Бакум Анна Павлівна
Гастроентеролог
Лікар-гастроентеролог спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шлунка, кишечника, печінки, жовчного міхура та підшлункової залози. Займається веденням пацієнтів із гастритом, виразковою хворобою, синдромом подразненого кишечника, гепатитами, порушеннями травлення та проводить комплексну оцінку стану органів ШКТ.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Оксана
05 серпня '25р.
Після операції на підшлункову моє життя мало виглядати так бублики і не газована водичка постояні болі тушнота щось не то з'їм болить страх знову опинилися на операційному столі , моя знайома порадила мені Анну Павлівну говорячи що це лікар від Бога і це правда до неї я прийшла вже змучина постояними болями і страхами у неї є УЗД так зараз важко знайти лікаря який сам робить УЗД це дуже практично , не потрібно стояти в черзі і тратити свій час вона бачить тут і зараз очима лікаря які в тебе зміни її підхід і лікування допомогло мені зараз я живу на повну я ходжу на роботу я не боюся піти в кафе випити кави з'їсти тістечко хто стикався з проблемами гастроентерології той знає про що я вона подарувала мені друге життя її підхід уважно слухати пацієнта що болить коли за яких обставин що їли , знаходить підхід до кожного величезне вам ДЯКУЮ
Освіта:
- Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького
- Спеціалізація в галузі гастроентерології
- Додаткова підготовка з ультразвукової діагностики
Гастроентеролог займається лікуванням захворювань:
- Гастрит
- Виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки
- Синдром роздратованого кишечника
- Коліти
- Захворювання печінки (гепатити, цироз)
- Захворювання жовчного міхура
- Інтерпретація аналізів
- Підбір лікування
- Профілактичні обстеження
- УЗД-діагностика
- Супровід хронічних захворювань травної системи
Схожі спеціалісти: