КТ суглоба в Вінниці

КТ кульшових суглобів 1300 грн.
КТ колінного суглобу 1300 грн.
КТ двох колінних суглобів 1900 грн.
КТ гомілково-ступневого суглобу 1300 грн.
КТ двох гомілково-ступневих суглобів 1700 грн.
КТ плечового суглобу 1300 грн.
КТ ліктьового суглобу 1300 грн.
КТ ліктьового суглобу діти до 18 р. 1200 грн.
КТ кульшових суглобів діти до 18 р. 1200 грн.
КТ колінних суглобів діти до 18 р. 1200 грн.
7,0
Знайдено 5 клінік

Сб Нед
Юхимчук Наталя
Подобається клініка!!
Олександр
Привітний персонал, чудовий сервіс
Олександр
Чудовий привітний персонал) Гарний сервіс)
Сергій
Чуйний персонал, чудовий сервіс
Чукарук Людмила Михайлівна
Сьогодні у клініці проходила діагностування. Обслуговування швидке, лаборанти та адміністратори привітні. Перед початком діагностування провели детальне опитування про стан здоров'я. Запропонували каву. У приміщенні чисто, охайно. Результати обстеження зробили швидко, лікарі детально описали стан здоров'я. Рекомендую усім проходити діагностування у клініці Медіскан і надалі за потреби буду звертатися тільки у даний діагностичний центр. Зичу усьому колективу міцного здоров'я і дякую за Вашу працю!
Все организовано на высшем уровне. Очень приятный коллектив, проводят детальный опрос перед обследованием, в помещении все чисто и аккуратно. Результат выдается в специальном пакете, в котором полный комплект - пленки, папка с отдельно отпечатанными фото, диском, описание (есть даже копия и запасной конвертик для диска)). Отличный центр. Спасибо)
8,2
Вінниця вул. Георгія Нарбута 3
Вам потрібно пройти інформативне та достовірне КТ у Вінниці? Діагностичний центр Медіскан - сучасний експертний рівень комп’ютерної томографії! Вагомі переваги Діагностичного центру "Медіскан" це 64-х зрізовий комп’ютерний томограф Siemens Somatom Go.Up і згуртована команда кваліфікованих лікарів-рентгенологів вищої кваліфікації зі стажем не менше 12...
  • КТ кульшових суглобів 1 300
8,4
Вінниця, м.Тульчин, вул. Миколи Леонтовича 114
5,2
Вінниця ш. Хмельницьке, 108
Медичний центр "Євро Медсервіс" був відкритий у 2010 році, спеціалізується на проведенні магнітно-резонансної діагностики та спіральної комп’ютерної томографії.