Сеанс психотерапії в Харкові

Можливо, вас цікавлять лікарі психотерапевти
Сеанс психотерапії (дитячий) 900 грн
Сімейна психотерапія Георгієвська Наталія Володимирівна 3900 грн
Знайдено 37 клінік

Сб Нед Цілодобово
Дригайло Мар’яна Костянтинівна
все ок
Александр
Меня зовут Александр Мнепришлось сотрудничать с тремя Артемчуками,по мере моей фазы заболевания.От старшего к младшему(может ещё есть другие?)Но это не важно: .Я могу оценить профессионализм всех троих: забота о клиенте 7/24часа отличный подход в психологии(тут я не знаю,мне помогло) р.s.Medсестрички-вообще делают работу на все 100,
Дуже приємна в спілкуванні лікар. Консультуюся у неї вже протягом місяця. Допомогла мені подолати багатьох моїх "демонів". Одна із найрозумніших людей, які мені траплялися. Зараз, моє життя значно налагодилося. Спасибі доктору.
Татяна
Перше враження дуже хороше, мені все сподобалося. Приємна атмосфера, усміхнений фахівець, ось що спонукає до розмови. Вона мені дуже допомогла, ви навіть не уявляєте на скільки! Спасибі лікарю. буду продовжувати консультуватися у Вас.
8,7
Харків вул. Державінська, 38
м.Метростроителей 5 1 м.Спортивная 7 1
Спеціалізована установа "Центр здоров'я доктора Артемчука" почала функціонувати в такому статусі з 1990 року. У центрі роботу ведуть доктора високого рівня, кандидати та доктор медичних наук, серед них - академік, автор наукових праць і винаходів Артемчук А. Ф.
8,4
Харків пр-т. Героїв Харкова, 162
м.Дворец спорта 3 м.Турбоатом 5 м.Площадь Конституции 5
Клініка "BABY LUCK" спеціалізується на апаратному лікуванні вад зору у дітей. Консультаційний прийом пацієнтів проводять офтальмолог і невролог.
  • Сеанс психотерапії (дитячий) 900
8,3
Харків вул. Шевченка, 133
м.Киевская 7 3 м.Ярослава Мудрого 18 10
Доктор Ісаєнко (Dr. Isaenko) — це клініка ментального здоров'я. Медичний заклад спеціалізується на надання професійної допомоги пацієнтам, що страждають від розладів психіки. Лікарі регулярно проходять курси підвищення кваліфікації, а також є учасниками медичних вебінарів і форумів. Такий підхід до своєї спеціальності дозволяє розширювати рамки можливостей і впроваджувати на практиці інноваційні методики відновлення. Приймає лікар: Борзенко Виктор Русланович
  • Сімейна психотерапія Георгієвська Наталія Володимирівна 3 900
8,2
Харків пр-т. Аерокосмічний (Гагаріна), 43
м.Метростроителей 10 3 м.Спортивная 13 4 м.Левада 19 6
SMILETEK3D (СМАЙЛТЕК3Д) — це діагностичний центр, що надає розширений спектр послуг по обстеженню зубів та ротової порожнини. Всі дослідження проводяться на сучасному томографі, що є гарантом надання достовірного результату. Діагностичний центр спеціалізується на комплексному обстеженні з використанням апарату PLANMECA 3D.
8,2
Харків вул. Шатілова Дача, 4, оф. 600, 7 пов
м.Научная 5 3 м.Госпром 18 6
Психолог, сімейний консультант Кутвіцкая Тетяна Олександрівна проводить прийом клієнтів різного віку, незалежно від національної приналежності і сексуальної орієнтації. У роботі використовуються когнітивно-поведінкові орієнтовані на клієнта підходи, елементи психоаналізу, психодрами, метод системних сімейних розстановок. Вся інформація, отримана в процесі, є конфіденційною.
Харків онлайн
м.Научная 7 2 м.Ботанический сад 18 3
У медичному кабінеті психотерапевта Голобурда Олександра Володимировича здійснюється прийом пацієнтів, які мають алкогольну, нікотинову, наркотичну та інші залежності, а також надається допомога людям з надмірною вагою.
Харків пр-кт Науки 56, 5 этаж, каб 517
м.Научная 4 1 м.Госпром 8 3
Кабінет психолога Головко Тетяни надає всебічну психологічну допомогу і підтримку пацієнтам в складних ситуаціях. Прийом веде дипломований психолог, спеціаліст першої категорії. В роботі Головко Тетяна Іванівна використовує базові техніки гештальт-терапії. Веде прийом дітей і дорослих.
Харків вул. Гаршина, 9. 1 пов. ТЦ Яблуко
м.Исторический музей 3 2 м.Площадь Конституции 4 3
Приватний кабінет психолога Куліш Наталії дає клієнтам можливість розібратися в життєвих труднощах, відновити психологічне здоров'я і віру в себе. Прийом здійснює практикуючий психолог, кваліфікований фахівець.
Харків вул. Отакара Яроша, 18 А (оф. 108)
м.Ботанический сад 12 2
Приватний кабінет психолога Тетяни Леонтюк спеціалізується на наданні психологічної допомоги та підтримки дорослим і дітям в складних ситуаціях. Спеціаліст в роботі використовує методи короткострокової і довгострокової психотерапії: гештальт-терапії, екзистенціальної психотерапії, арт-терапії.
Харків вул. Клочківська, 222 (оф. 46)
м.Ботанический сад 15 4 м.Научная 23 7
Спеціалізована клініка "ULife" - це центр психологічної допомоги для пацієнтів, які страждають розладами психіки.