Контурна пластика обличчя в Києві (метро Лівобережна)

Можливо, вас цікавлять лікарі косметологи біля зуп. метро Лівобережна
Ліпофілінг скул і середньої зони обличчя (у виконанні лікаря Піруса В.П.) 34400 грн
Знайдена 1 клініка

Свинаренко Олег Іванович
Все супер!
Калашнікова Анастасія Сергіївна
Дуже швидко проконсультували і допомогли записатися до лікаря
Хочу поблагодарить врача от Бога Головко В.В.за успешно проведённую рино-септопластику носа моей дочери. Спасибо за качественную работу!
Лілія
Хочу висловити подяку лікарю Головко Володимиру Володимировочу за успішно проведену операцію по видаленню мигдалин моїй дочці. Дякую вам за професіоналізм, людяність та турботливість. Рекомендую лікаря Головко В.В. Бажаю йому довгих років життя, здоров'я та благополуччя. А також подяка клініці Оксфорд Медікал.
8,3
Київ вул. Березняківська, 30 Б , Березняки
м.Левобережная 42 11 м.Позняки 61 12
На вул. Березняківській, 30 Б працює центр невідкладної допомоги, організований за принципом американських клінік. У відділенні приймають пацієнтів з гострими станами, які потребують екстреної медичної допомоги, контролю та підтримки життєвих показників.
  • Ліпофілінг скул і середньої зони обличчя (у виконанні лікаря Піруса В.П.) 34 400

Контурна пластика обличчя в лікарнях в інших районах Києва

Київ вул. Пушкінська, 11 (прийом у клініці Линлайн)
м.Театральная 2 1 м.Золотые ворота 4 1 м.Площадь Независимости 12 7
Приватний кабінет доктора Колягіна Е. А. займається усіма видами косметологічних послуг. У кабінеті веде прийом лікар-дерматолог-косметолог. В кабінеті проводяться основні процедури, спрямовані на лікування шкірних захворювань, оздоровлення і омолодження шкіри обличчя.
  • Ін'єкційна контурна пластика обличчя
  • Контурна пластика вилиць
7,4
Київ вул. Срібнокільська, 1 А
м.Позняки 7 6 м.Осокорки 18 6
Медичний центр "Newmedical" створений в 2008 році, надає допомогу у виявленні та лікуванні різних захворювань по 7 напрямках загальної медицини.
  • Ін'єкційна контурна пластика обличчя от 4 500
Київ пр-т Володимира Івасюка (вул. Героїв Сталінграду), 12 Д
м.Оболонь 14 2 м.Минская 20 3
Медичний центр «Гравімед» - це клініка сучасної жінки. Місце, де ми комплексно піклуємось про жіноче здоров’я на усіх етапах життя, включаючи профілактику, діагностику та лікування захворювань, планування і ведення вагітності, післяпологове відновлення, а також різноманітні косметологічні процедури для вашої краси, впевненості та відмінного самопочуття.
  • Контурна пластика (гуJuvederm Smile 0,55 мл 5 800
Київ вул. Загорівська, 14
м.Лукьяновская 21 7 м.Дорогожичи 25 9 м.Тараса Шевченко 40 16
Клініка Grace (Grace Clinic) — сучасна клініка, в якій протягом 13 років працюють найкращі спеціалісти різних напрямків із великим досвідом. Приймає лікар: Стрикун Григорий Николаевич