Сторінка 10. Аналізи в Києві (відкриті по сб. клініки)

Знайдено 294 клініки

Людмила
Нещодавно звернулась за допомогою у клініку і не пожалкувала. Працюють справжні професіонали. Прийом розпочався вчасно. Заздалегідь передзвонили і нагадали про час, за що окреме спасибі. Ціни в клініці дкмократичні. Особливу вдячність хочу висловити лікарю - Олені Володимирівіі. Це найкращий лікар доякого я зверталась у своєму житті. Справжній професіонал і чудова, приємна людина. Швидко поставила діагноз, правильно підібрала лікування, яке дійсно вирішило мою проблему. Я з радістю рекомендую такого компетентного лікаря. Спасибі величезне.
Много лет подряд всей семьей обращаемся в клинику ТельбинМед. Очень довольна специалистами, так как была у многих врачей на приёме и есть с чем сравнить,всегда правильный подход к диагностике и к лечению. Врачи подобраны максимально с опытом и хорошими знаниями. Клиника не большая, но очень компактная. На рецепции очень приятные медсестры, можно записаться к интересующему врачу на нужное время , всегда корректно всё объяснят, подберут время, все результаты анализов скидывают на почту. Лично я хочу поблагодарить Глушинкову Елену Владимировну за её подход и профессионализм, всегда правильно подобрано лечение. На протяжении многих лет обращаюсь к ней и вижу результат. Однозначно рекомендую как хорошего специалиста!!!
Жанна
Конфліктну ситуацію яка склалася 20.02.2021 вычерпано . Протезій до центру «Тельбін Мед» та до лікаря не маю.
Олег
Все было великолепно, знаю его уже давно, рекомендую.
Київ бул. І. Лепсе, 4, АК «Росток» , Галагани
м.Шулявская 31 13 м.Берестейская 23 8
Багатопрофільний медичний центр "Клініка Флебологія" забезпечує діагностування та лікування різного роду судинних патологій. Клініка почала функціонувати в 1999 році.
Київ пр-т Павла Тичини, 22
м.Левобережная 39 11 м.Дарница 52 10 м.Позняки 15
Багатопрофільна клініка "Тельбін-Мед" - це медичний центр, що займається чоловічим і жіночим статевим здоров'ям. Установа почала функціонувати в 2005 році. Серед лікарів центру - кандидати медичних наук.
Київ пр-т Валерія Лобановского, 17
м.Голосеевская 10 25 м.Демеевская 10 10 м.Вокзальная 10 40
  • Гістологічне дослідження папілом (від 1 до 8) 540
Київ б-р Руденка (Кольцова), 13
м.Житомирская 60 10 м.Теремки 17
Медичний центр "Клініка імені Гальченко В.В." на Борщагівці створений в 2004 році як частину мережі однойменних поліклінік, спеціалізується на медогляді іта видачі супровідної документації.
Київ вул. Героїв Севастополя, 30
м.Берестейская 41 19 м.Шулявская 43 20
Багатопрофільний медичний центр "Біофармтех" створений в 1996 році на базі Інституту хірургії і трансплантології, спеціалізується в лікуванні хвороб загальної медицини за напрямками кардіології, гінекології, гастроентерології, неврології, урології, андрології.
Київ вул. Лютеранська, 16
м.Площадь Независимости 11 6 м.Театральная 14 11
Медичний центр «СмартМед» — багатопрофільна клініка, заснована як підрозділ «Міжнародного медичного центру». Це лікувальний і діагностичний центр інтегративної медицини, який у своїй діяльності використовує серію рослинних лікувальних засобів «Фітолінія СмартМед». У клініці працюють спеціалісти багатьох профілів: кардіологи, гастроентерологи, масажисти, спеціалісти із частотно-резонансної діагностики та біорезонансної терапії, урологи, неврологи, дерматологи та косметологи.
4,7
Київ вул. Днепровська набережна, 28
м.Осокорки 15 40
  • Спермограма 520
4,3
Київ вул. Герцена, 17/25
м.Лукьяновская 16 7 м.Дорогожичи 21 8 м.Тараса Шевченко 41 14
Спеціалізацією «Клініки Апаратної Косметології» СіАйСі є естетична медицина. Центр спеціалізується на проведенні діагностичних, фізіотерапевтичних, гінекологічних процедур. Клініка забезпечена сучасною апаратною базою для виконання всіх процедур (техніка COMPEX, VIDA, Medilab тощо). Персонал гарантує пацієнтам повну анонімність.
Оптима-фарм
4,1
Київ вул. Солом'янська, 33
р.Соломенский
Спеціалізований медичний центр "Оптима-фарм" на Солом'янській займається лікуванням захворювань репродуктивної системи у жінок, використовує ефективні методи лікування патологій шийки матки, малоінвазивні оперативні втручання. Кваліфіковані фахівці медцентру застосовують новітні технології, всі послуги надаються на сучасному обладнанні.
3,7
Київ вул. Клінічна, 23/25, оф. 22
м.Дворец Украина м.Лыбедская м.Олимпийская
Медичний центр V Clinic Health&Beauty — це сучасна клініка для підтримки міцного здоров'я, молодості і краси. Фахівці центру — кваліфіковані лікарі з великим досвідом роботи, вони надають послуги за такими напрямками, як алергологія, функціональна діагностика, косметологія.