Діагностичний центр «TOMOS» (ТОМОС)
1200₴ - 12000₴
або дзвоніть за телефонами:
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
TOMOS — сучасний центр МРТ та КТ нового покоління
Шукаєте надійний діагностичний заклад, де поєднуються інноваційні технології, професіоналізм лікарів та щира турбота про пацієнта? TOMOS — це профільний медичний центр у Києві, що спеціалізується на високоточній магнітно-резонансній (МРТ) та комп’ютерній томографії (КТ). Наша мета — надати вам та вашому лікарю максимально достовірну і зрозумілу картину стану здоров'я.
Чому пацієнти та лікарі довіряють TOMOS?
- Найновіше обладнання. У центрі встановлено сучасні апарати нового покоління для проведення МРТ та КТ. Це гарантує ідеальну деталізацію зображень та надточну діагностику навіть найменших змін в організмі.
- Міжнародні стандарти. Ми проводимо дослідження виключно згідно з жорсткими європейськими протоколами. Це означає, що ваші знімки та медичні висновки без проблем приймаються провідними експертами у будь-якій клініці світу.
- Досвідчена команда. Результати аналізують висококваліфіковані спеціалісти з багаторічним досвідом, які регулярно підвищують свою кваліфікацію та гарантують бездоганну точність кожного висновку.
- Комфорт та відсутність черг. Ми цінуємо ваш час та емоційний спокій. Прийом ведеться за чітким записом, процедури проходять у комфортній атмосфері, а результати видаються максимально швидко — в електронному форматі в день обстеження.
Основні напрямки нашої діагностики:
- Магнітно-резонансна томографія (МРТ): безпечний та комфортний метод без променевого навантаження. Забезпечує високу точність при обстеженні головного та спинного мозку, хребта, суглобів і внутрішніх органів.
- Комп'ютерна томографія (КТ): швидкий та ефективний інструмент з можливістю 3D-реконструкції. Незамінний для діагностики травм, патологій органів грудної клітки, черевної порожнини, кісток та судин.
Зручне розташування та графік: Ми знаходимося поруч зі станцією метро, за адресою: м. Київ, просп. Голосіївський, 59А. Працюємо для вас щодня, без вихідних:
- Пн – Пт: 08:00 – 20:00
- Сб – Нд: 09:00 – 20:00
Точний діагноз сьогодні — це ваше спокійне завтра та запорука успішного лікування. Обирайте інновації, комфорт і турботу. Записуйтесь на обстеження до центру TOMOS на зручний для вас час!
- Ціни на послуги
- Відгуки
Діагностичний центр «TOMOS» (ТОМОС), вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- МРТ шийного відділу хребта 2 500
- МР скринінг хребта "Ревматологічний" 4 200
- МРТ головного мозку 2 500
- Ще...
- Консультація лікаря-рентгенолога «Друга Думка» одна зона дослідження 1 800
- Порівняння даних однієї зони в динаміці додатково до консультації лікаря-рентгенолога «Друга Думка» 3 500
- Медична послуга консиліуму лікарів-рентгенологів (додатково до дослідження) 1 000
- Відстрочене порівняння даних МРТ однієї анатомічної ділянки в динаміці 1 000
- Відправка зображень у форматі DICOM з АРХІВУ для досліджень строком від 2-х до 5-ти років від дати дослідження; за умови збереження в архіві 500
- Запис зображень у форматі DICOM на диск з АРХІВУ для досліджень строком від 2-х до 5-ти років від дати дослідження; за умови збереження в архіві 700
- Запис зображень у форматі DICOM на USB флеш накопичувач (флешку) з АРХІВУ для досліджень строком від 2-х до 5-ти років від дати дослідження; за умови збереження в архіві 1 000
- Друк плівки 250
- Запис USB-флешки 400
- Ще...
Відгуки та оцінки клініки
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.