Сторінка 2. Зішкріб шкіри в Києві (відкриті по нед. клініки)

Фильтр: (Знайдено 30 клінік)

Сортировка
Андрей
Был в клинике на приеме у дерматолога. Беспокоила сыпь на лице, вроде уже не подросток далеко, но видимо какой-то гормональный сбой произошел. К врачу попал по записи, никаких очередей. Осмотр длился минут 10, установили диагноз, назначили лечение (какие-то таблетки и мазь наружно). В принципе, помогло, через два дня уже были видны результаты. Сейчас полностью все прошло.
Ксения
С циститом мне помог справиться Валентин Игоревич Бережной. Я даже представить не могла, на сколько это неприятная болезнь. Но благодаря этому доктору мне стало на много легче. Назначенное лечение быстро дало результат. Спасибо большое.
Александра
Добрый вечер.Мой отзыв будет максимально положительным на самый высший бал. Молодой специалист Александр Константинович не единожды решал в кратчайшие сроки мои проблемы.Процесс и результат операции прошли быстро, востановилась в кратчайшие сроки благодаря правильно подобранному лечению. Сейчас снова нуждаюсь в помощи врача-проктолога и имея вариант пойти по страховке к другому врачу или выбрать своего врача, результат работы которого я знаю, но за полную оплату - мой выбор станет в сторону Чихрадзе Александра Константиновича.
Роман Долгорук
Хорошая клиника, врачи — неравнодушные к пациентам профессионалы. Правда цены немного кусаются
Моя клиника
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 20
м.Минская 11 4 м.Оболонь 18 6
Багатопрофільний лікувально-діагностичний центр "Моя клініка" на м. Мінська надає якісну медичну допомогу для всієї родини з багатьох напрямків, включаючи гінекологію, ендокринологію, урологію, загальну терапію, гастроентерологію, хірургію, отоларингологію, неврологію, стоматологію, косметологію, нейрохірургію і ін.
Київ вул. Тютюника, 5 В (Барбюса, 5 В)
м.Арсенальная 9 5 м.Кловская 25 8
Клініка інтимної медицини для всієї сім'ї «Чоловіче здоров'я» спеціалізується на проблемах в урологічній, сексуальній, неврологічній та проктологічній сферах, в області психотерапії, психології, вертебрології. Ведуть прийом кваліфіковані сексологи, андрологи, урологи, психологи, наркологи. У центрі проводиться лікування сексуальних розладів, з метою діагностики застосовуються ультразвукові дослідження, доступна також лабораторна діагностика.
Київ м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
Медичний центр "Аміда" - сімейна клініка, яка пропонує широкий спектр медичних послуг для дорослих і маленьких пацієнтів. У центрі працює великий колектив лікарів - професіоналів високого рівня, першої та вищої кваліфікаційних категорій.
Київ с. Плюти, вул. А. Малишка, 27
Ізраїльська онкологічна клініка "ЛІСОД" працює вже більше 8 років. Установа спеціалізується на наданні сучасної онкологічної допомоги. Пацієнтам надаються послуги наступних видів: лікування раку: променева терапія; хіміотерапія; брахітерапія; хірургія; діагностика раку (ПЕТ-КТ); реабілітація пацієнтів.
3,0
Київ вул. Урлівська, 8 , Позняки
м.Позняки 18 4 м.Осокорки 17 4 м.Харьковская 36 9
Медичний центр "ВВ Клініка" Позняки — це сучасний центр, що надає багатопрофільні послуги. Кожен пацієнт отримає індивідуальну допомогу і підтримку. На території клініки працюють кваліфіковані фахівці.