КТ внутрішнього вуха (скроневих кісток) в Вінниці

КТ скроневих кісток 700 грн.
КТ скроневих кісток діти до 18 р. 600 грн.

Сб Нед
Олександр
Привітний персонал, чудовий сервіс
Олександр
Чудовий привітний персонал) Гарний сервіс)
Сергій
Чуйний персонал, чудовий сервіс
Чукарук Людмила Михайлівна
Сьогодні у клініці проходила діагностування. Обслуговування швидке, лаборанти та адміністратори привітні. Перед початком діагностування провели детальне опитування про стан здоров'я. Запропонували каву. У приміщенні чисто, охайно. Результати обстеження зробили швидко, лікарі детально описали стан здоров'я. Рекомендую усім проходити діагностування у клініці Медіскан і надалі за потреби буду звертатися тільки у даний діагностичний центр. Зичу усьому колективу міцного здоров'я і дякую за Вашу працю!
Все организовано на высшем уровне. Очень приятный коллектив, проводят детальный опрос перед обследованием, в помещении все чисто и аккуратно. Результат выдается в специальном пакете, в котором полный комплект - пленки, папка с отдельно отпечатанными фото, диском, описание (есть даже копия и запасной конвертик для диска)). Отличный центр. Спасибо)
Дмитро
Ставлення до клієнтів на 5/5 МРТ діагноз поставлено вірно
8,5
Вінниця вул. Георгія Нарбута 3
Вам потрібно пройти інформативне та достовірне КТ у Вінниці? Діагностичний центр Медіскан - сучасний експертний рівень комп’ютерної томографії! Вагомі переваги Діагностичного центру "Медіскан" це 64-х зрізовий комп’ютерний томограф Siemens Somatom Go.Up і згуртована команда кваліфікованих лікарів-рентгенологів вищої кваліфікації зі стажем не менше 12...
  • КТ скроневих кісток 700
  • КТ скроневих кісток діти до 18 р. 600
8,2
Вінниця, м.Бершадь, вул. Будкевича 2
6,9
Вінниця, м.Тульчин, вул. Миколи Леонтовича 114
5,3
Вінниця ш. Хмельницьке, 108
Медичний центр "Євро Медсервіс" був відкритий у 2010 році, спеціалізується на проведенні магнітно-резонансної діагностики та спіральної комп’ютерної томографії.