Діагностичний центр «TOMOS» (ТОМОС)

9.0

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Відео

TOMOS — сучасний центр МРТ та КТ нового покоління

Шукаєте надійний діагностичний заклад, де поєднуються інноваційні технології, професіоналізм лікарів та щира турбота про пацієнта? TOMOS — це профільний медичний центр у Києві, що спеціалізується на високоточній магнітно-резонансній (МРТ) та комп’ютерній томографії (КТ). Наша мета — надати вам та вашому лікарю максимально достовірну і зрозумілу картину стану здоров'я.

Чому пацієнти та лікарі довіряють TOMOS?

• Найновіше обладнання. У центрі встановлено сучасні апарати нового покоління для проведення МРТ та КТ. Це гарантує ідеальну деталізацію зображень та надточну діагностику навіть найменших змін в організмі.
  • Міжнародні стандарти. Ми проводимо дослідження виключно згідно з жорсткими європейськими протоколами. Це означає, що ваші знімки та медичні висновки без проблем приймаються провідними експертами у будь-якій клініці світу.
  • Досвідчена команда. Результати аналізують висококваліфіковані спеціалісти з багаторічним досвідом, які регулярно підвищують свою кваліфікацію та гарантують бездоганну точність кожного висновку.
  • Комфорт та відсутність черг. Ми цінуємо ваш час та емоційний спокій. Прийом ведеться за чітким записом, процедури проходять у комфортній атмосфері, а результати видаються максимально швидко — в електронному форматі в день обстеження.

Основні напрямки нашої діагностики:

• Магнітно-резонансна томографія (МРТ): безпечний та комфортний метод без променевого навантаження. Забезпечує високу точність при обстеженні головного та спинного мозку, хребта, суглобів і внутрішніх органів.
  • Комп'ютерна томографія (КТ): швидкий та ефективний інструмент з можливістю 3D-реконструкції. Незамінний для діагностики травм, патологій органів грудної клітки, черевної порожнини, кісток та судин.

Зручне розташування та графік: Ми знаходимося поруч зі станцією метро, за адресою: м. Київ, просп. Голосіївський, 59А. Працюємо для вас щодня, без вихідних:

• Пн – Пт: 08:00 – 20:00
  • Сб – Нд: 09:00 – 20:00

Точний діагноз сьогодні — це ваше спокійне завтра та запорука успішного лікування. Обирайте інновації, комфорт і турботу. Записуйтесь на обстеження до центру TOMOS на зручний для вас час!

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Відео

Діагностичний центр «TOMOS» (ТОМОС), вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• МРТ шийного відділу хребта 2 500
  • МР скринінг хребта "Ревматологічний" 4 200
  • МРТ головного мозку 2 500
  • Ще...
  • Консультація лікаря-рентгенолога «Друга Думка» одна зона дослідження 1 800
  • Порівняння даних однієї зони в динаміці додатково до консультації лікаря-рентгенолога «Друга Думка» 3 500
  • Медична послуга консиліуму лікарів-рентгенологів (додатково до дослідження) 1 000
  • Відстрочене порівняння даних МРТ однієї анатомічної ділянки в динаміці 1 000
  • Відправка зображень у форматі DICOM з АРХІВУ для досліджень строком від 2-х до 5-ти років від дати дослідження; за умови збереження в архіві 500
  • Запис зображень у форматі DICOM на диск з АРХІВУ для досліджень строком від 2-х до 5-ти років від дати дослідження; за умови збереження в архіві 700
  • Запис зображень у форматі DICOM на USB флеш накопичувач (флешку) з АРХІВУ для досліджень строком від 2-х до 5-ти років від дати дослідження; за умови збереження в архіві 1 000
  • Друк плівки 250
  • Запис USB-флешки 400
  • Ще...

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
Оксана
05 серпня '26р.
Чудова можливість обстежитися за адекватними цінами. Гарне обслуговування пацієнтів. Швидке отримання результатів досліджень. Рекомендую! Дякую за якісне обслуговування. Мирного неба та вдячних пацієнтів.

Відео про клініку

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Київ вул. Поезії (Грибоєдова), 8 А
4,0
Поліклінічне відділення ММ Добробут, що розташовано в Ірпені, знаходиться в центрі міста, має зручні під’їзди та парковку. Відділення розраховано на дітей та дорослих. У відділенні працюють доказові лікарі, що надають допомогу дорослим і дітям: педіатр, терапевт, лікар загальної практики та сімейної медицини, акушер-гінеколог, хірург, травматолог, окуліст, отоларинголог, пульмонолог, інфекціоніст, гастроентеролог, ендокринолог, невролог, також на підрозділі є психолог та масажист. Працюють досвідчені лікарі з ультразвукової діагностики. Працює рентген. Можна зробити ЕКГ та зробити весь спектр лабораторних досліджень. На рецепції Вас зустрінуть привітні дівчата, що завжди раді надати допомогу.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-18:00
ParsMed Clinic — сучасна медична клініка, заснована перським лікарем, яка поєднує багатовікові традиції східної медицини з інноваційними медичними технологіями. У цьому закладі основна увага приділяється не лише лікуванню захворювань, а й всебічній турботі про здоров’я кожної людини. Клініка вирізняється точністю діагностики, індивідуальним підходом до пацієнтів і створенням довірчих відносин між лікарями та пацієнтами.
Ср: 16:00-20:00 Сб: 12:00-16:00
Umbrella clinic — сучасна клініка дерматології, трихології та естетичної медицини у Києві. Ми поєднуємо доказовий підхід, сучасну діагностику та індивідуальний супровід пацієнтів, допомагаючи ефективно вирішувати проблеми шкіри та волосся.
Пн — Пт: 10:00-19:00 Сб: 10:00-19:00
7,4
Сучасний медичний центр з досвідченими експертами в сфері дерматовенерології та трихології. Має зручну локацію, доступний прайс та онлайн-запис за 1 хвилину.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-17:00 Н: 09:00-15:00