Клініки психології у Дніпрі (метро Проспект Свободи)

Можливо, вас цікавлять лікарі психологи біля зуп. метро Проспект Свободи
Консультація психолога 1000 грн
Знайдена 1 клініка

Сб Нед
Ольга Петрівна
Лікар від Бога. Дуже інтелігентна, грамотна, дуже все доступно розповідає. Я дуже задоволена
Злата
Боже, це найкращій лікар-гінеколог який в мене був . Раджу на 10000%
Бойко Катерина Дмитрівна
Комфортна обстановка , приємний спеціаліст
Крістіна
Хочу сказати величезне спасибі Белінській Ірині Валеріївні та Джичонаія Тамарі Гуліверівні за те, що з особливим розумінням поставилися до моєї проблеми і, не зважаючи на свій вихідний день, відгукнулися і не відмовили у допомозі. Після огляду та УЗД (яке можна зробити одразу в клініці) я отримала докладні відповіді на всі свої запитання. Прийомом та фахівцями Белінською І.В. та Джичонаія Т.Г. залишилася дуже задоволена. Бажаю Клініці та персоналу подальшого процвітання!
9,1
в клініці 2 психолога
Дніпро пров. Фестивальний, 5
м.Проспект Свободы 103 18
У 2016 році почав свою роботу українсько-німецький медичний центр "АВРОРА ДРТ". Медустанова надає послуги з лікування статевих розладів у чоловіків і жінок. Приймає лікар: Нагорная Валентина Максимовна
  • Консультація психолога 1 000

Психологія в лікарнях в інших районах Дніпра

6,7
Дніпро пр-т Науки (Гагаріна), 99 Д
м.Вокзальная 78 18
Спеціалізована клініка «Daily Medical» - це консультативно-діагностичний дитячий центр, що надає послуги з функціональної та ультразвукової діагностики для дітей різного віку - від нарождення до підліткового періоду. Приймає лікар: Соболевская Наталья Сергеевна
  • Первинна консультація дитячого психолога 1 000
  • Повторна консультація дитячого психолога 1 000
Дніпро вул. Троїцька, 37
м.Вокзальная 41 14
Освітньо-розвиваючий центр "Кристал" пропонує широкий вибір кваліфікованих послуг з підтримки здоров'я і краси. Консультують пацієнтів сімейний лікар, косметолог, трихолог, фахівець з масажу, психолог.
  • Консультація психолога
  • Виїзд додому от 3 000
  • Консультація психолога 1 250
Дніпро вул. Шевченка, 10
р.Центральный
У своїй практиці Михайло Юрійович використовує індивідуальний підхід до кожного клієнта, застосовуючи різні ефективні методи роботи. Допомагає людям досягти стану душевної рівноваги, опрацювати негативні почуття та емоції, відновити психічне та фізичне здоров'я, покращити якість життя. Михайло Юрійович намагається бути уважним до всіх запитів клієнта та працює на результат. Приймає лікар: Шеремет Михаил Юрьевич
  • Консультація психолога 800
  • Консультація психолога 800