Сторінка 32. Клініки терапії в Києві

4,0
Знайдено 482 клініки

Дмитрий
Хочу поблагодарить наркологическую клинику “Medical Center Europe”. Понравились условия пребывания, питание настолько вкусное что уходить не хотелось. Но больше всего я боялся куда мне поставят капельницу, ведь вены у меня отсутствуют, но медсестра Алеся сделала невозможное, за что я ей очень благодарен. Да ещё очень хорошее самочувствие по окончанию курса капельниц. Также спасибо Дмитрию Андреевичу и Зоряне Васильевне за их профессионализм и доброту.
Даша
Хорошая дружеская атмосфера, ответственная работа медсестер и вкусная еда. Единственный минус — это плохая звукоизоляция. Спокойно и уютно, нет никаких триггеров и никто лишних вопросов не задаёт. Понравилась работа с психотерапевтом, он всего за неделю помог мне стать на ноги и хоть немного приблизится к выздоровлению. Я рада, что смогла побывать в этом месте и даже однажды покормить рыбок. Спасибо.
Андрей
Понравилось приятное отношение сотрудников клиники, все чисто и поддерживается постоянный порядок.
Александр
Я, Горбик Александр, проходил курс оздоровления в “Medical Center Europe” мне все понравилось, происходило все быстро, уверенно, и качественно.
Київ с. Софіївська борщаговка, вул. Боголюбова, 35
MEDICAL CENTER EUROPE — це нова приватна клініка європейського рівня, яка спеціалізується по алкоголізму, наркологи, ігроманії та психіатрії. MEDICAL CENTER EUROPE надає цілодобову медичну допомогу, а саме, екстрений вихід із запою, зняття ломки, лікування психічних розладів, консультація лікаря з виїздом додому, підшивка, кодування, лабораторні дослідження та інші послуги.
4,4
Київ вул. Бажана, 14/18 (оф. 146)
м.Осокорки 11 3
Медичний центр «MEDIX» надає послуги по забезпеченню терапевтичної допомоги населенню, проводить лікування різних захворювань внутрішніх органів, виконання медичних маніпуляцій у дорослих вдома.
  • Первинна консультація лікаря-терапевта вдома 150
  • Проба на чутливість до антибіотиків вдома 20
4,4
Київ вул. Єреванська, 6 (2-й поверх, каб. №218)
м.Вокзальная 35 13 м.Политехнический институт 44 12 м.Олимпийская 26
Спеціалізована установа "Приватний кабінет Пророченко" займається діагностуванням та лікуванням серцево-судинних патологій. Прийом веде лікар вищої кваліфікаційної категорії.
4,4
Київ с. Вишневе, вул. Григорія Сковороди, 12 (вул. Щорса)
Послуги, які надає клініка «МДА»: ультразвукові дослідження нирок, органів сечовидільної системи, статевих органів, щитоподібної, передміхурової та молочних залоз; обстеження при вагітності за допомогою ультразвуку.
в клініці 1 терапевт
Київ вул. Харківське шоссе, 121 (корпус мед. університету, каб 402)
м.Вырлица 26 12 м.Харьковская 31 10 м.Бориспольская 27 8
Консультація, фізикальне обстеження, проведення функціональних проб необхідних для підбору терапії при лікуванні складних форм гіпертонії (нормалізація артеріального тиску до нормальних показників), серцевої недостатності, аритмії та інших серцево-судинних і терапевтичних хвороб Лікування складних форм гіпертонії, серцевої недостатності, аритмії та інших серцево-судинних і терапевтичних хвороб Приймає лікар: Чабан Тарас Иванович
  • Консультація терапевта 3 000
  • Виклик додому 3 000
Київ вул. Менделєєва, 10-Б
м.Лыбедская 16 8 м.Зверинецкая 19 6 м.Демеевская 25 9
Сіті Клініка + є медичним сервісом нового формату. Ми зібрали експертів, лікарів з великим досвідом роботи і сильним бажанням вилікувати свого пацієнта. Ми точно знаємо, що підходи до лікування пацієнта різного віку сильно відрізняються. Тому наші фахівці дуже добре знайомі з проблемами категорії 35+, бо починати бути здоровим ніколи не пізно! Після 40-ка життя тільки починається!
4,4
Київ вул. Максима Берлінського, 23/8 (каб. №3)
м.Сырец 17 6 м.Дорогожичи 11 4
Приватний кабінет "Доктор Максим" надає великий цикл медичних послуг. Лікар-невролог має вищу кваліфікаційну категорію і допоможе позбутися багатьох неврологічних патологій, використовуючи власні методики лікування.
4,3
Спеціалізований медичний заклад "Приватний кабінет психолога Климова К.В." практикує позбавлення від різних порушень психічного здоров'я людини. Лікар застосовує закордонні та власні методики лікування пацієнтів.
Київ бул. Лесі Українки, 26, каб. 703 , Печерськ
м.Печерская 1 1 м.Зверинецкая 17 8 м.Дворец Украина 23 12
Партнер і виконавець інноваційних проектів НАН України - центр «Морська Фармакологія» - займається розробкою, виробництвом і є дистриб'ютором біопрепаратів. Натуральні засоби медичного призначення, гідролізати, в основі яких - морські молюски, сорбенти і продукти дієтичного вживання - ось спектр препаратів, пропонованих даним центром.
Київ пр-т Голосіївський, 48
м.Демеевская 5 1 м.Голосеевская 10 2
Спеціалізована установа "Приватний кабінет психолога Климова КВ." Займається рятуванням від різного роду психічних розладів. Головний лікар володіє зарубіжними методиками і впроваджує власні.