Внутрішньовенна анестезія в Києві (метро Оболонь)

Можливо, вас цікавлять лікарі анестезіологи біля зуп. метро Оболонь
Внутрішньовенна анестезія 3200 грн
Внутрішньовенний наркоз при колоно- або гастроскопії 2100 грн
6,0
Знайдено 6 клінік

Сб
Кухарець Христина Федорівна
Все пройшло чудово, лікар майстер своєї справи, я дуже задоволена
Вікторія
Не так давно ми з сім'єю переїхали до Києва. Лікар до якого я постійно зверталася залишилася на старому місці проживання. Довелося шукати нового спеціаліста. За порадою знайомих, вирішили записатися на консультацію до Наталії Олександрівни. Залишилися задоволені кваліфікацією лікаря. Дуже уважно поставилася до моєї проблеми, вичерпно відповіла на поставленні запитання, та призначила лікування. Дякую!
Анжела
Я сама за спеціальністю лікар. Уже тривалий час, ми з чоловіком плануємо вагітність. Так як я медик за освітою, я підходжу до цього питання з усією серйозністю та відповідальністю. Ми вирішили звернутися за консультацією до генетика. Колеги порадили Олену В'ячеславівну. Висококваліфікований спеціаліст та знавець своєї справи. Дуже вдячні Вам за надану консультацію! Ви розвіяли усі мої переживання.
Григорій
Ставлення лікаря уважне, доброзичливе, залишає приємні враження , висококваліфікований професіонал. Все пояснює вичерпно, вдумливо, без зайвих висловлювань. Мені все дуже сподобалося! Після курсу призначеного лікування, почуваю себе дуже добре! Жодного разу не пошкодував що звернувся саме до нього. Рекомендую!
Київ вул. Родини Крістерів, 18/6, ЖК Варшавський , Виноградар
м.Нивки м.Почайна м.Оболонь
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 50 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя.
  • Внутрішньовенний наркоз при колоно- або гастроскопії 2 100
  • Внутрішньовенний наркоз при колоно- та гастроскопії 2 900
сеть медицинских центров "Мати та дитина"
Акції
Київ вул. Макіївська, 8
м.Минская 47 15 м.Оболонь 49 12
Медичний центр "Мати та дитина" — це спеціалізована клініка, яка займається репродуктивним здоров'ям. Пріоритетний напрям установи - допоміжні репродуктивні технології.
  • Внутрішньовенна анестезія 3 200
  • Тотальна внутрішньовенна анестезія без ШВЛ (штучної вентеляції легенів) 4 200
  • Ін'єкція внутрішньовенна 210
6,1
Київ вул. Левка Лук'яненка, 14
м.Минская 7 3 м.Оболонь 16 4
Клініка "Діамед-експрес" надає комплексну лікарську допомогу з 1998 року. Широкий перелік послуг і якісне обслуговування — пріоритети клініки.
  • Місцева анестезія (парацервікальна) 300
  • Анестезія лідокаїном (спрей) 300
  • Анестезія кінцівки 200
Моя клиника
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 20
м.Минская 11 4 м.Оболонь 18 6
Багатопрофільний лікувально-діагностичний центр "Моя клініка" на м. Мінська надає якісну медичну допомогу для всієї родини з багатьох напрямків, включаючи гінекологію, ендокринологію, урологію, загальну терапію, гастроентерологію, хірургію, отоларингологію, неврологію, стоматологію, косметологію, нейрохірургію і ін.
Київ вул. Ярослава Івашкевича, 6/8 А , Оболонь
м.Оболонь 45 9 м.Минская 47 10
Медичний центр Euromed почала функціонувати в 2015 році. В установі працює більше 60 фахівців, які надають допомогу в близько 20 областях медицини.
Київ вул. Вишгородська, 45/2
м.Героев Днепра 57 11 м.Минская 57 13 м.Оболонь 57 11
KINDERKLINIK — єдина спеціалізована мережа клінік для дітей та батьків у Києві. 4 філії у Києві: Виноградар, Печерська. Позняки, Голосієво. Доказові лікарі для дітей та дорослих. Власна лабораторія.
  • Внутрішньовенний наркоз (30 хв.) 800
  • Внутрішньовенний наркоз (60 хв.) 350