Сторінка 39 Виклик лікаря додому в Києві
Сивоконь Алена Васильевна
Лікар спеціалізується на загальних медичних питаннях та надає первинну медичну допомогу пацієнту
м. Вишневе, вул. Освіти, 19
Педіатр, неонатолог, консультант з грудного вигодовування
Ровинская Анна Олеговна
Вітаю! Я – лікар-педіатр з 4-річним досвідом роботи. Чуйна, турботлива та доброзичлива лікарка, яка завжди готова надати кваліфіковану медичну допомогу діткам та поради батькам щодо здоров’я та розвитку їх малюків
м. Вишневе, вул. Освіти, 19
Кардіолог, УЗД-фахівець
Сысуев Александр Игоревич
Чому я працюю лікарем?
Скільки себе пам'ятаю, завжди мріяв стати лікарем. Мені хотілось приносити користь людям, робити щось важливе та значуще для суспільства. А професія лікаря дозволяє людині повністю реалізувати свою турботу про ближнього. Дарувати людям здоров'я - вельми почесно. Я готовий з великою
самовіддачею допомогти людям справлятися з їх хворобами, недугами, рятувати їх життя. Готовий проявляти чуйність щодо людей, вдосконалюватись на шляху, який я вибрав.
Никифоров Олег Анатольевич
Чому я працюю лікарем?
Вважаю спеціальність лікаря самою потрібною та гуманною! А
наша спеціальність в майбутньому - це відновлення генофонду України в післявоєнний час.
Эпельбаум Ольга Ивановна
Чому я працюю лікарем?
Я вважаю, що професія лікаря найголовніша і найпотрібніша у світі, оскільки людське здоров’я - це найбільша цінність. Маю
велике бажання допомагати людям, стараюся знаходити індивідуальний підхід до кожного пацієнта та прагну, щоб після
спілкування зі мною у людини залишилися лише приємні емоції та спокій, що все під контролем.
Мягкоход Анастасия Юрьевна
Чому я працюю лікарем?
Я обрала медицину, бо переконана, що моя роль як лікаря - це не лише лікувати, а й змінювати життя людей на краще
Фізичний терапевт, реабілітолог
Стрижак Кристина Євгенівна
Дипломований фізичний терапевт і засновниця студії допоможе вам відновити рухливість і повернутись до активного життя після травм та операцій! Тільки індивідуальний підхід, сучасні методи терапії, емпатія та увага до кожного клієнта — все для вашого здоров'я і комфорту. Працюємо з болями в суглобах, проблемами зі спиною, спортивними травмами та мінно-вибуховою травмою. Записуйтеся на консультацію, щоб дізнатися, як ми можемо допомогти вам рухатися без болю!
Флеболог, Хірург, Судинний хірург
Маньковский Евгений Евгеньевич
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Алерголог дитячий, педіатр
Пилипенко Ольга Сергеевна
Лікар спеціалізується на алергології дитячій та педіатрії. Займається лікуванням функціональних проблеми травного тракту. Проводить алергодіагностику — нашкірні алергологічні проби, АСІТ (алергенспецифічна терапія, алергенівакцинація),
спірометрію. Ольга Сергіївна консультує з питань грудного вигодовування (догодовування, прикорм), раціонального вигодовування дітей першого року життя, підбіру клінічного харчування для дітей із дефіцитами, з питань вакцинації.
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта
Лікар спеціалізується в області акушерства та гінекології. Займається лікуванням патологій шийки матки, папіломавірусної інфекції, клімаксу, маститу, аднекситу, ендометріозу і генітального герпесу. Виконує біопсію шийки матки, установку і видалення внутрішньоматкової спіралі. Проводить кольпоскопію, гістероскопію і кардиотокографию.