Сторінка 6. Клініки терапії в Києві (Шевченківський район) (відкриті по сб. клініки)

4,0
Знайдено 59 клінік

Сб Нед Цілодобово
Кирил
Небольшой обзор и мои впечатления от посещения клиники: 1) Стоимость - на уровне любой частной клиники в городе. 2) Персонал (обслуживание) - мне очень понравилось, приятные менеджеры, отличный подход к детям. 3) Лечение - качественно, главное что результативно. 4) Методики - в клинике представлены методики лечения со всего мира, некоторые довольно уникальные. И вывод соотношение цена, качество и обслуживание 10 балов!
Елизавета
ждала два часа пока наконец выйдет врач, неопрятно.
Михаил
Хочу сказать спасибо за то что вернули мне жизнь. После инсульта не мог не чего делать, ели ходил. И так на протяжении 2 лет, медикаментозное лечение поддерживало меня но не давало явных улучшений, пробовал разные методики восстановления но увы не что не давало явных эффектов. Вот решил попробовать новую методику CI терапию, честно говоря очень сомневался... Но напрасно результат на лицо, я теперь самостоятельно могу чистить зубы! Спасибо
Уляна В&
Доброго дня дівчата. Маю з вами поділитися враженнями від лікування у «Неврологічній клініці Яценко». Ми приіхали зі Львова за порадою наших знайомих.Тут дуже доброзичливий персонал, лікар уважно вислухала мене, ретельно провела огляд малого. Лікування нам дуже допомогло, після першого курсу реабілітаціі з'явилися спочатку звуки, а потім склади!!!!!. Після лікування пройшло майже три місяці, а в нас такий прогрес!!!!!!!!!!!!!! Через пару тижнів плануємо іхати на другий курс реабілітаціі. Потім напишу ще. Дівчата не опускайте руки!!!! Наші дітки будуть вдячні нам у майбутньому.
4,6
Київ вул. Жилянська 120б (5 поверх)
м.Университет 9 7 м.Вокзальная 7 7 м.Золотые ворота 22 12
Клініка "Endostep" спеціалізується на проведенні лапароскопічних і однопортових хірургічних втручань. Центр об'єднав кращих фахівців малоінвазивної хірургії з великим досвідом роботи.
Київ вул. Євгена Чикаленка, 10
м.Театральная 16 14 м.Крещатик 17 11 м.Золотые ворота
Неврологічна клініка доктора Яценко спеціалізується на діагностиці та лікуванні неврологічних захворювань різної етіології. Вищий медичний персонал клініки складається з восьми лікарів. Спеціалісти приймають як дорослих, так і дітей.
в клініці 1 терапевт
Київ вул. Євгенії Мірошніченко, 6/11 (офіс 2)
м.Шулявская 14 2 м.Берестейская 15 7
Кабінет сімейного лікаря Likar.help (Лікар Хелп) надає пацієнтам широкий перелік послуг за наступними напрямками: терапія, сімейна медицина, психотерапія, психологія, функціональна діагностика (проведення ЕКГ). Прийом веде дипломований фахівець, лікар вищої категорії Винокурова Людмила Олексіївна. Приймає лікар: Винокурова Людмила Алексеевна
4,4
Лабораторія Диаген (Diagen) — медичний заклад, що спеціалізується на наданні широкого спектру генетичних досліджень та лабораторних досліджень показників здоров'я.
в клініці 1 терапевт
Київ вул. Січових Стрільців, 42 (оф. 16)
м.Лукьяновская 14 5 м.Контрактовая площадь 32 16
Діагностичний центр "Шаритель" створений в 2002 році, надає допомогу у всебічному обстеженні, встановленні діагнозу і призначення лікування за різними напрямками. Приймає лікар: Коркодым Татьяна Григорьевна
4,4
Київ вул. Максима Берлінського, 23/8 (каб. №3)
м.Сырец 17 6 м.Дорогожичи 11 4
Приватний кабінет "Доктор Максим" надає великий цикл медичних послуг. Лікар-невролог має вищу кваліфікаційну категорію і допоможе позбутися багатьох неврологічних патологій, використовуючи власні методики лікування.
4,3
Багатопрофільний медичний центр "Дентал-Смайл" - це клініка, в якій надаються послуги з декількох медичних профілях.
4,3
Київ вул. Велика Васильківська, 16 , Бесарабка
м.Площадь Украинских героев 1 1 м.Дворец спорта 6 10 м.Театральная 9 3
Приватний центр "Мануал-плюс" спеціалізується на комплексному професійному оздоровленні хребта за допомогою мануальної терапії, на різних масажних техніках і нетрадиційні способи терапії. Діяльність клініки ліцензована, в штаті лікарі вищої категорії.
Cеть клиник "Амеда"
4,0
в клініці 2 терапевта
Київ вул. Златоустівська, 16
м.Вокзальная 17 8 м.Университет 18 10
Багатопрофільна клініка "Амедіа" на Златоустівській надає всебічну медичну допомогу для всієї родини, входить в мережу медичних закладів. У клініці працюють два основних відділення - дитяче та доросле. Більшість лікарів медзакладу мають вищу, першу або другу кваліфікаційну категорію, серед них кандидати наук в галузі медицини. Приймають лікарі: Голик Ольга Игоревна, Савинская Наталья Борисовна