Акушеры-гинекологи Борисполя
Яна
Спеціаліст з великої літери, дуже приємна та компетентна
Мириам
Хороший лікар. Ставиться з розумінням до всього. Розповідає все доступно і зрозуміло. А не як інші, сленгами. Все пройшло максимально добре та комфортно. Лікування ефективно діє. Я дуже задоволена нею. Прийду повторно. Раджу.
Лолита
Дуже тактовний, уважний лікар. Детально розпитала про мої проблеми. Розповіла про методи лікування і аналізах, які необхідно зробити. Мені дуже сподобалася Ксенія Федорівна. Записалася до неї ще раз. Такого лікаря можна сміливо радити.
Нина Т.
Дуже уважний, акуратний, тактовний і компетентний лікар. Я отримала відповіді на всі свої питання, і навіть трошки більше. Адекватні рекомендації. Цілком задоволена прийомом. Рекомендую, з чистою совістю! Буду звертатися у майбутньому.
Акушер-гинеколог, врач УЗД
Акушер-гинеколог высшей категории, врач УЗИ, занимается выявлением, профилактикой и лечением гинекологических патологий. Выполняет УЗИ органов малого таза, кольпоскопию и гистероскопию. Лечит заболевания шейки матки, нарушения менструального цикла и нарушения менопаузального периода. В работе использует современные методики.
Записаться на приемПоследняя запись была 2025-06-21
Борисполь
ул. Киевский Шлях, 14 Ж
Врач специализируется на диагностике и лечении гинекологических заболеваний. Выполняет радиоволновое удаление папиллом, удаление полипов матки. Проводит кольпоскопию, УЗИ органов малого таза, молочных желез и щитовидной железы. Принимает пациенток с нарушением менструального цикла, патологиями шейки матки, эндометриозом и климаксом.
Борисполь
ул. Киевский Шлях, 14 Ж