Сторінка 3. Біопсія шийки матки в Києві

Кленова Юлія Миколаївна
Борисейко Марина Олександрівна
Хоть и без света-вообще, прийомом довольны. Врач знает свою работу, дал рекомендации. Спасибо.
Герасимова Анжела Юріївна
Обстеженням у Вашому медичному центрі залишилася задоволеною. Висловлюю щиру подяку мед. персоналу за обслуговування та уважне і доброзичливе ставлення до пацієнта.
Андрнеєва Катерина Володимирівна
Лікар дала відповідь на всі мої питання. Під час консультації задавала змістовні запитання. Я була здивована проведеному узі , добре що мені вистачило грошей оплатити
Академія вашого здоров'я на Спаській — це багатопрофільний медичний центр, який надає широкий спектр послуг, починаючи від первинної діагностики і закінчуючи реабілітацією після перенесених захворювань, в тому числі коронавірусної інфекції.
  • Біопсія шийки матки 1 600
Київ вул. Героїв Дніпра - 3А
м.Героев Днепра 4 м.Минская 6
MedLife Стаціонар на Оболоні — перший медцентр тільки для жінок! Комплексне обстеження в 20 напрямках медицини, все, що стосуються жіночого здоров’я. Кваліфіковані спеціалісти — кандидати наук, з багаторічним стажем, власна діагностика, лабораторія, УЗД, хірургія та стаціонар. Дбайливе ставлення до кожного пацієнта. Найсучасніші знання, яких досягла наукова та практична медицина.
  • Біопсія шийки матки біопсійними щипцями 550
  • Біопсія шийки матки радіохвильовим методом (без гістологічного дослідження) 750
Київ вул. Князів Острозьких (Московська), 46/2
м.Печерская м.Кловская м.Арсенальная
  • Біопсія шийки матки радіохвильовим методом (без гістологічного дослідження) 1 789
Київ, вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2
м.Оболонь 36 7 м.Почайна 35 11
Київ, м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
Київ Петропавлівська Борщагівка, вул. Ярослава Мудрого 66А-66Б
р.Святошинский
Мережа медичних центрів Alpha Medical – це місце, де працюють висококваліфіковані дитячі та дорослі лікарі, які мають великий досвід роботи та професіоналізм. Вони вивчають та використовують новітні технології в лікуванні захворювань, регулярно відвідують конференції та курси підвищення кваліфікації. Застосовують перевірені та ефективні методики, найкращу сучасну медичну апаратуру для проведення огляду і постановки діагнозу.
  • Біопсія шийки матки 1 680
Київ вул. Сирецька, 29
м.Дорогожичи
ДІАВІТА ІНСТИТУТ – оазис здоров’я та інновацій, сучасний медичний простір у класичній європейській концепції. Центр здоров’я жінки - естетична та ендокринна гінекологія, флебологія (судинна хірургія), сучасна операційна, експертна УЗ-діагностика, еферентна терапія (плазмаферез та IV терапія) та неврологія. Центр нефрології – експертна нефрологія, перитонеальний діаліз та гемодіаліз.
  • Інцизійна інструментальна біопсія (шийки матки, новоутворень шкіри та слизових оболонок, молочних залоз) (без вартості ПГД) 1 800
Cеть медцентров "Академия вашего здоровья"
Київ вул. Гната Хоткевича, 12
м.Черниговская 7 1 м.Лесная 19 9 м.Дарница 21 3
Багатопрофільний медичний центр "Академія вашого здоров'я" з 2012 року займається діагностикою та лікуванням за 18 напрямами. У штаті центру 19 лікарів вищої та першої категорій.
  • Біопсія шийки матки 1 600
Київ вул. Тютюнника, 28А
р.Печерский
Клініка результативної діагностики, лікування, профілактики широкого спектру захворювань як в дорослих, так і у дітей. Клініка МЕДЕМ оснащена найсучаснішим медичним обладнанням (УЗД апаратом та гастроскопом) та забезпечує комплексну діагностику, лікування і профілактику широкого спектру захворювань, проведення різних фізіотерапевтичних і лікувальних процедур, в тому числі масажу, мануальної та рефлексотерапії. У центрі МЕДЕМ є власна парковка та WI-FI.
  • Біопсія зовнішніх статевих органів (з вартістю дослідження) 1 300
  • РВХ – біопсія шийки матки 1 500
  • Біопсія шийки матки (за виключення конізації) 1 150
Київ пр-т Володимира Івасюка (вул. Героїв Сталінграду), 12 Д
м.Оболонь 14 2 м.Минская 20 3
Медичний центр «Гравімед» - це клініка сучасної жінки. Місце, де ми комплексно піклуємось про жіноче здоров’я на усіх етапах життя, включаючи профілактику, діагностику та лікування захворювань, планування і ведення вагітності, післяпологове відновлення, а також різноманітні косметологічні процедури для вашої краси, впевненості та відмінного самопочуття.
  • Пайпель-біопсія ендомерія (без гістологічного дослідження) 1 рівень складності 3 000
  • Радіохвильова біопсія шийки матки 3 000
  • Радіохвильова біопсія шийки матки (з гістологічним дослідженням) 4 200
  • Радіохвильова біопсія шийки матки (д.м.н. Суханова А.А.) 3 500
Київ вул. Петрицького, 17 (ЖК "Відпочинок")
м.Святошин 14 10 м.Житомирская 18 6
Медичний центр "МедЛена" - центр лікувально-діагностичного і консультативного профілю, спеціалізується на комплексній програмі обстеження і лікування в області жіночого і сімейного здоров'я, включаючи суміжних фахівців.
  • Біопсія шийки матки (забір матеріалу для дослідження) 1 300