Клініки психіатрії в Харкові (метро Площа Конституції)

Можливо, вас цікавлять лікарі психіатри біля ст. метро Площа Конституції
Сеанс психотерапії (дорослий) 1100 грн
Знайдена 1 клініка

Сб
Дуже приємна в спілкуванні лікар. Консультуюся у неї вже протягом місяця. Допомогла мені подолати багатьох моїх "демонів". Одна із найрозумніших людей, які мені траплялися. Зараз, моє життя значно налагодилося. Спасибі доктору.
Татяна
Перше враження дуже хороше, мені все сподобалося. Приємна атмосфера, усміхнений фахівець, ось що спонукає до розмови. Вона мені дуже допомогла, ви навіть не уявляєте на скільки! Спасибі лікарю. буду продовжувати консультуватися у Вас.
Саша
Консультацією залишилася задоволена. Лікар все доступно пояснила, призначила лікування. Сподобався підхід і ставлення. Обстеження пройшло в комфортних умовах, а не так, як це буває в державних поліклініках, де кабінети в жахливих станах.
Алексій
Доктор професіонал своєї справи, кваліфіковано підійшла до моєї проблеми.Вміє знайти підхід до пацієнта, ретельно провела обстеження і направила на аналізи. Я залишилася задоволена візитом. Після лікування прийду на повторний огляд.
8,4
Харків пр-т. Героїв Харкова, 162
м.Дворец спорта 3 м.Турбоатом 5 м.Площадь Конституции 5
Клініка "BABY LUCK" спеціалізується на апаратному лікуванні вад зору у дітей. Консультаційний прийом пацієнтів проводять офтальмолог і невролог.
  • Консультація лікаря-психіатра (лікар вищої категорії, доктор медичних наук), 1 година 900
  • Консультація лікаря-психіатра (лікар вищої категорії, кандидат медичних наук) 700
  • Консультація лікаря-психіатра дитячого (лікар вищої категорії, кандидат медичних наук) 800
  • Сеанс психотерапії (дорослий) 1 100

Психіатрія в лікарнях в інших районах Харкова

в клініці 3 психіатра
Харків вул. Бакуліна, 9/13
м.Научная 5 1 м.Ботанический сад 18 4
Вузькопрофільний медичний центр, що займає нішу психіатрії та психотерапії. У центрі працює висококваліфікований персонал. Поряд з медикаментозними та психотерапевтичними методами лікування, проводиться процедура терапевтичної краніоцеребральної гіпотермії. Приймають лікарі: Гнатенко Татьяна Кургалеевна, Коновалова Екатерина Дмитриевна, Петрюк Александр Петрович
  • Первинна консультація психіатра 1 000
  • Повторна консультація психіатра 800
6,2
Харків пр-т Незалежності, 13
м.Госпром 5 4 м.Университет 6 4
«Медичний центр здоров’я» вже майже 20 років надає повний спектр медичних послуг та залишається одним з кращих багатопрофільних медичних центрів в Харківському регіоні. Обладнаний найсучаснішою і високоточної аппаратурою, включає в себе амбулаторно-поліклінічне відділення, потужний лабораторний і діагностичний центри.
  • Консультація лікаря психіатра психотерапевта Чайка О Ю 1 000
  • Консультація лікаря психіатра 200
8,7
в клініці 3 психіатра
Харків вул. Державінська, 38
м.Метростроителей 5 1 м.Спортивная 7 1
Спеціалізована установа "Центр здоров'я доктора Артемчука" почала функціонувати в такому статусі з 1990 року. У центрі роботу ведуть доктора високого рівня, кандидати та доктор медичних наук, серед них - академік, автор наукових праць і винаходів Артемчук А. Ф. Приймають лікарі: Артемчук Анатолий Филиппович, Артемчук Кирилл Анатольевич, Сорока Игорь Александрович
  • Консультація з приводу заїкання 400
  • Консультація психіатра Артемчука А.Ф. 1 000
8,3
в клініці 10 психіатрів
Харків вул. Шевченка, 133
м.Киевская 7 3 м.Ярослава Мудрого 18 10
Доктор Ісаєнко (Dr. Isaenko) — це клініка ментального здоров'я. Медичний заклад спеціалізується на надання професійної допомоги пацієнтам, що страждають від розладів психіки. Лікарі регулярно проходять курси підвищення кваліфікації, а також є учасниками медичних вебінарів і форумів. Такий підхід до своєї спеціальності дозволяє розширювати рамки можливостей і впроваджувати на практиці інноваційні методики відновлення. Приймають лікарі: Цебрюк Екатерина Олеговна, Георгиевская Наталья Владимировна, Махов Сергей Вадимович
  • Повторна консультація 30 хвилин Бережний Г.Г. 1 200
  • Первинна консультація Новікова І.Е. 2 200
  • Корекція лікування 30 хв, Новікова І.Е. 1 600
  • Виїзна консультація (транспорт сплачується окремо за тарифом таксі), лікарі Цебрюк К.О., Бовт Ю.В., Марченко М.М. 4 000
  • Консультація психіатра 1 500