Сторінка 2. Операція видалення зуба мудрості в Києві

Знайдено 82 клініки

Сб Нед
Ира
Хочу выразить благодарность Дарье Сергеевна за помощь в лечении множественного кариеса. Я это выдержала.
Сергей
Хорошо, что в свое время проконсультировался у вас по поводу паст и правильной чистки зубов. Десна практически не кровоточат.
Ольга Ивановна
Нравится Гранат за уютную атмосферу, хорошее обслуживание и опытных врачей.
После того, как ребенок у вас лечил зубы, он не хочет идти в другие клиники. Спасибо врачам за особый подход к детям!
Київ вул. Ломоносова, 46/1
м.Выставочный центр 15 5 м.Ипподром 16 9
Гранат на Ломоносова — це сучасна стоматологічна клініка з широким спектром послуг. Основний напрямок діяльності — лікування серйозних відхилень у розвитку щелепи, а також відновлення естетики. У центрі працюють кваліфіковані фахівці вузького профілю, що гарантує індивідуальний підхід до кожного клієнта і швидке рішення проблеми будь-якої складності.
  • Удаление зуба мудрости от 2 000
Київ вул. Оболонська набережна, 7, корп.5
м.Почтовая площадь 28 10 м.Тараса Шевченко 8 5 м.Контрактовая площадь 10 5
Відвідування дитячого стоматолога у дітей майже завжди викликає стрес, і фахівці стоматології Mom's прекрасно про це знають. Тому кожен дитячий лікар нашої клініки не тільки фахівець високого класу в своїй області, але ще й психолог. Саме таке поєднання в більшості випадків робить лікування комфортним для маленьких пацієнтів. Дитяча стоматологія Mom’s — це мережа клінік в Києві, що надає якісні стоматологічні послуги дітям з 2014 року. Зручні локації в місті Київ. Приймає лікар: Клепач Владимир Игоревич
  • Видалення 8ки от 1 750
Акції
Київ пр-т Голосіївський 27
м.Голосеевская
Стоматологія на Голосієво пропонує повний спектр послуг, що забезпечують здоров'я та красу зубів. Giorno Dentale Голосіївська спеціалізується на профілактиці карієсу, лікуванні ясен та зубів, ортодонтії та ортопедії, а також імплантації та незнімному протезуванні.
  • Видалення зуба мудрості атипове "все включено" (огляд, видалення, шовний матеріал, обробка рани, губка) от 2 300
Київ вул. Саперне Поле, 3
м.Дворец Украина 12 4 м.Лыбедская 14 3 м.Печерская 15 6
iOrtho створений для того, щоб забезпечити найбільш ефективними і простими рішеннями стоматологічних проблем у дорослих і дітей. Зокрема, наша ключова експертиза — ортодонтичне лікування із застосуванням технології Invisalign. Завдяки тому, що ми отримуємо оригінальну продукцію Invisalign безпосередньо від заводу виробника «Align Technology» — у нас є ексклюзивна можливість дати кращу ціну на лікування елайнери. Приймає лікар: Стрешенец Юрий Александрович
  • Видалення зуба «мудрості» (просте) 2 996
  • Видалення зуба "мудрості" (складне) 3 852
Київ Бул. Вацлава Гавела, 4
м.Берестейская 22 13 м.Шулявская 29 27
Французький Стоматологічний Центр – це стоматологічна клініка для всієї родини з більш ніж 20-річной історієй. Ми пропонуємо високу французьку якість за українську ціну. В нас ви можете безпечно і спокійно в зручний для вас час та в комфортній семейній атмосфері отримати всі види стоматологічної допомоги: лікування доростих та дітей, хірургія, імплантологія, ортопедічна стоматологія, реставрації, вініри, ортодонтія, лікування в медикаментозному сні. Ми збережемо вашу посмішку! Приймає лікар: Монборнь Александр Жан-Жак
  • Видалення 8-го зуба 2 150
Працює з
Вт: 10:00-17:00 Ср: 10:00-17:00 Чт: 10:00-17:00
6,7
Київ пр-т Берестейський, 67 В (проспект Перемоги, 67 В)
м.Нивки м.Святошин м.Берестейская
«Арбор» — сучасна багатопрофільна стоматологічна клініка в Києві.
  • Видалення зуба мудрості, просте 2 000
  • Видалення зуба мудрості, з використанням п'єзохірургічної методики 4 500
6,1
Київ вул. Чистяківська, 2 А
м.Святошин 4 3 м.Нивки 13 9
Спеціалізований медичний центр "Доктор Зуб" займається вирішенням багатьох стоматологічних проблем. Пріоритетний напрямок клініки — дитяча стоматологія.
  • Видалення просте «зуба мудрості» 1 400
  • Видалення складне «зуба мудрості» 2 100
6,1
Київ вул. Здолбунівська, 13 , Позняки
м.Позняки 33 5 м.Осокорки 42 7
Стоматологічна клініка "Нано клінік" спеціалізується на малоінвазивному лікуванні зубів за допомогою новітніх технологій. Клініка пропонує весь спектр стоматологічного лікування при мінімальному травматичному втручанні. Лікарі клініки досконало володіють сучасними методами, використовують у роботі матеріали високої якості.
Cеть клиник "Стомател"
6,0
Київ вул. Димитрова, 5 Б
м.Олимпийская 6 9 м.Печерская 25 11
Стоматологічна клініка "Стомател" надає всі види стоматологічного лікування захворювань щелепно-лицьової зони. Прийом пацієнтів ведуть кваліфіковані фахівці - стоматолог-терапевт, ортопед, хірург, імплантолог.
6,0
Київ вул. Олени Пчілки 5
м.Позняки 19 6 м.Харьковская 20 10
Спеціалізований центр стоматології «Марідент» — це багатопрофільна стоматологічна клініка, в якій надаються такі послуги, як лікування карієсу і каналів, імплантація і протезування, естетична стоматологія, лікування ясен.
  • Видалення "зуба мудрості" от 2 200