Сторінка 2. Інфекційна панель в Києві

Знайдено 200 клінік

Сб Нед Цілодобово
Я напишу отзыв не о специалисте, а об администраторе данной клиники, которая обрабатывает заявки на консультацию. Была не очень хорошая связь и я не услышала ее имени. 0445875377. У нас была экстренная ситуация, попадание инородного тела в верхнее веко, в течении двух часов, она обрабатывала и анализировала варианты, как помочь, перезванивала и была на связи, пока мы не решили этот вопрос. Я очень была впечатленна за ее действия и она помогла. Благодарю вас.
Офтальмолог Катерина Николаевна. У моего сына с рождения миопатия средней степени, зрение +4 и астигматизм, так, что давно находимся под наблюдением, контролем и лечением. Попали просто срочно на 8 утра для извлечения инородного тела из верхнего века. Молодая, красивая, тактичная, очень приятная в общении, прстоянно подбадривала в процессе извлечения. Профессинальность, подход, результат. Рекомендую!
Отличный сервис
Лікар ставив такі питання, про що мене не запитували інші. Провів обстеження, та поставив діагноз. Я ще не знаю чим закінчиться моя історія, але лікарю я довіряю. Спеціаліст та його підхід мені сподобався. Однозначно рекомендую!
Київ вул. Пимоненка, 10 А
м.Лукьяновская 10 25
Медичний центр «Медікал Град» в Києві - клініка, яка надає пацієнтам широкий перелік медичних послуг. В установі ведуть прийом ультразвукові діагности, масажисти, урологи, андрологи, терапевти, кардіологи, гінекологи і гастроентерологи. Також можна записатися на консультацію до мамолога, сімейного лікаря, ендокринолога, невролога та ревматолога.
Київ пр-т Бажана, 16 (офіс 1)
м.Осокорки 14 1 м.Позняки 8 4
Медичний центр «Вемар» - це спеціалізована клініка, яка займається проблемами в гінекологічній і урологічній сфері медицини. Заклад заснований влітку 1998 року серед перших в приватній медицині. У медичному центрі працюють лікарі таких напрямків: акушери-гінекологи, урологи, андрологи та сексологи.
  • 19. Исследование на TORCH- инфекции 150
Київ вул. Кловський узвіз, 18
м.Кловская 7 3 м.Арсенальная 20 6
Медична клініка «МедЦентрСервіс» - це багатопрофільний центр, який надає діагностичні та лікувальні послуги широкого профілю. У клініці працюють фахівці десятьох медичних галузей: спеціалісти з ультразвукової діагностики, дерматологи, косметологи, трихологи, гінекологи, урологи, венерологи, сексопатологи, проктологи і андрологи.
  • Герпес HSV ½ генотипування (PCR. Real-Time) 170
  • Герпес 7 тип (PCR. Real-Time) 170
  • Герпес 8 тип (PCR. Real-Time) 170
  • Герпес HHV 6 тип (PCR. Real-Time) 170
  • Цитомегаловірус CMV (PCR. Real-Time) 170
Днепролаб
Київ вул. Вишгородська, 21
м.Оболонь 52 11
У відділенні за адресою вулиця Вишгородська, 21 проводяться всі види ультразвукових досліджень, приймаються всі види лабораторних досліджень крові, гінекологічних та урологічних мазків, аналізи калу і сечі.
  • Ексцизійної біопсії пухлин шкіри з оцінкою країв резекції (за 1 локалізацію) 690
  • Панч-біопсії або інших видах біопсії шкіри при запальних дерматозах та алопеціях 1 000
  • Мікроскопічне дослідження лусочок шкіри, волосся, нігтів на паразитарні гриби 150
  • Квантифероновий тест (діагностика туберкульозу) доставка в 1 пробірці Li гепарин 2 860
  • Гепатит С: Антитіла Ig(G+M) до вірусу гепатиту С (HCV), ПЛР HCV 515
Київ, вул. Якубовського, 6 (поліклініка Голосіївського р-ну №2)
м.Іподром 17 4 м. Васильківська 9 35
Київ, вул. Братства Тарасівців (Декабристів), 5
р.Дарницький
Київ, вул. Гетьмана Полуботка, 7 (Попудренко)
м.Лівобережна 26 6 м.Чернігівська 16 5 м.Дарниця 3 1
Київ, пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 27
м.Мінська 12 3 м.Оболонь 17 7
Київ, вул. Чорних Запорожцев (Петра Запорожця), 26, 1 пов, 120 каб (у поліклініці)
м.Дарниця 44 11 м.Чернігівська 42 9
Київ, вул. Митрополита Андрея Шептицького, 5
м.Лівобережна 11 4 м.Дарниця 23 3
Київ, вул. Чорних Запорожців (Петра Запорожця), 26 А
м.Дарниця 45 12 м.Чернігівська 43 10
Київ, вул. Курнатовського, 7 (дитяча філія)
м.Чернігівська 42 7 м.Дарниця 46 8
Київ, с. Крюківщина, вул. Ярослава Мудрого, 51
м.Теремки 85 12
Київ вул. Раїси Окіпної, 5 , Левобережний масив
м.Левобережная 6 6 м.Дарница 24 5
Клініка АКСІМЕД — це клініка сучасної неврології. У медустанові надаються лікувальні, діагностичні та реабілітаційні послуги.
