Чернігів,
вул. 1-го Травня, 172
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Медичний центр "Новамедіа" спеціалізується у наданні кваліфікованої допомоги в області гінекології. В установі працюють фахівці більш шести медичних напрямків: акушери-гінекологи, терапевти, хірурги-ендоскопісти, фахівці з ультразвукової діагностики та лабораторних досліджень.
- Ціни на послуги
- Відгуки
НоваМед, медичний центр, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- УЗД (ультразвукове дослідження)
- Консультація гінеколога
12 січня '21р.
Так держать молодцы
Мария
19 лютого '20р.
Огромнейшее спасибо всему персоналу клиники НоваМед и отдельно доктору Отрошко Василию Васильевичу, который делал мне операцию. Всё на высочайшем уровне, а главное с заботой, вниманием и поддержкой! Буду вечно Вам благодарна! Спасибо!
Маруфенко Елена
17 січня '20р.
Огромное спасибо всему персоналу НоваМед. Вы лучшие... Успехов вам и процветания.
07 липня '19р.
Перебувала на обліку по вагітності.
Все на вищому рівні. Приємний і дбайливий медперсонал.
Дуже круті палати, кабінет для огляду жінок і все інше. В цю клініку хочеться приходити знову і знову.
Особливо вдячна Пантюх Оксані Вікторівній, саме вона вела мою вагітность. Відношення прекрасне.
Дякую також всім хто працює в НоваМед та засновникам такого чудового закладу. Гарних вам пацієнтів та розвитку і процвітання.
Я задоволена їхньою роботою. Моя оцінка 100!!!
Рекомендую.
Катерина
02 липня '19р.
Очень хорошее отношение к людям!!! Внимательный персонал. В палатах евро ремонт и кондиционер. Благодарю клинику Нова Мед. Побольше бы в Чернигове таких клиник и врачей )))
Светлана
05 червеня '18р.
Спасибо большое всему персоналу клиники за созданную теплую атмосферу, качество услуг и особенно ценно индивидуальный подход к каждому пациенту! Рекомендую!!!!
Олга
03 квітня '18р.
Замечательная клиника с добродушным персоналом и лучшими специалистами своего дела) Очень довольна) Отдельное спасибо Василию Васильевичу)
Саша
06 лютого '18р.
Выбрала для наблюдения за беременностью этот центр. Мне понравилась здесь обстановка, а потом и врач. Очень трепетное отношение к беременным. Чтобы кто-то давил, пугал, как рассказывают девочки - такого и близко нет. Все без нервотрепок, спокойно. Да, еще хочу отметить комфортность - от удобных диванчиков для ожидания до гинекологических кресел с мягкими кожаными подколенниками. Ходить сюда на осмотры одно удовольствие.
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.
Зверніть увагу на інші клініки:
вул. Рокосовського, 49
У відділенні приймаються всі види лабораторних досліджень крові, гінекологічних та урологічних мазків, аналізи калу і сечі.
Пн — Пт: 08:00-10:30
вул. Мазепи, 4
пр-т Миру, 44
Чернігівський медичний центр "Віді" спеціалізується на комплексному обстеження організму, консультації лікарів та амбулаторне лікування.
Пн — Пт: 08:00-18:00
Чернігів
вул. 1 Травня, 172 (жіноча консультація)
У медичній лабораторії Дніпролаб Ви зможете за доступними цінами в максимально короткі терміни здати аналізи.