КТ внутрішнього вуха (скроневих кісток) в Вінниці в суботу

КТ скроневих кісток 800 грн.
КТ скроневих кісток діти до 18 р. 700 грн.
Знайдено 3 клініки

Сб Нед
Нігловська Алла Анатоліївна
Все на відмінно.
Кузьміна Світлана Микитівна
Я дуже вдячна персоналу за чудове обслуговування. Дуже чуйні та приємні дівчатка. Щиро дякую лікарю пану Побірчому за такий уважний та детальний опис дослідження.
Кузьміна Світлана Микитівна
Дуже дякую.Все чудово!
Щербатий Віктор Федорович
Відмінно
Дмитро
Ставлення до клієнтів на 5/5 МРТ діагноз поставлено вірно
Тетяна
Мій відгук негативний. Кт знімки не витримують ніякої критики, описи також. Робила два рази , лікували по цих знімках , результату не було, бо причина була в іншому. Після того робила кт на Грибоєдова , знімки чудові, діагноз співпав з діагнозом лікарні і м . Киів. Було проведено оперативне втручання, що полегшило мій стан. Не рекомендую, апарат старий , як світ, за період свого лікування я це можу сказати з впевненістю. Марно втрачений час і гроші.
8,3
Вінниця вул. Хмельницьке шосе 92
Вам потрібно пройти інформативне та достовірне КТ у Вінниця? Діагностичний центр Медіскан - сучасний експертний рівень комп’ютерної томографії! Вагомі переваги Діагностичного центру "Медіскан" це 64-х зрізовий комп’ютерний томограф Siemens Somatom Go.Up і згуртована команда кваліфікованих лікарів-рентгенологів вищої кваліфікації зі стажем не менше 12...
  • КТ скроневих кісток 800
  • КТ скроневих кісток діти до 18 р. 700
8,7
Вінниця, м.Бершадь, вул. Будкевича 2
5,2
Вінниця ш. Хмельницьке, 108
Медичний центр "Євро Медсервіс" був відкритий у 2010 році, спеціалізується на проведенні магнітно-резонансної діагностики та спіральної комп’ютерної томографії.