Сторінка 5. Приватні клініки в Харкові (відкриті по нед. клініки)

4,0
Знайдена 81 клініка

Наталья
Шикарный доктор . Кривега Антор. Проффессионал своего дела!
Людмила
Хочу выразить огромную благодарность главврачу- хирургу - имплантологу – Кривега Антону Александровичу! Если нужен профессиональный специалист, тогда вам именно к нему. Начиная с ресепшн, Вы почувствуете чуткое отношение и высокое качество работы всего коллектива клиники «Борденталь». Буду обязательно всем рекомендовать вашу клинику.
Мирослав
Хочу поділитися своєю думкою щодо ДРТ-клініки репродуктивної медицини. Спочатку ми з моєю жінкою були на консультації у головного лікаря Піняєва Володимира. Нам є з чим зрівняти, бо до цього були у декількох інших лікарів і залишилися незадовільними. Чому? Бо призначали дорогі і не потрібні в нашому випадку аналізи, на кшталт, FISH аналіз сперміів та ще купу подібних аналізів майже на 20 тисяч гривень. Піняєв теж був невблаганним щодо обстеження, проте прийняв усі результати, які ми мали на руках. Після протоколу він відмінив нам трансфер ембріонів і ми робили 3 спроби переносу кріоембріонів. Перша - біохімічна вагітність, друга - відсутність імплантації, третя - успіх!!! Маємо вагітність! Дякувати Богові і сподіватися, що все буде добре і у нас і у вас і у всіх!
Мирослав
Харків пр-т. Аерокосмічний (Гагаріна), 38б
м.Левада 7 1 м.Спортивная 19 6
Спеціалізований центр «ART CLINIC» - це клініка репродуктивної медицини. В медичному закладі працюють провідні фахівці з успішним стажем роботи та неодноразовим стажуванням за кордоном. Це лікарі-гінекологи, репродуктологи, андрологи, ембріологи та біологи.
Харків вул. Юри Зойфера (колиш. Барбюса), 3 А
м.Госпром 9 4 м.Университет 11 4 м.Научная 12 3
Спеціалізована клініка "Борденталь" позиціонує себе як Гільдія зубних лікарів. Пріоритетною метою установи виступає надання якісної допомоги, а не заробіток.
в клініці 1 лікар
Харків вул. 23 Серпня, 40
м.23-го Августа 6 2 м.Ботанический сад 16 4
Центр здоров'я і краси «Soul Beauty» надає своїм клієнтам всі види перукарських і косметологічних послуг. Всі лікарі і майстри мають солідний досвід роботи, стежать за новинками в області краси та здоров'я, регулярно підвищують свою кваліфікацію.
Харків ул. Кацарська, 11 А
м.Центральный рынок 5 2
У центрі лікувального масажу Василенко Геннадія Дмитровича прийом веде анестезіолог-реаніматолог, реабілітолог, спеціаліст вищої категорії. Виконуються безліч видів масажу: спортивний, мануальний і ін. Надає послуги мануальної терапії.
в клініці 1 лікар
Харків вул. Кооперативна, 5
м.Площадь Конституции 7 5
Медичний центр здоров'я та краси «Благо» надає допомогу пацієнтам з алкогольною та наркотичною залежностями. Клініка працює в тісному контакті з лікувальними установами іншого профілю, а також з наркологічними реабілітаційними центрами.
4,4
Харків вул. Ярослава Мудрого, 30а (вул. Петровського)
м.Ярослава Мудрого 1 2 м.Архитектора Бекетова 13 7 м.Университет 18 8
Харьківська клініка «Оксфорд Медікал» є многопрофільною та спеціалізується на безпечних малоінвазивних методах лікування. Медичний центр складається з кількох відділень: флебологічного, відділення естетичної медицини та спеціалізованого відділення по боротьбі з алкогольною та нікотиновою залежністю.
4,4
Харків вул. Луї Пастера, 2 (дитяча поліклініка № 16)
м.Тракторный завод 30 11 м.им. Масельского 33 8
У лабораторії Лікувально-діагностичний центр «ЦМЕІ» здійснюються такі види досліджень: загальноклінічні; біохімічні; ендокринні; онкологічні; бактеріологічні; імунологічні; на наявність інфекцій; на виявлення алергену; на визначення групи крові; комплексні.
Харків вул. Гвардійців-Широнінців, 60
м.Салтовская 19 5 м.Студенческая 29 7
Спеціалізована клініка "Надія" веде стоматологічний прийом для членів усієї родини. Особлива увага приділяється дитячої стоматології.
4,3
Харків пр-т. Аерокосмічний (Гагаріна), 41/2 (секція 6)
м.Левада 14 6 м.Метростроителей 12 2 м.Спортивная 12 5
Спеціалізована установа "Wellness Group" - це медичний центр здоров'я, який спрямований на запобігання хворобам і на активізації власного потенціалу організму людини.
4,3
Харків пр-т Науки, 56
м.23-го Августа 2 1 м.Ботанический сад 9 1
Спеціалізована установа "Мак" - це салон тайського масажу, в якому виконуються різні техніки тайського масажу. Фахівці салону проходили спеціальне навчання в Таїланді.