Эндокринологи Борисполя

Саша
Лікар досить компетентний. Розуміє всю суть моєї проблеми, та докладно розповіла по ній. Разом. ми визначилися з ліками які я буду приймати, вона детально пояснила як правильно це робити. Я залишилася задоволена. Прийду повторно. Дякую!
Нич Алла
Мені дуже сподобалося, що лікар звернула особливу увагу на властивості таблеток. Підібрала потрібну дозу препарату, та пояснила коли і як приймати. Мені це говорить про високий професіоналізм цього чудового спеціаліста. Рекомендую!
Эндокринолог
К сфере особого клинического интереса относятся сахарный диабет, дисфункция щитовидной железы, а также помощь пациентам с избытком массы тела и ожирением.
Саша
Борисполь ул. Киевский Шлях, 14 Ж