Клініки сімейної медицини у Тернополі

Можливо, вас цікавлять лікарі сімейні лікарі
Консультація сімейного лікаря 550650 грн

Мельничук Богдан Олександрович
Хороше обслуговування
9,3
Тернопіль пр-т Степана Бандери, 41
Oxford Medical (Оксфорд медікал) у Тернополі на Бандери спеціалізується на наданні лікувально-діагностичних послуг для пацієнтів за наступними напрямками: ультразвукова та функціональна діагностика, сімейна медицина, педіатрія, терапія, косметологія, ендокринологія, неврологія, маммология, проктология. У медичному центрі теж ведуть прийом кардіолог, нефролог, алерголог, травматолог, міколог, флеболог та інші спеціалісти.
  • Консультація сімейного лікаря 550 650
  • Консультація сімейного лікаря (повторна) 530
9,1
в клініці 3 сімейного лікаря
Тернопіль вул. Б. Хмельницького, 23
Шпиталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров’я та любові! Ми - унікальний медичний заклад, у якому з турботою та любов’ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: чи то дорослих, чи то діток. Наш медичний заклад був заснований ще у 1903 році видатним українським благодійником митрополитом Андреєм Шептицьким. А сьогодні - Шпиталь це не просто лікарняна установа, а заклад, який надає амбулаторне та стаціонарне лікування, поєднуючи медичну та ментальну підтримку. Це саме той заклад, де Ви відчуватимете увагу та професійність від кожного працівника. Приймають лікарі: Мовчко Микола Михайлович, Мудрик Мирослава Володимирівна, Шубала Надія Ярославівна
  • Консультація сімейного лікаря 650
  • Повторна консультація сімейного лікаря 550