Контурна пластика обличчя в Києві (відкриті по нед. клініки)

7,0
Знайдено 11 клінік

Сб Нед
Виктория
Сергей Алексеевич, избавил от мешков вокруг глаз! Вернул молодость и уверенность в себе! Рекомендую! Результатом очень довольна! Любуюсь собой каждый день. Спасибо доктору!
Наталия
Доктора я выбирала очень долго. В основном по работам. Хотела делать только у Андрея и по этому на первой консультации сразу договорилась об операции. В день операции мы подобрали размер имплантов. Я хотела 350 но доктор настоял что 300 будет самое оно. Операция в общем прошла хорошо, трубки никакие не ставили, единственный нюанс это то что я проснулась на операционном столе на час раньше. Мне только откапали капельницу и обезболивающее ещё не успело подействовать. Поорав мин. 2-ве от боли я опять уснула и проснулась в тот момент когда меня завозили в палату. Ничего уже не болело я улыбалась и была счастлива :) Домой попала на втрой день. Доктор на все вопросы отвечал мгновенно. На первой перевязке я поняла что доктор правильно сделал что отговорил меня от 350мл, за что ему огромное спасибо. Прошло уже два месяца, грудь выглядит идеальной. Я очень счастлива и благодарна своему доктору. Всем советую!
Савельева анна
Врач внимательный специалист супер помог
Инна
Делала лазерную эпиляцию в клинике и очень довольна как результатом, так и персоналом. Рекомендую врача - настоящий профессионал! В качестве процедур уверенна, так как знаю, что результат зависит не только от особенностей организма, но и от "настроек лазера")) Та что к Кате можно спокойно идти и быть уверенным, что результат не заставит долго ждать)
6,7
Київ Петропавлівська Борщагівка, вул. Ярослава Мудрого 66А-66Б
р.Святошинский
Мережа медичних центрів Alpha Medical – це місце, де працюють висококваліфіковані дитячі та дорослі лікарі, які мають великий досвід роботи та професіоналізм. Вони вивчають та використовують новітні технології в лікуванні захворювань, регулярно відвідують конференції та курси підвищення кваліфікації. Застосовують перевірені та ефективні методики, найкращу сучасну медичну апаратуру для проведення огляду і постановки діагнозу.
  • Контурна пластика обличчя Allergan, USA Juvederm Ultra2 0,5 ml (поверхневі зморшки) 3 700
  • Контурна пластика обличчя Allergan, USA Juvederm Ultra smile (губи 10-12 місяців) 0,55ml 4 100
  • Контурна пластика обличчя Allergan, USA Juvederm Ultra 3 (носогубна складка, губи, середня третина обличчя) 1ml 5 300
  • Контурна пластика обличчя Allergan, USA Juvederm Ultra 4 (середня третина обличчя,губи - 12 міс)1ml 5 400
  • Контурна пластика обличчя Allergan, USA Volbella (поверхневі зморшки, губи, 18 міс) 1 ml 6 300
6,1
Київ вул. Князів Острозьких, 46/2
м.Печерская 9 6 м.Кловская 16 7 м.Арсенальная 21 7
Центр лазерної медицини LaserOne (ЛазерВан) спеціалізується на відновленні здоров'я, молодості і привабливості за допомогою лазерних технологій. Обладнання в центрі: лазерний апарат SYNCHRO REPLA: Y, олександритовий лазер, потужний неодимовий лазер, лазерні апарати SmartXide DOT і SmartLipo.
  • ПРЕПАРАТИ КОНТУРНОЇ ПЛАСТИКИ (ФРАНЦІЯ)- L — формування вилиць, біоармування щік (термін дії 14–16 міс.) 7 000
Київ вул. Січових Стрільців 44
м.Площадь Независимости 37 9 м.Лукьяновская 21 6
Аура – ​​це прогресивна клініка пластичної, лазерної хірургії та дерматокосметології з 10-річним успішним досвідом роботи з клієнтами. У нашому арсеналі є єдиний в Україні апарат VASER для ультразвукової ліпосакції. У клініці працює високопрофесійна команда фахівців – пластичних хірургів, анестезіологів, гінекологів, дерматологів, косметологів, професіоналів у корекції недоліків тіла та покращення зовнішності людини.
Київ вул. Академіка Єфремова, 23
м.Академгородок 17 6 м.Житомирская 30 4
Центр «Redline» спеціалізується на естетичній медицині та лікувальної косметології. Клініка об'єднує першокласних фахівців в області б'юті-послуг. Для роботи використовуються тільки високоякісні косметичні засоби світових брендів.
Київ пр. Героїв Сталінграда, 18 А
м.Позняки 15 40
8,3
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5
р.Голосеевский
Нова маштабна клініка з повним спектром медичних послуг. Унікальна концепція All in Onе. Ви можете отримати всі медичні послуги за один візит на одній локації : Консультації лікарів всіх спеціальностей, МРТ,КТ, Рентген, УЗД, Гастроскопія, Колоноскопія, будь-які аналізи. Аналіз крові менш ніж за годину. 4 операційних блоки, 10 палат реанімації, 60 одномісних палат стаціонара хірургічного та терапевтичного профілю. Дитячий стаціонар, невідкладна допомога.
  • Контурна пластика губ Belotero Intense 8 509
  • Контурна пластика губ BeloteroLips Shape 7 909
  • Контурна пластика губ Alexa Medium 4 509
  • Контурна та об'ємна пластика вилиць Belotero Volume 9 009
  • Контурна та об'ємна пластика вилиць Alexa Volume 4 509
8,2
Київ вул. Березняківська, 30 Б , Березняки
м.Левобережная 42 11 м.Позняки 61 12
На вул. Березняківській, 30 Б працює центр невідкладної допомоги, організований за принципом американських клінік. У відділенні приймають пацієнтів з гострими станами, які потребують екстреної медичної допомоги, контролю та підтримки життєвих показників.
  • Ліпофілінг скул і середньої зони обличчя (у виконанні лікаря Піруса В.П.) 36 000
Київ вул. Пушкінська, 11 (прийом у клініці Линлайн)
м.Театральная 2 1 м.Золотые ворота 4 1 м.Площадь Независимости 12 7
Приватний кабінет доктора Колягіна Е. А. займається усіма видами косметологічних послуг. У кабінеті веде прийом лікар-дерматолог-косметолог. В кабінеті проводяться основні процедури, спрямовані на лікування шкірних захворювань, оздоровлення і омолодження шкіри обличчя.
  • Ін'єкційна контурна пластика обличчя
  • Контурна пластика вилиць
Моя клиника
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки 10 3 м.Славутич 19 5 м.Позняки 20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні картки, дію різноманітні акційні пропозиції.