пакетна пропозиція
«Оплата частинами», «Покупка частинами» і «Миттєва розстрочка» в мережі клінік Люмі-Дент.
Придбати
Всі наші пацієнти мріють про здорову та красиву усмішку, яка є запорукою гарного настрою та впевненості в собі.
Проте деякі види стоматологічних послуг потребують досить великих одномоментних витрат і це може стати на заваді нашим пацієнтам отримати бажаний результат.
Ми разом з нашими фінансовими партнерами ПриватБанк та Monobank подбали про декілька варіантів розтермінування платежів:
- «Миттєва розстрочка» від ПриватБанк - від 1 до 24 місяців;
- «Оплата частинами» від ПриватБанк - від 1 до 3 місяців;
- «Покупка частинами» від Monobank - від 1 до 3 місяців.
Як отримати розстрочку для клієнтів ПриватБанк:
- Ви маєте бути клієнтом ПриватБанку та мати кредитну карту, яку можна отримати безкоштовно в будь-якому відділенні ПриватБанку або оформити «Digital карту» в особистому кабінеті;
- Дізнайтеся свій ліміт на покупки по кредиту «Оплата частинами» або «Миттєва розстрочка» в особистому кабінеті Приват24 (меню «Оплата частинами»), мобільному додатку «Оплата частинами»;
- Ліміт повинен покривати (перевищувати) вартість послуги, яку плануєте отримати в нашій клініці;
- Для того, щоб ви не сплачували додаткову комісію банку, на карті мають бути власні кошти, а не кредитні. Якщо використовувати кредитні кошти, то банк буде стягувати комісію автоматично при «Оплаті частинами» та додаткову при «Миттєвій розстрочці».
Як отримати розстрочку для клієнтів Monobank:
- Ви маєте бути клієнтом Monobank та мати кредитну карту, яку можна отримати в будь-якій точці видачі Monobank|Universal Bank безкоштовно або оформити «Чорну карту» в особистому кабінеті;
- Дізнайтесь свій ліміт на покупки по кредиту «Покупка частинами» у додатку Monobank в меню «Кредити» - «Доступний ліміт»;
- Ліміт має покривати вартість послуги, яку плануєте отримати в нашій клініці;
- Для того, щоб ви не сплачували додаткову комісію банку, на карті мають бути власні кошти, а не кредитні. Якщо використовувати кредитні кошти, то банк буде стягувати комісію автоматично при «Покупці частинами».
Етапи оформлення оплати по сервісу «Оплата частинами», «Покупка частинами» та «Миттєва розстрочка»:
- Запис на безкоштовну консультацію до профільного спеціаліста, який займається лікуванням яке цікавить;
- Складання фахівцем попереднього плану лікування, за результатами якого визначається вартість лікування;
- Оформлення оплати по сервісу «Оплата частинами», «Покупка частинами» або «Миттєва розстрочка» на рецепції, перед отриманням послуги.
Інши клініки у пропозиції:
Многопрофильная клиника "Гиппократ" основана в 1999 году. Это частное учреждение, ставшее со временем торговой маркой, одним из первых было аккредитовано украинским Министерством здравоохранения.
Пн — Пт: 08:00-22:00
Допомога Плюс на Осокорках — медицинское учреждение, специализирующееся на предоставлении полного спектра услуг в области гинекологии, маммологии, урологии, проктологии, ортопедии и пластической хирургии.
Пн — Пт: 08:30-20:30
Oxford Medical — это современный медицинский центр с крупным отделением репродуктивной медицины, а также поликлиникой для взрослых и дневным стационаром. Здесь установлено новое диагностическое и лечебное оборудование экспертного класса.
Пн — Пт: 08:00-20:00
Doctor Sam – многопрофильная клиника с международными стандартами качества медицинских услуг и сервисом высокого уровня. Направлениями работы являются амбулаторно-поликлинический консультативный прием врачей, диагностика, сопровождение беременности, дневной стационар, профилактические прививки и т.д.
Пн — Пт: 08:00-20:00