Мій Лікар, мережа медичних клінік. Амбулаторне відділення № 3

Пн — Пт: 08:00-19:00 Сб: 09:00-15:00
  • Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
Амбулаторне відділення № 3 мережі медичних клінік «МІЙ ЛІКАР» - медичний заклад, який надає допомогу пацієнтам за наступними напрямками: гінекологія, кардіологія, неврологія, отоларингологія, сімейна медицина, педіатрія, терапія і ендокринологія. Прийом здійснюють лікарі вищої та першої кваліфікаційних категорій. В роботі використовується сучасне обладнання та медичні препарати останнього покоління.
  • Ціни на послуги
  • Відгуки

Мій Лікар, мережа медичних клінік. Амбулаторне відділення № 3, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Консультація гінеколога за декларацією
  • Консультація отоларинголога по декларації
  • Консультація отоларинголога
  • Консультація педіатра по декларації
  • Консультація педіатра
  • Консультація сімейного лікаря по декларації
  • Консультація сімейного лікаря
  • Консультація терапевта по декларації
  • Консультація терапевта

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
22 вересня '21р.
Чудова клініка ,кваліфікований персонал, я дуже задоволена)
Ярослава
29 січня '20р.
Несмотря на то, что сейчас много клиник, выбрать ну которая тебе подойдет очень тяжело. Моя мама неоднократно слышала позитивные отзывы о медицинской клинике “МІЙ ЛІКАР”. Недавно решилась, записалась к семейному врачу. Не жалею. Услуги здесь предоставляют качественно.
25 січня '20р.
Алла Петровна хороший невролог. С некоторых пор меня мучают проблемы со сном, что влияет на общее состояние. Когда появилась явная нервозность, пошла к врачу. Довольна что выбрала Аллу Петровну. После ее назначения, спала прекрасно уже в первую ночь. Силы возвращаются, настроение повышается.
Михаил Альбертович
19 січня '20р.
Ухаживать за своим здоровьем нужно всегда. Наша семья доверяет только медицинскому центру “МІЙ ЛІКАР” на Гетмана Сагайдачного. Не однократно обращались к терапевту та педиатру. Цены оправдывают качество работы. Оборудование современное.
Владимир
15 січня '20р.
Дмитрий Игоревич хоть и молодой специалист, но очень толковый. Нет в нем вот этой старой закалки. Врач всегда назначает реально эффективное лечение, без всяких капустных листов и прочей ереси. Не доверяю я народным методам и лекарствам, которые уже давно не актуальны. Рекомендую Дмитрия всем, кто реально обеспокоен за свое здоровье.
Кристина
06 січня '20р.
Виталий Александрович – наша палочка выручалочка уже более 10ти лет. Ходим к нему всем своим скромным семейством, я и муж. Никогда у нас не возникло недопонимания. Врач всегда все расскажет и, если нужно, повторит еще раз. Информацию доносит понятно, лечение назначает эффективное.
Екатерина
23 грудня '19р.
Мая Николаевна неоднократно помогала мне, и моим подругам. Я стояла у нее на учете по беременности, а знакомая просто проходила терапию. Мы обе довольны подходом специалиста. Хорошая и очень приятная женщина, готовая выслушать в любой момент!
Карина
20 грудня '19р.
К Ольге Владимировне ходим уже как на работу. Каждая простуда ребенка заканчивается воспалением ушей. Хорошо, когда есть первоклассный специалист, знающий особенности конкретного твоего малыша. Очень нравится ее подход и лечение. Облегчение наступает сразу же. Рекомендую!
20 грудня '19р.
Руслана Андреевна – кардиолог со стажем. С детства я страдаю болями в сердце, это связано с врожденной патологией. Часто приходится корректировать лечение и подбирать более эффективные препараты. Хорошо, что на моем длительном пути повстречался этот специалист!
Ангелина
19 грудня '19р.
В медицинскую клинику “МІЙ ЛІКАР” обратилась по вопросу проверки щитовидной железы. Начала замечать ломкость ногтей, сильное выпадение волос, потерю веса. Опытный врач эндокринолог нащупал новообразования. К счастью узел оказался доброкачественным. Сейчас прохожу лечение и наблюдение у врача.
Зверніть увагу на інші клініки:
Біла Церква вул. Шевченка, 9
7,4
Tendo Med — це медичний центр з сучасною діагностично-лікувальною базою, ефективними методами реабілітаці та командою фахових лікарів. Наші лікарі вміло допомагають пацієнтам покращити самопочуття та впоратися з хворобами.
Пн — Пт: 09:00-21:00 Сб: 09:00-21:00
Лікувально-діагностичний центр CentroLab надає послуги з лабораторної та функціональної діагностики: ЕКГ (електрокардіографія) з розшифровкою лікаря.
Пн — Пт: 07:30-13:00 Сб: 08:00-13:00
Біла Церква вул. Ярослава Мудрого, 5/13
9,7
«ОН Клінік» в Білій Церкві – перший сучасний медичний центр для дорослих. Пацієнти мають змогу отримати послуги у відділеннях проктології, дерматології, гастроентерології, гінекології, трихології, хірургії, сімейної медицини, отоларингології, урології, ендокринології, офтальмології, психіатрії, травматології, кардіології, інфектології, нефрології, неврологии, флебології, пульмонології, гематології, діагностики (ендоскопії та УЗД). Клініка оснащена найкращим обладнанням світових виробників, а прийом ведуть висококваліфіковані фахівці.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-18:00 Н: 10:00-16:00
Біла Церква вул. Олеся Гончара, 1/42, каб. 536
6,0
Ліцензія МОЗ України від 11.08.2025 N-1267 Центр наркології «MedKlinick» — сучасний медичний центр у Білій Церкві, що надає допомогу в лікуванні алкогольної, наркотичної та інших видів залежностей. Надаємо послуги по всій Київській області. Пропонуємо професійне лікування від алкогольної та наркотичної залежностей, детоксикацію, проводимо кодування, надаємо психологічну підтримку та складаємо індивідуальні програми реабілітації. Гарантуємо конфіденційність, безпеку та людяний підхід. Можливиї виїзд на дом. Консультації з психологом в телефонному режимі— безкоштовні.
Пн — Пт: 08:00-22:00 Сб: 08:00-22:00 Н: 08:00-22:00