Сторінка 4. Аналізи в Києві (Дарницький район) (відкриті по сб. клініки)

6,0

Сб Нед
Лера
Дуже сподобався комплекний підхід центру, вже пару тижні проходжу курс, потроху видно результати!
Наталія
Обстеження тривало більше години.Розписали тренування і харчування.Вже мінус 7 кг.Всім раджу,дуже гарні спеціалісти.А головне відразу результат.
Николай
Прошел полное исследование и остался очень доволен, получил результаты в виде красивых журналов с подробным описанием результатов тестирования и рекомендации по тренировкам и питанию. На консультации со специалистом уточнил пару интересующих моментов. Диету дают простую с обычных продуктов, не пичкают биодобавками. Хорошо что такие центры начинают появляться в нашей стране.
МедЛаб, мережа лабораторій
3,0
Київ вул.Гмирі,14-б
м.Позняки 17 5 м.Осокорки 19 5
Київ вул. Драгоманова 40 Г , Позняки
р.Дарницкий
Центр здоров'я і технологій довголіття AgeFree надає сучасні чек-ап послуги, такі як визначення пульсових зон і VO2MAX, управління вагою, кардіо-контроль, фітнес-тест. Також в центрі можна отримати друк цифрової Карти здоров'я, а також пройти консультацію дієтолога.
  • Лабораторне дослідження Панель Open Longevity AgeFree (20хв) 3 400
Київ пр. Петра Григоренка, 3 Б
м.Харьковская м.Осокорки м.Позняки
Сімейний центр здоров’я «Ольвиця» пропонує: Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сучасне обладнання експертного класу. Широкий спектр послуг: консультації лікарів, діагностика, лікування, профілактичні огляди та вакцинація. Прозоре ціноутворення та комфортна атмосфера. Ваше здоров'я – наш пріоритет!
  • Експрес тест на антиген (мазок) COVID-19 350
  • Експрес тест на C реактивний білок 170
  • тест на стрептокок групи A IST-502 160
  • Тест для виявлення вірусів грипу А та В (мазок) 200
  • Комбінований тест для виявлення ВІЛ1/2, гепатиту С, гепатиту В (HBsAg), гепатиту В (HBsAb), сифілісу 240
Сеть Агапит
Київ вул. Олександра Мишуги, 2
м.Позняки 7 2 м.Харьковская 11 4
Багатопрофільний "Медичний центр Агапіт" на м. Позняки, філія сучасної мережі установ охорони здоров'я, надає діагностичні, лікувальні та лікувально-реабілітаційні послуги дорослим і дітям.
  • Комплекс №6 "Білірубін фракції" (білірубін загальн., прямий білірубін, непрямий білірубін) | N 641
  • Ревматоїдний фактор (RF) кількісно 150
  • Біохімія загальна (Білірубін, АЛТ, АСТ, ЛФ, креатинін, сечовина, загальний білок, глюкоза) 460
  • Комплекс №7"Печінкові проби"(АЛТ, АСТ, ГГТ, ЛФ, білірубін фракційно, альбумін, білок загальний) | N 1 146
  • Антистрептолізин-О (ASO) кількісно 150
Моя клиника
6,2
Київ вул. Олександра Мишуги, 3 В , Позняки
м.Позняки 4 3 м.Харьковская 14 6
Сімейний медичний центр широкого профілю "Моя клініка" на м. Позняки надає всі види лікувально-діагностичних послуг з багатьох напрямків медицини. У штаті клініки лікарі вищої кваліфікації, кандидати медичних наук.
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 8 , Позняки
м.Осокорки 12 10 м.Позняки 17 4
Добродій — клініка для всієї сім'ї, яка надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей, лабораторне та інструментальне обстеження. Доступна послуга виклику лікаря додому, оформлення довідок. Для вакцинації використовуються вакцини лідерів світового ринку вакцин Glaxo Smith Kline (GSK), Sanofi-Aventis.
  • Тест на гепатит В 100
  • Тест на гепатит С 100
  • Тест на сифіліс 100
  • Тест на стрептокок А 100
  • Тест на туберкульоз 150
ADONIS
Київ пр-т Петра Григоренка, 22/20
м.Позняки 17 7
Лікувально-діагностичний центр ADONIS (Адоніс) на Позняках пропонує широкий спектр медичних послуг для дорослих і дітей. З дітьми в медустанові працюють такі лікарі: алерголог, гастроентеролог, анестезіолог, гінеколог, кардіоревматолог, педіатр, офтальмолог, пульмонолог, ендокринолог та інші. Дорослі можуть записатися на прийом до сімейного лікаря.
ADONIS
Київ наб. Дніпровська, 26 Г , Осокорки
м.Осокорки 1 1 м.Славутич 15 5
Стоматологія «Адоніс» — філія мережі медичних центрів, спеціалізується на проведенні всебічного лікування зубів і відновлення жувальних функцій. У клініці працюють стоматологи високої кваліфікації.
Київ вул. Гмирі, 2
м.Осокорки 20 9 м.Позняки 17 6
Медичний центр Пульс - це офіційна мережа медичної допомоги в форматі «поруч з будинком». Основний напрямок діяльності - надання екстреної та планової допомоги. Прийом пацієнтів ведеться за попереднім записом або з виїздом додому.
4,7
Київ вул. Бориса Гмирі, 14 Б