Сторінка 6. Клініки в Києві (Голосіївський район)

6,0
Знайдено 122 клініки

Тетяна
Моє улюблене місце здоров'я та енергії вже 2 роки! Ходжу в Оздоровчий центр кінезітерапії «Спина+» на Либідській (дуже зручно, поруч із метро) і неймовірно задоволена. Тут панує особлива атмосфера завдяки молодому й активному колективу, який просто заряджає позитивом. Дівчата на рецепції завжди привітні, ввічливі та готові допомогти в будь-якому питанні. Моя лікарка — Олена Володимирівна — неймовірно професійний фахівець, чуйна і уважна! Вона молода, витончена, сама активно займається спортом і просто надихає своїм прикладом. Щоразу вона з великою увагою та турботою підбирає саме ті вправи, які мені потрібні, і завдяки їй я відчуваю помітний результат. Реабілітологи — це команда професіоналів! Дуже приємні, щирі молоді люди! Вони з такою увагою ставляться до кожної вправи, завжди з посмішкою підтримають, підкажуть, як правильно їх виконувати, і піднімуть настрій своїм приємним спілкуванням. Сам центр постійно розвивається: оновлюється ремонт, розширюються зали, усе дуже сучасно та затишно. Завдяки «Спина+» я почуваюся набагато краще, додалося сил, життєвої енергії та впевненості у всіх моїх справах. Щиро дякую всьому колективу за вашу працю та за те, що повертаєте радість руху! Рекомендую всім, хто хоче бути здоровим, Оздоровчий центр кінезітерапії «Спина+» на Либідській!
Марина Н.
Була сьогодні на прийомі: все пройшло досить легко і комфортно. Спеціаліст зуміла пояснити все лаконічно: з твердою впевненістю можу стверджувати, що компетентна у своїй справі. Побільше б таких відкритих і чуйних лікарів! Рекомендую!
Володя
Лікар сподобався саме тим, що дуже зрозуміло мені все розповіла і пояснила яка у мене проблема. Була у лікаря перший раз, і залишилася у захваті від роботи фахівця. Цього спеціаліста, мені рекомендували пацієнти, які вже були у лікаря.
Maryna
Все було чудово, все добре. Всім задоволені. Ставлення лікаря, і сам візит пройшли на всі сто відсотків відмінно. Фахівець добрий, уважний, все пояснив, призначив аналізи. Професіонал своєї справи. Неодмінно прийдемо ще! Дякую лікарю!
Сити Клиника
в клініці 24 лікарі
Київ пр-т Науки, 30
м.Демеевская 21 9 м.Голосеевская 24 9 м.Выдубичи 40 17
Спеціалізована профільна сучасна "Сіті Клініка" працює в трьох основних напрямках медицини: ендокринологія, гінекологія та репродуктологія, хірургія одного дня.
  • Розширена резекція щитоподібної залози 31 000
  • Розширена резекція щитоподібної залози з видаленням регіональних лімфоузлів 35 000
  • Секторальна резекція 2-х молочних залоз 28 000
  • Кінезіотейпування однієї зони 350
  • Кінезітерапія 1 заняття 650
Київ вул. Володимирська, 81-а
м.Площадь Украинских героев 10 5
Центр гінекології та урології «ОМЕГА-КИЇВ» спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань репродуктивної системи чоловіків та жінок.
  • Епідуральна анестезія (ЕДА) 6 000
  • Медикаментозне забеспечення №12''Хондропротекторна терапія'' 2 500
  • Видалення доброякісних утворень м`яких тканин 1 категорії 3 500
  • Комбінована анестезія ( внутрішньовенна + місцева ) 5 000
  • Мезотерапія (без медикаментів) 200
Київ вул. Зої Бутенко 7 А
м.Васильковская 14 4 м.Выставочный центр 21 13
Клінічна академія лазерної медицини спеціалізується на вирішенні дерматологічних та гінекологічних проблем за допомогою лазера, вирішує естетичні проблеми шкіри й інтимні проблеми.
в клініці 2 лікарі
Київ пер. Коломийський, 17/31 А
м.Васильковская 4 3 м.Голосеевская 17 4
Відділення пластичної хірургії і лазерної урогінекології Клінічної академії лазерної медицини Calm (Калм) надає пацієнтам безліч послуг і надає допомогу тим, хто потребує пластичної операції.
  • Вакцинація Гардасіл 10 200
Київ вул Юлії Здановської 71 Є
р.Голосеевский
Спеціалізована установа "Клініка професора Феськова А. М." - це медичний центр, що займається репродуктології, оперативної гінекологією, веденням вагітності, естетичної медициною. У клініці приймають вузькі фахівці - терапевти, гінекологи, пластичні хірурги, урологи, дерматологи.
  • Консультація андролога з призначенням лікування 950
Акції
в клініці 8 лікарів
Київ вул. Антоновича, 72
м.Олимпийская м.Дворец Украина
Сучасний Центр естетичної медицини "BG-LAB" надає повний комплекс послуг в області косметології, трихолог, дерматології. Надає можливість пацієнтам не тільки відновити здоров'я і красу шкіри, волосся, тіла, але і зберегти результат на довгий час. Фахівці вищої кваліфікації, які працюють в центрі, досконало володіють новітніми методиками омолодження і оздоровлення.
  • Контурна корекція губ Princess Saypha Filler 1ml 6 200
  • Контурна корекція губ Гіалуронідаза от 1 500
  • Контурна корекція скули, овал, ніс, кути молодості Juvederm Voluma (США) 1 ml 8 500
  • Контурна корекція скули, овал, ніс, кути молодості Juvederm VOLUX (США) 1 ml 8 500
  • Контурна корекція скули, овал, ніс, кути молодості Beloterо VOLUME 1 ml 8 800
Київ пр-т Голосіївський, 59 Б , Деміївка
м.Голосеевская 5 5
Медичний центр LEVMED (Левмед) заснований в 1997 році Левицьким Б. Й. На сьогодні медцентр розвивається і працює у декількох профілях.
  • Консультація (огляд та консультація) гінеколога вищої категорії 600
  • Пакет спостереження вагітності "Базовий" 2 200
  • Радіохвильове видалення кісти шийки матки (без вартості анестезії) от 1 700
  • Видалення кондилом радохвильовим методом 400
  • Видалення спіралі (внутрішньоматкового контрацептиву, ВМК) 770
Диагностические центры "Диагност КТ"
Київ вул. Васильківська, 45, корпус 4
м.Васильковская
6,0
в клініці 1 лікар
Київ вул. Ю.Здановської, 56
м.Ипподром
В приватному кабінеті ви можете отримати консультації щодо естетики обличчя та тіла з підбором косметичних засобів в домашньому догляді, послуги лазерної епіляції та інші косметологічні послуги.