Медакустика, центр реабілітації слуху у Кривому Розі

Пн — Пт: 09:00-18:00
  • Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
Філія всеукраїнської компанії "Медакустика" в Кривому Розі - реабілітаційний центр, що пропонує професійні рішення проблем слуху, мови та голосу у дорослих і дітей. Тут надаються послуги з комплексного обстеження слуху, підбору слухового апарату і комплексному медичному супроводу протягом усього періоду його носіння.
  • Ціни на послуги
  • Відгуки

Медакустика, центр реабілітації слуху у Кривому Розі, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Консультація лікаря-аудіолога
  • Аудіометрія (вимірювання гостроти слуху)
  • Імпедансометрія
  • Отоакустична емісія (ОАЕ)
  • Підбір і налаштування слухового апарату
  • Налаштування слухового апарату без гарантії куплених у нас
  • Виклик отоларинголога додому з обладнанням
  • Консультація аудіометриста-слухопротезиста

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
Оля
06 квітня '18р.
Классно, что в Медакустике, в отличие от других клиник нашего города, отоларинголога можно вызвать на дом! Что б не бегать и не стоять в очередях. Особенно когда цены на услуги копейки. Спасибо! Так держать! Вот это я понимаю, команда.
Вероника
08 березеня '18р.
Замовила слуховий апарат у вашій клініці, приємною несподіванкою виявилось безкоштовне надання медичних послуг, а це в нашому місті , та і взагалі, в нашій країні - рідкість.
07 лютого '18р.
С возрастом начал ухудшаться слух, а потом и вовсе пропал. Не знала что делать, постоянно все перепрашивала, раздражала родных и близких. У вас мне помогли. Теперь я снова в "коллие", работаю коллектором, постоянно на телефоне, все слышу. Спасибо
Максим
07 лютого '18р.
Я переселенец из Авдеевки, во время обстрела частично потерял зрение и слух. Слава Богу назначили мне пенсию по инвалидности и теперь я лечусь у вас. Цены радуют и медсестры. Добрые и отзывчивые.
Виталик
29 січня '18р.
За долгие годы работы на заводе практически потерял слух, не думал, что можно как то это исправить. У вас мне помогли, достаточно быстро и я снова стал слышать и радоваться жизни. Идем в Европпу вместе с Медакустикой.
Марта
25 січня '18р.
Никак не могли подобрать отцу нормальный слуховой аппарат. Случайно наткнулись на ваш сайт, понравилась быстрая оперативность операторов. Перезвонили, записали. В Кривом Роге ваша клиника находка.

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Кривий Ріг пр-т Мира, 5 Б
9,1
Всім, кому необхідно пройти якісну діагностику на сучасному обладнанні, свої послуги пропонує МРТ-центр в Кривому Розі. Центр має у своєму розпорядженні магнітно-резонансний томограф AIRIS Mate (відкритого типу), що дозволяє провести обстеження різних зон тіла і структур організму.
Пн — Пт: 08:00-18:00
Кривий Ріг вул. Катеринівська, 1
Коровін Ігор Володимирович - лікар вищої категорії, спеціалізується на проблемах загальної неврології, реабілітології, вертебрології та рефлексотерапії. Автор шести друкованих наукових робіт, член Української асоціації фізіотерапевтів та реабілітологів.
Пн — Пт: 09:00-17:00
Кривий Ріг вул. Комерційна 1
8,4
Трихологічний центр Lesya – це сучасний медичний заклад, де кваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом роботи використовують новітні методи діагностики та лікування, щоб допомогти вам здобути здорове та красиве волосся. Ми пропонуємо широкий спектр послуг за такими напрямками: трихологія, дерматологія, косметологія, колористика
Пн — Пт: 09:00-19:00 Сб: 09:00-19:00 Н: 09:00-19:00
Кривий Ріг вул. Володимира Великого, 29В
7,1
Медичний центр "VAN Clinic" — це багатопрофільний заклад, розташований у самому центрі Дніпра, який надає широкий спектр медичних послуг. У нас ви можете отримати консультації лікарів різних спеціалізацій, сучасну діагностику, лабораторні дослідження, денний стаціонар та операції "одного дня". Ми цінуємо вашу довіру та прагнемо забезпечити якісне лікування, економлячи ваш час.
Пн — Пт: 08:00-17:00