Сторінка 39 Виклик лікаря додому в Києві
Психотерапевт
Ларина Татьяна Владимировна
Тепла, чутлива, стійка, сппівчуваюча, витримуюча, вільних поглядів, приймаюча, конструктивна, функціональна, Красива розумна:)
Алерголог дитячий
Зиборова Юлия Владимировна
Вербова Александра Олеговна
Рыбалка Марина Павловна
Дерматовенеролог, косметолог
Мартыновская Яна Николаевна
Дитячий хірург
Дворовой Тимофей Константинович
Я лікар дитячий хірург . Займаюсь лікуванням всієї хірургічної, урологічної патології. В своїй роботі користуюсь сучасними підходами та протоколами лікування. Щодня оперую дітей з різними хірургічними захворюваннями.
Кардіолог
Галицкий Александр Юрьевич
Клінічний психолог
Мищенко Лидия Викторовна
Лідія Вікторівна - клінічний психолог, яка працює в інтегративному підході, орієнтуючись на особистість клієнта та його актуальні потенційні можливості. Використовує переважно психоаналітичний підхід, методи когнітивно-поведінкової терапії, схема-терапії. Консультує клієнтів, які знаходяться в кризових станах, в пошуках нових сенсів і переживають розлади адаптації. Приймає дорослих та підлітків з 12 років (12-16 років - з батьками, з 16 років можуть самостійно).
Консультація 1500 онлайн
Сімейний лікар, дієтолог
Оратовская Ирина Анатольевна
Допомагаю досягати гармонії між здоров’ям і харчуванням. Розробляю індивідуальні плани харчування, враховуючи Ваші потреби, звички та стан здоров’я. Я пропоную індивідуальний підхід, який допоможе покращити ваше здоров’я, фізичну форму та загальне самопочуття науково обґрунтованими методами.
Допомагаю зберегти здоров'я Вашої родини на засадах доказової медицини. Профілактика, діагностика та лікування захворювань — мій головний пріоритет. Завжди готова вислухати, проконсультувати та знайти найкраще рішення для покращення Вашого самопочуття.
Консультація 750/850 грн.
Терапевт, лікарь невідкладних станів
Глушкова Оксана Сергеевна
Працюю за напрямками сімейної і профілактичної медицини, корекція способу життя, лікування хронічних захворювань