Гастроэнтерологи Борисполя
Найден 1 врач
Багира
Дуже приємна жінка, все пояснила кілька разів. Спокійно мене вислухала, відповіла на всі питання і готова була мене ще слухати. Тому я дуже задоволена. Її поради дійсно допомагають, лікування також ефективне. Буду ще звертатися. Дякую!
Виталия
Лікар професіонал своєї справи. Пояснила всю суть проблеми з якою я прийшла. Ми дуже довго з нею спілкувалися, дала багато слушних порад. чого потрібно уникати, а що взагалі виключити. Я задоволена лікарем. Лікування допомогло! Дякую!
Гастроэнтеролог, Терапевт, Врач общей практики
Врач специализируется на выявлении и комплексном лечении заболеваний внутренних органов. Принимает пациентов с патологиями дыхательной и пищеварительной систем. Успешно лечит гастрит, холецистит, синдром раздраженного кишечника, панкреатит, хронический бронхит, пневмонию, ОРВИ и пищевые отравления.
Багира
Борисполь