Екосвіт, діагностичний кабінет на Шевченко
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Ціни на послуги
- Відгуки
Екосвіт, діагностичний кабінет на Шевченко, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- КТ двох щелеп (стандартна якість)
- КТ двох щелеп (висока якість)
- КТ однієї щелепи (стандартна якість)
- КТ однієї щелепи (висока якість)
- КТ верхньої щелепи та придаткових пазух носа (стандартна якість)
- КТ верхньої щелепи та придаткових пазух носа (висока якість)
- КТ придаткових пазух носа та лобних пазух (стандартна якість)
- КТ придаткових пазух носа та лобних пазух (висока якість)
- КТ лицьових кісток голови (комплекс): КТ верх та нижнь щєлеп + КТ суглобів щєлеп, КТ придаткових пазух носа та лобних пазух
- Опис знімку КТ (протягом 1 робочого дня)
- Ортокомплекс
- КТ придат.пазух+верх щелепа-стандартна якість
- КТ придат.пазух+верх щелепа-висока якість
- Запис обстеження на індивідуальному usb носії ( флешці)
- Панорамний знімок (стандартна якість), плівка або диск
- Панорамний знімок (висока якість), плівка або диск
- Повторний друк плівки або запис диску результатів панорамного знімку
Відгуки та оцінки клініки
Немає відгуків та оцінок клініки
Зверніть увагу на інші клініки:
м. Сміла, вул. Незалежності, 35
«Ваш лікар поруч» – це багатопрофільний медичний центр, який надає пацієнтам широкий спектр медичних послуг: консультації дорослих та дитячих спеціалістів, консультації лікарів онлайн, виїзд лікаря додому, ультразвукова діагностика, денний стаціонар, широкий спектр лабораторної діагностики, сучасне діагностичне обладнання. Зручне місцерозташування, індивідуальний підхід до кожного пацієнта. МЦ «Ваш лікар поруч» – лікування з повагою!»
Пн — Пт: 08:00-20:00
Сб: 08:00-18:00 Н: 08:00-18:00
вул.Байди Вишневецького 49
Медичний центр “Anatomia Здоров’я” ставить ваше здоров’я на перше місце.Завдяки широкому спектру послуг, які ми надаємо, від УЗД та лабораторної діагностики до косметології та вакцинації, ми забезпечуємо повний спектр медичної підтримки для наших пацієнтів
Пн — Пт: 09:00-18:00
вул. Гоголя 219
Медичний центр "Лікар Ковальчук" спеціалізується на наданні високоякісних медичних послуг. У цій клініці працюють Заслужені лікарі України, кандидати наук та лікарі вищої категорії. Медичний персонал регулярно підвищує свою кваліфікацію через стажування та курси з тематичного вдосконалення.
Пн — Пт: 08:00-19:00
Сб: 09:00-16:00 Н: 11:00-15:00
вул. Івана Мазепи, 49/1
Мережа оптик "Новий Зір" — це історія більш ніж 15 річного досвіду роботи в області офтальмології. Ми пропонуємо широкий асортимент якісних оптичних послуг і товарів. У кожному з наших салонів ви знайдете висококваліфіковане обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Пн — Пт: 09:00-18:00