Сторінка 5. Видалення геморою в Києві

Знайдено 63 клініки

Сб Нед Цілодобово
Юрій
Мені сподобалося те, що лікар, підійшла до проблеми комплексно, а не просто, прибрала симптоматику. Вона, задавала багато питань про мої хвороби, які могли спровокувати, поява даного захворювання. Це, мені сподобалося! Зараз краще.
Регина
Лікар все розповіла, пояснила. До цього я була у 5-ти інших лікарів, тільки вона поставила діагноз і призначила лікування, яке вже допомагає. Дуже задоволена, що потрапила до неї на прийом. Обов'язково прийду ще! Фахівця рекомендую!
Олександра Вороніна
Побувала у проктолога, не тому що припекло, а тому що у знайомої (36 років), в «тому самому місці» виявили ракову пухлину і стало дуже страшно. З приводу прийому та огляду: безумовно ніяково, не дуже приємно, але і не боляче, доктор привітний, по ходу все пояснив. На щастя геморою в мене не виявили, так що про лікування нічого сказати не можу. Приємно те, що при відсутності проблеми лікар не став нав'язувати свої процедури, порадив налагодити травлення та підказав дієту. Клініка залишила хороше враження.
Кристина Ищенко
Хочу поблагодарить Алексея Александровича за то, что он взял на себя ответственность и прооперировал моего отца (80 лет) после перенесенного инсульта. Операция прошла успешно и без осложнений. Спасибо огромное!
Київ вул. Саксаганського 60
м.Вокзальная 39 15 м.Демеевская 56 19 м.Олимпийская 59 16
Приватний хірургічний кабінет Олексія Орлова надає лікувально-діагностичні послуги в області проктології, хірургії та ендоскопії амбулаторно та вдома у пацієнта.
  • Операція при геморої от 3 000
  • Видалення зовнішнього гемороїдального вузла радіохвильовим методом 3 000
  • Операція при геморої методом THD 10 000
Київ вул. Маршала Гречка, 1д
м.Сырец 20 16 м.Нивки 21 18
Сучасна клініка широкого профілю САНТЕ займається діагностикою та лікуванням з 21 напрямку. У багатопрофільній клініці САНТЕ до послуг пацієнтів стаціонар, включаючи операційну. Можливий виїзд фахівця додому. Лікарями розроблені комплексні програми з лікування різних захворювань, встановлено сучасне медичне обладнання.
Київ вул. А. Шовкуненка, 3
м.Вокзальная 19 9 м.Олимпийская 45 22
Медичний заклад є багатопрофільним. Воно об'єднує фахівців різних спеціалізацій. У клініці доктора Василевича пацієнт має можливість вибрати контрактну або безконтрактний схему лікування.
Київ пр-т Павла Тичини, 22
м.Левобережная 39 11 м.Дарница 52 10 м.Позняки 15
Багатопрофільна клініка "Тельбін-Мед" - це медичний центр, що займається чоловічим і жіночим статевим здоров'ям. Установа почала функціонувати в 2005 році. Серед лікарів центру - кандидати медичних наук.
Київ вул. Кудрявська, 31/33 , Воздвиженка
м.Лукьяновская м.Золотые ворота м.Контрактовая площадь
Клініка "Доступний доктор" — багатопрофільний медичний заклад на Лук'янівці. Основні послуги, які надаються в клініці, — ультразвукова діагностика, гастроскопія, гінекологія, ендокринологія, дерматологія, кардіологія, ортопедія і травматологія, терапія, урологія. Також в клініці проводяться пластичні операції.
4,6
Київ вул. Жилянська 120б (5 поверх)
м.Университет 9 7 м.Вокзальная 7 7 м.Золотые ворота 22 12
Клініка "Endostep" спеціалізується на проведенні лапароскопічних і однопортових хірургічних втручань. Центр об'єднав кращих фахівців малоінвазивної хірургії з великим досвідом роботи.
Cеть клиник "Амеда"
3,0
Київ с. Софіївська Борщагівка, вул. Південна, 7
р.Святошинский
Сучасна багатопрофільна сімейна клинка Амеда на Софіївській Борщагівці з 2013 року займається діагностикою, лікуванням і профілактичними заходами в різних областях медицини для дітей і дорослих.