзичливі,дівчата на рецепшені привітлеві обстановка приемна.Ціни приемно здивували.Жалкую що раніше сюди не ходила. Буду усім рекомендувати цю клініку. Дякую працівникам Біомеду
Яна
Все специалисты просто супер
Здравствуйте! Посещала этот медицинский центр 23.11.21. Была на УЗИ щитовидки. Врач Скопинцев Дмитрий Владимирович. Тщательно сделал УЗИ. Очень подробно всё описал. Ответил на все мои вопросы. Дал рекомендации. Я довольна, что попала к тому специалисту! Рекомендую проходить УЗИ в этом мед. центре!!!)
Диана
Елена Борисовна один из лучших специалистов Киева.
6,0
Київ вул. М. Закревського, 47, 2 поверх
р.Деснянський
Багатопрофільний медичний центр "Закревського 47" надає широкий перелік медичних послуг в різних областях медицини.
  • УЗД Органів черевної порожнини (печінки, селезінки, підшлункової залози, жовчного міхура, жовчних проток) та нирок з доплерівським скануванням 890
  • УЗД Органів черевної порожнини (печінки, селезінки, підшлункової залози, жовчного міхура, жовчних проток) та нирок для дітей 890
Сеть клиник "Биомед"
Київ пр-т Володимира Маяковського, 27/1 (Троєщина) , Троєщина
р.Деснянський
Медичний заклад МЦ "Біомед", розташований на проспекті Маяковського, надає такі послуги: різноманітні ультразвукові дослідження, функціональна діагностика серцево-судинної системи (моніторування за Холтером, велоергометрія, ЕКГ), дуплексне сканування судин, артерій і вен, кольпоскопія, дослідження нашкірних новоутворень (родимок, гемангіом, базаліом,...