Клініки дерматовенерології в Києві (метро Дарниця)

Можливо, вас цікавлять лікарі дерматовенерологи біля зуп. метро Дарниця
Медичний догляд за шкірою обличчя 1000 грн
Первинна/повторна консультація лікаря-дерматовенеролога 900 грн
Онлайн-супровід первинний (дерматовенеролог) 1150 грн
Консультація лікаря дерматовенеролога, дерматокосметолога 750 грн
Консультація дитячого дерматовенеролога 1200 грн

Сб Нед
NATALIIA
Дуже кваліфіковані і дуже професійні і ввічливі спеціалісти і на рецепшіні дуже приємні дівчата. Мені дуже сподобалось обслуговування і кваліфікована консультація лікаря.
Людмила
Мед.центр "Агапіт" на вул.Будівельників, 30 - це сучасний мед.заклад, який я давно знаю. Дуже уважне, доброзичливе відношення координатора кол.центру Наталії, дівчат у реєстратурі Марини, Марії. Лікарі - дерматолог Герба С.М., хірург Бахарєва Д.А. - професіонали високого рівня, спеціалісти, яким я довіряю. Медсестри Оксана, Валерія професійні та старанні у виконанні своїх обов'язків. А ще комфортно, тому що охайно і чисто. Усім щиро дякую за сумлінну роботу та доброзичливе відношення! Бажаю здоров'я і миру! Моя оцінка - відмінно на усі 100% !!!
Ірина
Прийомом не задоволена,думаю лікар помилилась з діагнозом/ На мої додаткові запитання по болісним відчуттям відповіді не знала. Під час прийому дозволяла собі розмову по телефону з "тьотушкою, так назвала,процедуру робила дуже боляче. Я не почула змістовного пояснення,що у мене за утворення,чому воно виникло і коли його не стане після того,як вона його по живому видаляла?Я не рекомендую подолога Кислінську Олену Венедиктівну!
Богач Оксана
Агапит прекрасная клиника,отношение персонала просто супер , анастезиологи просто космос , уже две операции и прошли хорошо. Приходишь с спокойствием . Палата и питание тоже прекрасное .
Сеть Агапит
в клініці 1 дерматовенеролог
Київ вул.Будівельників,30
м.Дарница 6 2 м.Дарница 16 3
Послуги центру Агапіт на м. Чернігівська: інструментальна діагностика; лабораторні аналізи; гастроскопія; консультації кардіолога, терапевта, гастроентеролога, гінеколога, уролога, дерматолога, маммолога, стоматолога та інших фахівців; фізіотерапія; лікувальні масажі; мануальна терапія та ін. Приймає лікар: Зинкина Татьяна Викторовна
  • Первинна/повторна консультація лікаря-дерматовенеролога 900
8,3
в клініці 4 дерматовенеролога
Київ просп. Леоніда Каденюка (Гагаріна), 17-В
м.Черниговская 14 3 м.Дарница 26 4
Смарт Медикал на Черниговской — это медицинский центр современного уровня, который является частью широкой сети клиник с более, чем 62 направлениями работы в сфере предоставления лечебно-диагностических услуг. Штат сотрудников представлен квалифицированными специалистами, которые прошли стажировку за границей, являются участниками международных конференций, симпозиумов. Приймають лікарі: Костенко Неля Сергеевна, Трушкина Ксения Юрьевна, Ворона Валерия Константиновна
  • Повторна консультація венеролога 1 200
  • Консультація дерматовенеролога ( з питань ІПСШ) 1 400
  • Повторна консультація дерматовенеролога ( з питань ІПСШ) 1 200
  • Повторна консультація лікаря-дерматовенеролога-косметолога 960
  • Повторна онлайн-консультація лікаря-дерматовенеролога-косметолога 960
Акції
Київ вул. Ревуцького, 5 А
м.Харьковская 6 17 м.Дарница м.Позняки
Поліклініка «Інго» на Ревуцького — сучасна багатопрофільна клініка для дітей та дорослих. У закладі доступні консультації вузьких спеціалістів, УЗД та лабораторна діагностика. Пацієнти можуть укласти декларацію з педіатром або сімейним лікарем, а також пройти курс лікувального масажу. Клініка поєднує високу кваліфікацію лікарів, сучасне обладнання та комфортний сервіс для всієї родини.
  • Онлайн консультація лікаря дерматовенеролога (п) 750
  • Онлайн-супровід первинний (дерматовенеролог) 1 150
  • Онлайн-супровід повторний (дерматовенеролог) 1 150
  • Первинна консультація лікаря-дерматовенеролога (дорослі) 1 150
  • Повторна консультація лікаря-дерматовенеролога (дорослі) 1 150
в клініці 4 дерматовенеролога
Київ вул. Євгена Сверстюка, 6
м.Левобережная 11 6 м.Дарница 29 6
Клініка доктора Бреннера — сучасний медичний заклад, який спеціалізується на дерматології та лазерній косметології, крім послуг з цих областей, надаються послуги масажу, трихології. Оснащена клініка новітнім обладнанням німецького та італійського виробництва: лазерна епіляція робиться на німецькому апараті MeDioStarNeXT, італійський апарат SynchroFT служить для видалення шкірних новоутворень. Також використовується новітня німецька розробка в області діагностики доклінічного стану шкіри, щоб попередити появу небезпечних патологій. Приймають лікарі: Белоус Алла Васильевна, Драганова Наталия Анатольевна, Левченко Юлия Сергеевна
  • Повторна консультація лікаря дерматовенеролога вищої категорії, кандидата мед. наук 750
  • Онлайн консультація лікаря дерматовенеролога, дерматокосметолога 750
  • Повторна онлайн консультація лікаря дерматовенеролога, дерматокосметолога 550
  • Онлайн консультація лікаря дерматовенеролога вищої категорії, кандидата мед. наук 900
  • Повторна онлайн консультація лікаря дерматовенеролога вищої категорії, кандидата мед. наук 650
Сеть клиник "Полі-клініка"
в клініці 1 дерматовенеролог
Київ б-р Дарницький, 5 , Дарниця
м.Дарница 9 11 м.Черниговская 17 6
Багатопрофільний медичний заклад "Поліклініка на Дарницькому бульварі" пропонує своїм пацієнтам практично всі види амбулаторного лікування. У разі необхідності організовується лікування в клініці "Меділенд". Приймає лікар: Гавран Богдан Александрович
  • Медичний догляд за шкірою обличчя 1 000
  • Медичний догляд за шкірою обличчя+аплікація 1 800