КТ суглоба в Вінниці

КТ кульшових суглобів 1200 грн.
КТ колінного суглобу 1200 грн.
КТ двох колінних суглобів 1800 грн.
КТ гомілково-ступневого суглобу 1200 грн.
КТ двох гомілково-ступневих суглобів 1600 грн.
КТ плечового суглобу 1200 грн.
КТ ліктьового суглобу 1200 грн.
КТ ліктьового суглобу діти до 18 р. 1000 грн.
КТ кульшових суглобів діти до 18 р. 1000 грн.
КТ колінних суглобів діти до 18 р. 1000 грн.
Знайдено 8 клінік

Сб Нед
Олександр
Привітний персонал, чудовий сервіс
Олена
Дуже задоволена візитами до цієї клініки. Особлива подяка Золотовій Олені Василівна,яка без перебільшення, врятувала мені життя після операції,яку робили інші лікарі.Не залишила в біді, постійно була на зв'язку. Також вражена уважністю та людяністю медсестер операційного блоку. Нехай вас усіх береже Господь!
Олександр
Чудовий привітний персонал) Гарний сервіс)
Сергій
Чуйний персонал, чудовий сервіс
Дмитро
На протязі більше двох років обстежуюсь та лікуюсь в цій прекрасній клініці. Дуже зручний спосіб запису на прийом як до сімейного лікаря та спеціалістів. Персонал ввічливий, уважний, приємне спілкування . Якщо цінуєте свій час та хочеш отримати кваліфіковану медичну допомогу то це в центр " Моє здоров'я". Своїм сімейного лікарем Богуславським Анатолієм Ігоревичем дуже задоволений , призначає індивідуальне лікування і що приємно є зворотний зв'язок, турбується чи є покращення чи прдіяли ліки. Всім раджу цей центр діагностики та лікування.
Гончаренко Світлана Олександрівна
Гарне ставлення, як до пацієнта, дуже задоволена
Вінниця ш. Хмельницьке, 92 (пов. 2)
Багатопрофільний медичний центр "Моє здоров’я" займається діагностикою, лікуванням та профілактичними діями по 15 напрямкам дорослої та дитячої медицини.
8,7
Вінниця, проспект Юності 16 Б
8,5
Вінниця, вул. Янгеля, 58
8,5
Вінниця вул. Георгія Нарбута 3
Вам потрібно пройти інформативне та достовірне КТ у Вінниці? Діагностичний центр Медіскан - сучасний експертний рівень комп’ютерної томографії! Вагомі переваги Діагностичного центру "Медіскан" це 64-х зрізовий комп’ютерний томограф Siemens Somatom Go.Up і згуртована команда кваліфікованих лікарів-рентгенологів вищої кваліфікації зі стажем не менше 12...
  • КТ кульшових суглобів 1 200
6,9
Вінниця, м.Тульчин, вул. Миколи Леонтовича 114
5,3
Вінниця ш. Хмельницьке, 108
Медичний центр "Євро Медсервіс" був відкритий у 2010 році, спеціалізується на проведенні магнітно-резонансної діагностики та спіральної комп’ютерної томографії.