Харків,
Н: 00:00-24:00
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Лікувально-оздоровчий комплекс "Березівські мінеральні води" - це унікальний медичний курорт, який займається відновленням та реабілітацією пацієнтів. Санаторно-курортне лікування здійснюється за допомогою мінеральних вод, цілющих грязей, фізіотерапевтичних процедур.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Березівські мінеральні води, курорт, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- одне місце у двомісному двокімнатному номері типу Напівлюкс у спальному корпусі № 5 1 070
- 1-о місний, 2-о кімнатний номер типу Напівлюкс у спальному корпусі № 8 1 120
- 1-о місний 2-о кімнатний номер у спальному корпусі № 5 900
- 1-о місний, 1-о кімнатний номер з усіма зручностями підвищеною комфортністі у спальному корпусі № 5 910
- Одне місце у двомісному 1-о кімнатному номері з підвищеною комфортністю "Стандарт +" у спальних корпусах № 4, 8, 5 765
- Путівка для дитини 550
Відгуки та оцінки клініки
Валентин
28 квітня '18р.
Все понравилось, но больше цены на жилье. Хороший ремонт, все новое, как будто после проверки Ревизора. Ребята поработали на совесть.
Галина
25 квітня '18р.
Хочу поблагодарить весь ваш персонал! Все простые, без заскоков, не напрягучие. Грязевые ванны понравились особенно!Цена и качество оправданные, всем рекомендую.
Людмила
07 квітня '18р.
Отпуск мне дали только зимой, денег особо не было, чтобы позволить себе оздоровиться где-то за границей.Нашла ваш великолепный сайт.Поехала в Харьков и не пожалела. Лечебная физкультура,грязелечение,водолечение,физиотерапия и массаж от настоящих знатоков своего дела, восстановили мои силы на долго.
Мілана
20 березеня '18р.
Кума подарила детскую путевку на ваш курорт. Минеральные воды и грязи просто чудо. Радости нет предела, хотим еще к вам. Отношение королевское, питание очень внимательно продуманно для каждого посетителя, очень важно.
Алла
28 січня '18р.
Проходила у вас реабилитацию после онкологии, такое чувство что помолодела и родилась снова. Теперь у меня много знакомых и друзей, я не одна такая. Спасибо вашим березовским минеральным водам.
Зверніть увагу на інші клініки:
3D КТ на вул. Полтавський Шлях спеціалізується на виконанні комп'ютерної 3D томографії. Обстеження проводять лікарі-рентгенологи високої кваліфікації. Методика конусно-променевої комп'ютерної томографії, яка використовується в центрі, дозволяє отримувати точну інформацію при мінімальних дозах для організму людини (25 - 55 мкЗв).
Пн — Пт: 09:00-17:00
У дитячому відділенні медичного центру «ОН Клінік Харків Палац Спорту» ведуть прийом кваліфіковані лікарі з багаторічним досвідом роботи.
Пн — Пт: 08:00-18:00
Сб: 08:00-17:00 Н: 09:00-14:00
Мамин Дім на Пушкінській — це медичний центр для дітей від народження до 18 років з великою кількістю послуг та для дорослих. У поліклініці доступні комплексні лабораторні дослідження, консультації вузьких спеціалістів та вакцинація не лише для дітей, а й для дорослих.
Пн — Пт: 09:00-17:00
Сб: 09:00-17:00 Н: 09:00-16:00
АВС (Age and Beauty Control Clinic) — медичний центр інноваційних технологій, в якому ви можете пройти комплексну діагностику здоров'я та отримати консультацію фахівців онлайн. Фахівцями клініки розроблено авторську програму "Відновлення після перенесеного COVID-19".
Пн — Пт: 09:00-20:00