  • Бактеріоскопічне дослідження біоматеріалу (волосся, нігті, зішкріб шкіри) на патогенні гриби (на склі) 270
  • Бактеріоскопічне дослідження на демодекс (вії / брови / зішкріб шкіри) 300
  • Гепатит А, антитіла IgM (HAV IgM) 600
  • Гепатит С, антитіла IgM+IgG (HCV IgM+IgG) (сумарні антитіла) 500
  • Гепатит С, ПЦР HCV (Real-time) (кількісне визначення) 1 900
Працює з
Пн: 09:00-20:00 Вт: 08:00-20:00 Ср: 09:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 09:00-20:00 Нд: 09:00-15:00
Київ вул. Урлівська, 40
м.Осокорки 26 9 м.Позняки 27 8
Спеціалізований медичний центр "Клініка Доброго Доктора" займається веденням чоловічого і жіночого статевого здоров'я.
  • Цитологічне дослідження матеріалу зішкрібу зі шкіри, слизових оболонок 407
  • Гепатит С (HCV), сумарні антитіла IgM, IgG 352
  • Гепатит С (HCV), антитіла IgG 319
  • Гепатит С (HCV), антитіла IgМ 319
  • Інцизійна, панч та радіохвильовіа біопсія шкіри (до 3 утворень включно) (при доброякісних пухлинних та пухлиноподібних процесах) 1 100
Київ вул. Володимира Винниченка, 14
м.Лукьяновская 19 5 м.Контрактовая площадь 34 15
Медична клініка «Дерматовенерологія» - це багатопрофільний медичний центр, в якому надається широкий спектр послуг. У медичному закладі працюють фахівці з десятьох медичних дисциплін: акушери-гінекологи, урологи, проктологи, дерматовенерологи, невропатологи, гастроентерологи, терапевти, кардіологи, ендокринологи, спеціалісти з функціональної та ультразвукової діагностики.
  • Гепатит А (антитіла IgM) 180
Працює з
Вт: 08:00-19:30 Ср: 08:00-19:30 Чт: 08:00-19:30 Пт: 08:00-19:30 Сб: 09:00-16:00
Мережа клінік Viva
6,8
Київ вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговского, 3)
р.Подольский
Клініка ВІІВА на НИВКАХ - ще одна клініка в мережі ВІВА. Зручне розташування, повний робочий графік, широкий спектр фахівців - ми впевнені, нова філія стане улюбленим медичним закладом у Подільському спальному мікрорайоні.
  • Біопсії шкіри при бульозних дерматитах та аутоімунних захворюваннях шкіри (д S06) (8 робочих днів) 2 400
  • Інцизійні, ексцизійні та радіохвильові біопсії шкіри при доброякісних пухлинних та пухлиноподібних процесах шкіри (1 зразок) (д S01) (5 робочих днів) 1 440
  • Інцизійні, ексцизійні та радіохвильові біопсії шкіри при доброякісних пухлинних та пухлиноподібних процесах шкіри (до 3 зразків) (д S02) (5 робочих днів) 1 440
  • Панч біопсії шкіри при доброякісних пухлинних та пухлиноподібних процесах шкіри (д S03) (5 робочих днів) 1 240
  • Ексцизійні біопсії шкіри при злоякісних пухлинах немеланоцитарного походження (д S04) (5 робочих днів) 1 240
Київ вул. Микільсько-Слобідськая, 6-в
м.Левобережная 16 5 м.Гидропарк 43 7 м.Дарница 25 7
Український лікувально-діагностичний центр — це сучасна медична лабораторія, що надає розширений комплекс лабораторних досліджень. Клініка оснащена оновленим обладнанням, що є гарантом надання якісних послуг. Наявність нових аналізаторів та реактивів — це запорука отримання точного результату в стислі терміни. Дослідження проводяться досвідченими фахівцями, які регулярно проходять курси підвищення кваліфікації і знають всі тонкощі процесу.
  • Бактеріологічне дослідження на Corinebacterium diphtheriae (BL, дифтерія) 425
  • Гепатит D: Аb IgM HDV 309
  • Герпес простий: Аb ІgG HSV 1/2 (aviditi) 249
  • Хламідіоз: Хламідії псіттакі Аb Ig(А+М+G) Chlamydophila psittaci 2 855
  • Мікоплазмоз: DNA Mycoplasma pneumoniaе (якісний) 495
Київ вул. Будіндустрії, 5 А
м.Выдубичи м.Зверинецкая м.Славутич
Медичний комплекс МРІЯ — сучасна медична установа, яка надає широкий спектр послуг лікувально-діагностичного профілю. На консультації лікар насамперед проводить опитування пацієнта, акцентуючи увагу на часі появи, виразності симптомів хвороби. Після цього слідує огляд, вимірювання артеріального тиску, температури, оцінка шкірних покривів.
  • Антитіла IgM до вірусу герпесу тип 1 HSV 140
  • Антитіла Ig G до вірусу герпесу тип 1 HSV 140