Атравматична чистка обличчя в Києві (метро Мінська)

Можливо, вас цікавлять лікарі косметологи біля зуп. метро Мінськая
Атравматична чистка обличчя «Люменис на ст. м. Минская» 380 грн
Атравматична чистка обличчя «Джорно Эстетика (Giorno Estetica), центр эстетической медицины на Оболони» 33002970 грн
Знайдена 1 клініка

Сб Нед
Тоня
Прихожу, как к подружке уже, очень нравятся процедуры как по результату, так и в чисто человеческом смысле
Ира
Не знаю, как я без нее) Уже год хожу - для моей кожи лучший друг!
Виолетта
В своем деле разбирается! Да и вообще женщина приятная
Очень грамотная и вниательная доктор. Мне она очень нравится.
Київ пр-т Оболонський, 21
м.Минская 2 6 м.Героев Днепра 11 3
Профільний косметологічний центр «Люменіс» надає клієнтам широкий спектр лікувальних і омолоджуючих процедур за допомогою косметичних апаратів останнього покоління і високоякісної косметики.

Атравматична чистка обличчя в лікарнях в інших районах Києва

6,0
Київ пр-т Бажана, 10 А
м.Осокорки 8 2 м.Позняки 13 4
Спеціалізована клініка "Familia" почала функціонувати в 2006 році і пропонує своїм пацієнтам комплексну стоматологічну допомогу.
  • Атравматична чистка обличчя от 700
R+
8,4
Київ вул. Василя Касіяна, 2/1
м.Ипподром 8 4
Багатопрофільний медичний центр «R + Medical Network» на Касіяна входить в мережу сімейних поліклінічних центрів. Тут представлені медпослуги першої ланки, здійснюється малоінвазивна хірургія одного дня. У штаті філії акушер-гінеколог, анестезіолог, проктолог, сімейний лікар, гінеколог-ендокринолог та інші.
  • Атравматична чистка обличчя 1 270
Cеть клиник "Наш доктор"
Київ вул. Срібнокільська, 1
м.Позняки 9 7 м.Осокорки 20 7
Сімейна клініка для дітей "Наш Doctor" - ми працюємо з 2004 року, об’єднали професійних лікарів, сучасне обладнання та турботливу атмосферу для того, щоб з самого першого дня життя наші пацієнти відчували захист. В клініці працюють дитячі лікарі, практично усіх спеціальностей. Консультації проводимо в клініці та on-line, є виклик лікаря додому.
  • Чистка Атравматична 1 700
Київ вул. Глибочицька, 17 , Лук'янівка
м.Лукьяновская 8 7 м.Контрактовая площадь 26 9
CONSILIUM MEDICAL — сучасний багатопрофільний медичний центр, відмінною рисою якого є командне рішення найскладніших клінічних ситуацій. До послуг пацієнтів медичного центру CONSILIUM MEDICAL повний спектр діагностичних, консультативних, лабораторних послуг, а також стаціонар і ультрасучасні методики хірургічних втручань. Мультидисциплінарний підхід і застосування міжнародних стандартів лікування - основа роботи фахівців нашого медичного центру.
  • Атравматична чистка обличчя (для жирної та комбінованої шкіри) (DMK) 1 800