Сторінка 34. Клініки терапії в Києві

Київ вул. Юлії Здановської, 46/1
м.Выставочный центр 21 5 м.Васильковская 29 6
Медичний центр «Мій Лікар» на вулиці Юлії Здановської — це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я. У нашій клініці пацієнти можуть звернутися за консультацією до лікаря, пройти лабораторну діагностику, оформити необхідні медичні документи та скористатися додатковими сервісами. Особливу увагу ми приділяємо створенню зручних умов для відвідувачів: від швидкої реєстрації та уважної роботи адміністраторів до професійної допомоги медичного персоналу. Ми прагнемо бути місцем, де пацієнти відчувають довіру та впевненість у якості наданих послуг. Наш підхід базується на індивідуальному підході, уважному ставленні до деталей та щирому бажанні допомогти кожному, хто звертається до нас Приймає лікар: Щепанский Сергей Александрович
в клініці 2 терапевта
Київ вул. Левка Лук’яненка, 13А
м.Минская 15 5 м.Оболонь 23 6
Медичний центр «Мій Лікар» на Оболоні - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я. У нашій клініці пацієнти можуть звернутися за консультацією до лікаря, пройти лабораторну діагностику, оформити необхідні медичні документи та скористатися додатковими сервісами. Особливу увагу ми приділяємо створенню зручних умов для відвідувачів: від швидкої реєстрації та уважної роботи адміністраторів до професійної допомоги медичного персоналу. Ми прагнемо бути місцем, де пацієнти відчувають довіру та впевненість у якості наданих послуг. Наш підхід базується на індивідуальному підході, уважному ставленні до деталей та щирому бажанні допомогти кожному, хто звертається до нас Приймають лікарі: Багро Таисия Александровна, Дудаева Юлия Витальевна
Київ просп. Лісовий, 25 Д
м.Лесная 38 8
Медичний центр «Мій Лікар» на Лісовому масиві - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я. У нашій клініці пацієнти можуть звернутися за консультацією до лікаря, пройти лабораторну діагностику, оформити необхідні медичні документи та скористатися додатковими сервісами. Особливу увагу ми приділяємо створенню зручних умов для відвідувачів: від швидкої реєстрації та уважної роботи адміністраторів до професійної допомоги медичного персоналу. Ми прагнемо бути місцем, де пацієнти відчувають довіру та впевненість у якості наданих послуг. Наш підхід базується на індивідуальному підході, уважному ставленні до деталей та щирому бажанні допомогти кожному, хто звертається до нас
Працює з
Пн: 09:00-19:00 Вт: 09:00-19:00 Ср: 09:00-19:00 Чт: 09:00-19:00 Пт: 09:00-14:00
Київ вул. Микільсько-Слобідська, 4 Д
м.Левобережная 15 3
Медичний центр «МІЙ ЛІКАР» на Лівобережній– це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я. У нашій клініці пацієнти можуть звернутися за консультацією до лікаря, пройти лабораторну діагностику, оформити необхідні медичні документи та скористатися додатковими сервісами. Особливу увагу ми приділяємо створенню зручних умов для відвідувачів: від швидкої реєстрації та уважної роботи адміністраторів до професійної допомоги медичного персоналу. Ми прагнемо бути місцем, де пацієнти відчувають довіру та впевненість у якості наданих послуг. Наш підхід базується на індивідуальному підході, уважному ставленні до деталей та щирому бажанні допомогти кожному, хто звертається до нас
  • Прийом лікаря загальної практики - сімейного лікаря/терапевта 600
  • Фармакологічна проба 80
Київ просп. Володимира Івасюка, 49, прим. 1,2
м.Минская м.Героев Днепра
Компанія «Медична Зірка» – всеукраїнська мережа медичних закладів, що надає первинну медичну допомогу. У компанії працюють сімейні лікарі, терапевти та педіатри. Ми також надаємо вторинну медичну допомогу. Свою практику ведуть гінекологи, хірурги, спеціалісти з УЗД, неврологи, ортопеди-травматологи та інші спеціалісти. Медична Зірка співпрацює з НСЗУ за договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій та безоплатно надає медичні послуги, пов’язані з первинною медичною допомогою, відповідно до постанови КМУ №1440 від 29 грудня 2021 року «Деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення». Приймає лікар: Шемет Янина Ивановна
  • Виклик лікаря додому (будній день) (додатково оплачуються послуги таксі в обидві сторони) 900
  • Проба на індивідуальну чутливість до антибіотиків 50
  • Проба на лідокаїн 50
  • ПХО ран 150
  • Перев'язки 150
Київ пр-т Леся Курбаса, 2 Б
м.Святошин м.Нивки м.Житомирская
Центр психіатричної допомоги — медичний заклад, фахівці якого надають профессіальную допомогу в лікуванні залежностей, проводять детоксикацію організму і повертають пацієнта в соціум, полегшуючи адаптацію.
3,7
Київ м. Ірпінь, вул. Західна, 6 (в'їзд з вул. Родникової)
Київ вул. А. Ахматової 5
м.Харьковская 22 5 м.Вырлица 35 6 м.Позняки 25 7
Клініка зачинена. Медичний центр "Пульс" на Позняках входить до мережі медичних центрів Києва. Надає послуги сімейної медицини, вакцинації, ЕКГ, отоларингології та ін. Прийом ведеться не тільки амбулаторно, є варіант виклику лікаря додому.
Київ, м. Вишневе, вул. Київська, 37
Київ, вул. Сергія Данченка, 1
м.Сирець 44 16
Київ пер. Бархатний, 2
м.Житомирская 13
Медична допомога — це спеціалізований медичний центр, що надає многопрофільні послуги. Лікувальна установа надає комплексну допомогу за основними напрямками. У штаті працюють лікарі, які регулярно проходять курси підвищення кваліфікації та використовують на практиці оновлені техніки, що є гарантом отримання якісного результату. Техніко-медичне забезпеченням преміум класу направлено на надання кваліфікованої допомоги.
Київ вул. Шумського, 4 А
м.Левобережная м.Дарница м.Осокорки
Кабінет сімейного лікаря, терапевта Білоус М. М. — це кваліфікована медична допомога пацієнтам з захворюваннями суглобів, серцево-судинної, ендокринної, нервової, дихальної системи, сечостатевого, травного тракту.
  • Консультація лікаря-терапевта (сімейного лікаря) онлайн 500
  • Довідка в школу форма 086-1/О 500