Сторінка 2. Масаж комірцевої зони в Києві (відкриті по сб. клініки)

Панченко Людмила Вікторівна
Слизько Ольга Петрівна
Дуже задоволена. ФахIвесь високого класу.
Моргун Наталія Миколаївна
Пошелюжна Тетяна Олександрівна
Лікарка була уважна, задавала питання, слухала. Потім провела обстеження, виписала необхідне направлення, дала поради. Ми отримали інформацію, яка нас цікавила. Досвідчений спеціаліст. Дякуємо за роботу!
Акції
Київ вул. Гната Хоткевича 8
м.Черниговская 5 1
Медичний центр «Лікар і я» - це клініка сімейної медицини. Співпрацює з НСЗУ (первинна-вторинна ланка медичної допомоги), можливо заключити декларації, на базі відділення знаходиться власна, сучасна лабораторія. У медичному центрі надаються консультації вузькопрофільних спеціалістів: лікарі загальної практики-сімейної медицини, терапії, наркології, психіатрії, гінекології, ендокринології, фізіотерапії, кардіології, народної і нетрадиційної медицини, функціональної діагностики, ультразвукової діагностики, неврології, клінічної лабораторної діагностики, проктології, хірургії, отоларингології, дерматовенерології, дерматології, алергології, пульмонології, гастроентерології, ревматології.
  • Масаж комірцевої зони (15-20 хв) 450
Київ вул. Політехнічна, 25/29
м.Политехнический институт 6 2 м.Шулявская 22 9 м.Лукьяновская 29 8
Медичний центр Віра Надія Любов є першим українським установою, співробітники якої спеціалізуються на наданні допомоги у догляді за важкохворими, престарілими людьми, хворими дітьми, як в домашніх, так і в стаціонарних умовах. Послуги, що надаються центром Віра Надія Любов: цілодобова допомога доглядальниці пацієнтам на дому, яка має досвід роботи в медицині і відповідну освіту; медичні процедури в домашніх умовах; догляд доглядальниці за хворим, які знаходяться в стаціонарі. Приймає лікар: Данчук Виктор Олегович
Київ вул. Павла Полуботка, 7
м.Дарница 5
Оздоровчий центр кінезіотерапії та масажу «Postura», де кожен пацієнт отримує індивідуальний підхід та професійне лікування. Наші кваліфіковані фахівці допоможуть відновити здоров'я, полегшити біль і покращити якість життя за допомогою ефективних методів. Ваше здоров'я — наша пріоритет!
Київ вул. Ованеса Туманяна, 3
м.Левобережная 10 2 м.Дарница 26 10
Комплексна реабілітація - це перший крок на шляху до одужання після інсульту, травм, переломів. Центр реабілітації після інсультів і травм - сучасна клініка, в якій проводиться ефективна реабілітація з метою отримання найбільш успішних результатів лікування.
Київ вул. Алма-Атинська, 39 А
м.Лесная 59 12 м.Черниговская 49 11
Медичний центр «Верітас» надає пацієнтам послуги за такими напрямами: сімейна медицина, неврологія, терапія, гінекологія, акушерство, наркологія, нетрадиційна медицина, реабілітологія, фізіотерапія, бальнеологія, косметологія, лабораторна діагностика, УЗ-діагностика.
  • Масаж шийно-комірцевої зони 25 хвилин 600
  • Масаж шийно-комірцевої зони 40 хвилин 750
  • Масаж комірцевої зони та голови 25 хвилин 600
  • Масаж комірцевої зони та голови 40 хвилин 750
Київ вул. Січових Стрільців, 5 Б
м.Контрактовая площадь 10 5 м.Лукьяновская 9 4 м.Золотые ворота 10 5
«Kravchenko Medical Centre» — ваше здоров'я в надійних руках з 1999 року! Стоматологія, косметологія, реабілітація, масаж та психотерапія. В медичному центрі працюють фахівці вищої категорії (сертифікація МОЗ), є сучасне обладнання. Ми працюємо з усіма страховими країни. Лікуємо зуби, спину, консультуємо по страховці (стоматолог, реабілітолог, остеопат та ін.).
  • Лікувальний масаж комірцевої зони хребта (задньої поверхні шиї, спини до рівня ІV грудного хребця, 20 хв) 459
  • Лікувальний масаж комірцевої зони хребта ДВОСТОРОННІЙ (задньої поверхні шиї, спини до рівня ІV грудного хребця, передньої поверхні грудної клітини до ІI ребра, 30 хв) 599
  • Дитячий лікувальний масаж комірцевої зони хребта (задньої поверхні шиї, спини до рівня ІV грудного хребця, передньої поверхні грудної клітини до ІI ребра, 10 хв) 249
  • Дитячий лікувальний масаж комірцевої зони хребта (задньої поверхні шиї, спини до рівня ІV грудного хребця, передньої поверхні грудної клітини до ІI ребра, 20 хв) 399
Дитина
Київ вул. Олеся Гончара, 59
м.Университет 14 6 м.Золотые ворота 14 6 м.Площадь Независимости 28 13
Медичний центр "Дитина" створений в 1996 році, надає всебічну медичну допомогу, спеціалізується в області педіатрії.
  • Лікувальний масаж шийно-комірцевої зони   (тривалість до 20 хв) (за медичними показаннями) 500
  • Курс лікувального масажу шийно-комірцевої зони   (тривалість до 20 хв) (за медичними показаннями). Мін. курс 5 масажів 2 200
Працює з
Пн: 09:00-19:00 Вт: 09:00-19:00 Ср: 10:00-16:00 Чт: 09:00-19:00 Пт: 10:00-16:00 Сб: 09:00-17:00 Нд: 10:00-16:00
Сеть клиник "Биомед"
Київ пр-т Володимира Маяковського, 27/1 (Троєщина) , Троєщина
р.Деснянский
Медичний заклад МЦ «Біомед», розташований на проспекті Маяковського, надає такі послуги: різноманітні ультразвукові дослідження, функціональна діагностика серцево-судинної системи (моніторування за Холтером, велоергометрія, ЕКГ), дуплексне сканування судин, артерій і вен, кольпоскопія, дослідження нашкірних новоутворень (родимок, гемангіом, базаліом, папілом та інших).
VERTEBRA
Київ б-р Миколи Руденка (Кольцова), 14 Д , Борщагівка
м.Житомирская 60 24 м.Святошин 56 28
Вертебра (VERTEBRA) — це клініка вертебрології і нейроортопедії, яка займається комплексною діагностикою та лікуванням захворювань хребта. У центрі використовується сучасне технічне оснащення, аналогів якому не існує.
  • Лікувальний масаж шийно-комірцевої зони або попереково-куприкової зони до 15 хв. 380
Київ б-р Руденка (Кольцова), 14 Д
р.Святошинский
Джі Ай Мед (GIMED) - це клініка сімейного здоров'я, що надає розширений спектр послуг. Медичний центр спеціалізується на професійній і якісній медичній допомозі.
  • Масаж шийно - коміркової зони (20 хв.) 350