Сторінка 11 Дитячі сімейні лікарі в Києві
Гавриш Анастасия Станиславовна
Сімейний лікар, який працює за принципами доказової медицини та сучасних клінічних настанов. Дотримуюсь
принципів поваги, відкритої комунікації та спільного прийняття рішень з пацієнтами. Постійно вдосконалюю свої знання завдяки участі в конфереціях та майстер-
класах.
Изай Людмила Викторовна
Лікар-спеціаліст з загальної практики-сімейної медицини. Здійснює динамічне спостереження за станом здоров'я кожного члена сім'ї з проведенням необхідного обстеження і оздоровлення за індивідуальним планом. Організовує у разі потреби консультації інших спеціалістів і госпіталізацію пацієнтів. Проводить профілактичну роботу по виявленню ранніх та прихованих форм захворювання і факторів ризику, імунопрофілактику захворювань, експертизу тимчасової втрати працездатності пацієнтів. Надає первинну медичну допомогу дитячому та дорослому населенню. Займається профілактикою та лікуванням хвороб. Приймає активну участь в науково-практичних конференціях, майстер-класах, тренінгах. Має досвід роботи у галузі лікувальної справи.
Гуменюк Александра Андреевна
Алимова Александра Юрьевна
Тарасюк Людмила Павловна
Привітна, відповідальна, доброзичлива.
Кудла Анна-Христина Григорьевна
Я лікар, який прагне зробити ваше здоров’я зрозумілим та керованим. У своїй практиці я керуюсь міжнародними рекомендаціями та доказовою медициною, щоб забезпечити ефективне та безпечне лікування. Моя мета – не просто вилікувати симптоми, а допомогти вам зрозуміти причини проблем і разом знайти найкраще рішення для вашого здоров’я.
Сімейний лікар, УЗД-фахівець
Федулов Владислав Владимирович
Чому я працюю лікарем? Тому, що є бажання та натхнення допомагати людям. Сімейна медицина – тут кожний випадок є унікальним, історії пацієнтів щоразу різні й вимагають особливих методів і підходів у діагностиці та лікуванні, тому велике значення має точність, швидкість – це складно, але й цікаво водночас.
Сімейний лікар, УЗД-фахівець
Марчишина Елена Викторовна
Марчишина Олена Вікторівна - сімейний лікар та спеціаліст з ультразвукової діагностики. Має додаткову спеціалізацію у сфері спортивної медицини та загальної практики-сімейної медицини. Проводить ультразвукові дослідження органів черевної порожнини, заочеревинного простору та щитовидної залози. Запишіться на прийом у «Оксфорд Медікал», щоб отримати якісну діагностику та професійну консультацію.