Відгуки TOP CLINIC DENIS

Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-16:00 Н: 09:00-18:00

або дзвоніть за телефонами:

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
Наталія
14 квітня '25р.
У клиниці "Denis" проходила гастро та колоноскопію, хвилювалась, знала що неприємна процедура. Але завдяки лікарю Зейтуллаєвій Аніфе Рефатівні, анестезіологу та всій команді медичного персоналу все пройшло легко та безболісно. Щира подяка за професіоналізм та дуже уважне ставлення до пацієнтів. Все на вищому рівні! Успіхів всьому колективу)
Грищенко Марина Вітіліївна
20 січня '25р.
Все сподобалось
Ващук Володимир Петрович
18 січня '25р.
Орєхова Тетяна Григорівна
13 січня '25р.
Врач Завадовский Евгений Сергеевич компетентный и доброжелательный. Прийом прошел квалифицировано . Спасибо.
Ємцева Яна Вячеславівна
07 січня '25р.
Дуже ввічливий та уважний лікар, лікарня теж дуже сподобалась
Баликшова Наталія Володимирівна
12 грудня '24р.
Федотова Ольга Юріївна
04 грудня '24р.
Дуже кваліфіковані лікарі, зробили одразу всі дослідження та направили на правильний шлях з моєю не простою проблемою
Руденко Віктор Васильович
15 жовтня '24р.
Всім задоволений
Базавлук Андрій Анатолійович
15 жовтня '24р.
Задоволений прийомом у лікаря,та застосування Likarni.com дуже зручно.
Панченко Ольга Валентинівна
24 вересня '24р.
Супер
Хабак Надія Юріївна
16 вересня '24р.
Вчасно нас прийняли- дуже милий лікар. Що ви нам порекомендував. Дуже задоволені Дай Бог щоб всі були здорові а вам за це дякуємо що підтримуєєте людей які до вас звертаються за допомогу. Надіюся що нам стане краще з вишою допомогою. Щиро дякуєм
Сомова Марина Юріївна
26 серпня '24р.
Поленко Вячеслав Вікторович
24 серпня '24р.
Васейко Анатолій Іванович
16 серпня '24р.
Вертелецький Назар Ілліч
01 серпня '24р.
Привітний персонал, кваліфікований спеціаліст. Враження лише позитивні.
Кокора Ілля Андрійович
11 жовтня '23р.
Завжди задоволені результатом
Лилия
11 січня '23р.
Доброго дня, дуже хочу Вам подякувати за ваших прекрасних фахівців , Лисак Юлія Володимирівна , та медичний персонал стаціонару зокрема Ірині, увагу, та дуже якісне обслуговування!!!!
+380734373762 +38 (096) 388-18-99 +38 (095) 751-31-63 +38 (063) 358-74-00
Зверніть увагу на інші клініки:
Клініка психіатрії та наркології РЕНЕСАНС-КИЇВ, яка надає комплексну допомогу у лікуванні залежностей, психічних розладів та посттравматичних синдромів. У нашому арсеналі — сучасне відділення інтенсивної терапії, виїзні консультації, а також інноваційні методи противорецидивної терапії. Наша команда — це висококваліфіковані психіатри, наркологи, психотерапевти та психологи з багаторічним досвідом роботи. Ми створюємо персоналізовані програми лікування, що враховують унікальні потреби кожного пацієнта, забезпечуючи комфорт, конфіденційність і найвищі стандарти медичної допомоги.
Пн — Пт: 09:00-20:00
Клініка РЕНЕСАНС-КИЇВ сучасна приватна клініка, де працюють досвідчені психіатри, психотерапевти та психологи. Клініка розташована в самому центрі Києва і створена для тих, хто цінує якісну допомогу, комфорт і конфіденційність. Ми допомагаємо при депресії, тривожності, вигоранні, залежностях, ПТСР, кризових ситуаціях. Кожен пацієнт отримує індивідуальний підхід, уважне ставлення та підтримку на всіх етапах лікування. У клініці комфортна атмосфера, сучасні методи терапії та повна довіра. Ми працюємо для вашого психічного здоров’я — спокійно, професійно та результативно.
Пн — Пт: 10:00-19:00 Сб: 10:00-19:00 Н: 10:00-19:00
Стоматологічні центри мережі клінік Viva – це повний спектр стоматологічних послуг для дорослих та дітей. Стоматології оснащені новим італійським обладнанням й відповідають всім вимогам та стандартам сучасної медицини – по рівню кваліфікації спеціалістів, спектру послуг та мають стильний сучасний дизайн. Лікарі наших центрів є кваліфікованими фахівцями з більш ніж 10-ти річним досвідом. У центрах застосовують сучасні технології діагностики та лікування зубів, що дозволяє фахівцям виявляти захворювання ще на ранніх стадіях та надавати якісне професійне лікування.
Пн — Пт: 08:00-21:00 Сб: 08:00-21:00 Н: 08:00-21:00
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00