Кольпоскопія в Вінниці

Кольпоскопія, прицільна біопсія шийки матки з морфологічним дослідженням 4500 грн.
7,0
Знайдено 7 клінік

Сб Нед
Вікторія
Широкий вибір чудових спеціалістів,привітний персонал та лікарі. Плюс є своя лабораторія дуже зручно та швидко
Вероніка
Зауважень до роботи немає
Сподобався підхід до пацієнта, як до рідної їм людини. Вони молодці.
Алла
Вперше в клініку потрапила з подругою, їй потрібно було до гінеколога, не хотіла йти сама. А потім вирішила прийти і сама. Гарне місце і лікарі професіонали!
Альона
Найкращий гінеколог, допомогла завагітніти, приймала у мене роди, які пройшли з легкістю ще у самому родовому залі я хотіла повернутися по другу дитинку.Дуже толерантна та ввічлива людина. Рекомендую усім, Валентина Василівна, дійсно виконує свою роботу професійно
Альона
8,4
Вінниця вул. Соборна, 20
Клініка сучасної медицини "Імеда" — багатопрофільна медична установа, що надає пацієнтам широкий перелік медичних послуг. У центрі ведуть прийом гінекологи, репродуктологи, ендокринологи, мамологи, дерматологи, педіатри, терапевти, кардіологи, неврологи, косметологи та отоларингологи.
  • Кольпоскопія, прицільна біопсія шийки матки з морфологічним дослідженням 4 500
Центр-В
Вінниця вул. Київська, 5
Лікувально-діагностичний "Центр-В" на вул. Київської пропонує пацієнтам кваліфіковану медичну допомогу за різними напрямками. Пацієнтів приймають отоларинголог, педіатр, терапевт, лікар сімейної медицини, алерголог, гастроентеролог, гінеколог, гомеопат, дерматолог, кардіолог, логопед, невролог, уролог, фізіотерапевт, ендокринолог.
  • Експертна кольпоскопія лікарем гінекологом з друкуванням відеопротоколу 500
Вінниця ул. Магістратська, 158
Медичний центр материнства та дитинства "Інномед" надає кваліфіковану акушерсько-гінекологічну допомогу, проводить пренатальну діагностику, генетичні дослідження, лікування захворювань під час вагітності. Фахівці центру мають високу кваліфікаційну категорію.
Вінниця, ул. Хмельницкое Шоссе, 96 Г
Альтамедика
Вінниця вул.Амосова 7Г
Багатопрофільний медичний центр "Альтамедіка Плюс" надає лікувально-діагностичні та профілактичні послуги дорослим та дітям по багатьом напрямкам медицини. Пацієнтів приймають переважно лікарі вищої та першої кваліфікаційної категорії, серед яких кандидати медичних наук.
Вінниця, вул. Литвиненко, 40
5,4