Клініки трихології у Дніпрі (відкриті по сб. клініки)

Знайдено 30 клінік

Сб Нед
Тертишник Микола Іванович
Просто неймовірно!
Шепеля Марина Юр’ївна
Мені все сподобалося, дуже приємний персонал та лікар
Неля
Добрый день, я много лет являюсь клиентом института Красоты «Акварель», хочу выразить свою благодарность высококлассному специалисту массажа Ларисе Баштанник. Спасибо за профессионализм!!!!
Хочу поблагодарить за хорошее отношение и правильный подход врача Ломазову Т.Я. (Гинекология) рада, что попала к прекрасному доктору, отличному гинекологу! Т.Я. все объяснила, успокоила, ответила на все интересующие вопросы, назначила правильное лечение и я очень за это благодарна! Рекомендую и советую: довериться своему врачу, выполнять рекомендации и все будет хорошо
9,5
в клініці 2 трихолога
Дніпро вул. Старокозацька (Комсомольська), 25
м.Вокзальная 34 25
Інститут краси "Акварель" надає лікувально-оздоровчі послуги, що дозволяють зберегти красу і здоров'я обличчя та тіла. Преміум SPA у Дніпропетровську. У центрі приймають кваліфіковані фахівці: акушер-гінеколог, дерматолог-трихолог, онколог, косметолог, косметолог-естетист, психолог, масажист. Приймають лікарі: Андреева Ирма Игоревна, Панкова Светлана Владимировна
  • Консультация трихолога с компьютерной диагностикой кожи 45 мин 800
9,1
Дніпро вул. Грушевського, 12
м.Вокзальная 40 11 м.Метростроителей 50 15
Медичний центр косметології та дерматології «ЕВА-АРТ» спеціалізується на проведенні лікувально-діагностичних процедур при різних шкірних захворюваннях і інфекціях, включаючи ЗПСШ. У штаті медцентру лікарі вищої кваліфікаційної категорії. Основні спеціалізації центру - дерматологія, венерологія, онкодерматолога, трихологія, косметологія, подологія, дієтологія, масаж.
  • Введення кортикостероїду при алопеції (без вартості препарату) більше 1 мл 500
  • Введення кортикостероїду при алопеції (без вартості препарату), до 1 мл 400
  • Плазмоліфтинг (волосиста частина голови) 1 400
9,1
в клініці 2 трихолога
Дніпро пр-т Яворницького, 107 А
р.Центральный
«ОН Клінік Дніпро» — це багатопрофільний медичний центр, який є частиною міжнародної мережі «ОН Клінік», заснованої в Ізраїлі у 1987 році. Наші медичні центри мають доступ до передових технологій для діагностики та лікування захворювань, а накопичений досвід наших лікарів робить їх експертами у своїх профільних медичних областях. Приймають лікарі: Акимова Виктория Валерьевна, Лутицкая Лидия Игоревна
  • Лікування алопеції - вогнищева форма 11 400
  • Лікування алопеції - дифузна алопеція 9 465
  • Лікування алопеції - інфекційна форма, 1й рівень складності 10 830
  • Лікування алопеції - інфекційна форма, 2й рівень складності 12 335
  • ОНЛАЙН-Первинний прийом лікаря-трихолога 600
Здоровое поколение
Дніпро вул. Набережна Заводська, 123д
м.Покровская 17 4
Центр "Здорове покоління" надає ряд послуг: ультразвукова, лабораторна і функціональна діагностики; огляди профільними спеціалістами; індивідуальний підбір лікування; ехокардіографія; ехоенцефалоскопія; патронаж новонароджених на дому; вакцинація; доплерографія; комплекс фізіотерапевтичних процедур; контурна пластика.
  • Консультація трихолога 900
Дніпро, Донецьке шосе, 7
м.Вокзальна 1ч 50 мин 16
Дніпро пр-т Олександра Поля 22
м.Метростроителей 35 9
Багатопрофільний медичний центр "Медлюкс" надає лікувально-діагностичні послуги в області проктології, травматології, дерматології, гінекології та отоларингології. У центрі працюють лікарі вищої кваліфікаційної категорії.
  • ENDORET BTI (плазмотерапія) лікування випадіння волосся 4 000
  • Консультація трихолога 700
Працює з
Вт: 09:00-20:00 Чт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-15:00
8,9
Дніпро пров. Фестивальний, 5
м.Проспект Свободы 103 18
У 2016 році почав свою роботу українсько-німецький медичний центр "АВРОРА ДРТ". Медустанова надає послуги з лікування статевих розладів у чоловіків і жінок.
  • Консультація трихолога 750
  • Контрольний огляд трихолога під час лікування 700
  • Консультація трихолога дитячого 750
  • Контрольний огляд трихолога дитячого під час лікування 700
8,9
в клініці 1 трихолог
Дніпро вул. Королеви Єлизавети (Глінки) 2-ї, 7
р.Шевченковский
Багатопрофільна клініка "Оксфорд Медікал" - це медичний заклад, що спеціалізується на малоінвазивних методах позбавлення від патологій. Центр входить в мережу однойменних клінік, вистав в Україні. Серед лікарів клініки - доктори і кандидати медичних наук. Приймає лікар: Абдуллаева Айгунь Муталлимовна
  • Первинний прийом лікаря трихолога 900
  • Повторний прийом лікаря трихолога 850
  • Гормональне лікування алопеції 1 200
8,7
Дніпро бул. Кучеревського 1
р.Центральный
Багатопрофільний медичний центр AMBY MEDICAL CENTER надає пацієнтам широкий спектр послуг: заключення декларації з сімейним лікарем, діагностика, лабораторні аналізи, консультації вузьких спеціалістів, превентивна медицина, реабілітація, хіміотерапія, хірургічні операції, денний стаціонар. AMBY — це сучасна турботлива медицина з відчуттям нових реалій.
  • Трихоскопія 650
8,4
Дніпро Вул.Набережна Перемоги 110
р.Соборный
Оксфорд медікал (Oxford Medical) на Перемоги — це багатопрофільний медичний центр, один з філіалів всеукраїнської мережі. Спеціалізується на комплексному підході до лікування пацієнтів. Надає послуги лікарів першої категорії в багатьох областях медицини.
  • Первинний прийом лікаря трихолога 900
  • Повторний прийом лікаря трихолога 850
  • Гормональне лікування алопеції 1 200
8,4
Дніпро вул. Героїв Крут, 15
р.Соборный
Медичний центр здоров’я та реабілітації «NOVA CLINIC» – це спеціалізований заклад, де кожний пацієнт може розраховувати на швидку та професійну допомогу. Тут оточують кожного відвідувача належною увагою, максимальною турботою та поважним ставленням.
  • Консультація трихолога 700