Клініки дерматології у Тернополі

Можливо, вас цікавлять лікарі дерматологи
Діатермокоагуляція папілом (до 10 шт) 900 грн
Видалення новоутворів за одиницю (кріодеструкція) 90 грн
Знайдено 6 клінік

Сб Нед
Борис
Персонал чудовий. Лікарі теж. Та знайшов я один мінус це завищені ціни на медичні препарати у 400% тобто в 4 рази дорожче ніж в аптеках. Причому на дорогі препарати.
Марія
Щира подяка Онищук Назару Федоровичу.Поставив маму на ноги,вивчив докладно всю історію,терпляче вислухав,назначив дієве лікування.Рекомендую Oksford Medikal,Качали 5.
Юлія
Кілька тижнів назад ми з мамою поїхали в клініку , ми зайшли і зразу нас привітали , персонал був дуже щирим і добрим , мені дуже сподобалося все , клініка чиста і простора
Катерина
Обслуговування відбулося без затримок, і всі процедури були проведені вчасно. Щодо ціни, то вона була цілком адекватною за ту якість, яку я отримала
в клініці 2 дерматолога
Тернопіль вул. Качали, 5
Багатопрофільний медичний центр Оксфорд Медікал у Тернополі надає пацієнтам послуги з діагностики, лікування та профілактиці захворювань у різних напрямках медицини. Приймають лікарі: Маковська Галина Ернстівна, Петришин Галина Михайлівна
  • Мікроскопічне дослідження шкіри на гриби (2203) 170
  • Мікроскопічне дослідження волосся на гриби (2203) 170
  • Мікроскопічне дослідження на демодекс (2201) 180
  • Мікроскопічне дослідження нігтьової пластини на гриби(2203) 170
  • Мікроскопія на патогенні гриби(2203) 170
7,7
Тернопіль вул. Медова, 20
Багатопрофільний лікувально-діагностичний центр "Віасан" надає широкий вибір медичних послуг за різними напрямками. Серед лікарів центру гінеколог, офтальмолог, уролог, кардіолог, дерматовенеролог, отоларинголог, невролог, гастроентеролог, терапевт та інші.
7,4
  • Консультація дитячого дерматолога (первинна) 620
  • Консультація дитячого дерматолога (повторна) 500
7,3
Тернопіль вул. Б. Хмельницького, 23
Шпиталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров’я та любові! Ми - унікальний медичний заклад, у якому з турботою та любов’ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: чи то дорослих, чи то діток. Наш медичний заклад був заснований ще у 1903 році видатним українським благодійником митрополитом Андреєм Шептицьким. А сьогодні - Шпиталь це не просто лікарняна установа, а заклад, який надає амбулаторне та стаціонарне лікування, поєднуючи медичну та ментальну підтримку. Це саме той заклад, де Ви відчуватимете увагу та професійність від кожного працівника.
  • Консультація дерматолога 650
  • Повторна консультація дерматолога 550
  • Цифрова дерматоскопія 340
  • Видалення новоутворів за одиницю (кріодеструкція) 90
  • Лазерне видалення папіломи 1 шт. 520
5,5
Тернопіль вул. Текстильна, 8 А
Багатопрофільний медичний центр "Медівіт" почав працювати у 2012 році, займається наданням медичних послуг з діагностики та лікування різних захворювань. Медцентр має поліклінічне, стаціонарне відділення та відділення клінічних досліджень. Серед працівників центру лікарі віщої кваліфікаційної категорії, кандидати та доктора медичних наук, професори, доценти.