Клініки косметології в Одесі (Київський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі косметологи у Київському районі
BMI сканування складу тіла 250 грн
Консультація косметолога 600 грн
6,0
Фильтр: (Знайдено 5 клінік)
Знайдено 5 клінік

Сб
Сортировка
Самолук Валентина Федорівна
Все прошло хорошо.
Вівтюк Елизавета Сергіївна
Рядюкова Марина Олександрівна
Гарне обслуговування
Была на приеме у гинеколога Ольги Петровны, очень понравилось, все доступно и понятно,приятный доктор. Доктора рекомендую. УЗД делала доктор Бойко Юлия Александровна тоже очень внимательная и приятная доктор.Рекомендую. По поводу клиники,теплая атмосфера,уютно ,вежливые администраторы .
8,6
в клініці 1 косметолог
Одеса пр-т Князя Ярослава Мудрого (Академіка Глушка), 32
р.Киевский
Медичний центр "MADVY clinic" — це спеціалізована клініка, яка займається відновленням і підтримкою жіночого здоров'я. Приймає лікар: Бойко Юлия Александровна
  • BMI сканування складу тіла 250
  • Elos омолодження от 500
  • Elos видалення купероза от 300
  • Elos видалення пігменту от 300
  • Elos епіляція стегна 700
  • дивитися весь прайс
5,2
в клініці 4 косметолога
Одеса вул. Фонтанська дорога, 71 Б (9-я станція)
р.Киевский
Клініка "Олімпія" — це спеціалізований центр косметології та пластичної хірургії, в якому налічується більше ніж тридцять процедурних кабінетів. Приймають лікарі: Кравченко Екатерина Леонидовна, Мазурова Татьяна Николаевна, Паланичка Оксана Владимировна
Одеса вул. Академіка Глушка, 8 (зі двору)
р.Киевский
У медичному центрі "Прана" проводяться діагностування та лікування різних патологій за допомогою сучасних методик.
3,7
Одеса вул. Фонтанська дорога, 16/8
р.Киевский
Центр здоров'я і краси Венера - сучасний медичний заклад, що надає послуги за такими напрямками, як гінекологія, дерматологія, косметологія і ультразвукова діагностика. У центрі також можна записатися на прийом до уролога та хірурга. Центр оснащений новітнім високотехнологічним обладнанням останнього покоління. Все обладнання сертифіковане і відповідає суворим критеріям безпеки.
6,7
Одеса вул. Академіка Корольова, 75/1