Сторінка 24 Виклик лікаря додому в Києві

Лікар проводить профілактику всіх можливих порушень стану здоров'я, первинну діагностику, супровід та лікування найбільш поширених захворювань органів та систем. Також проводить первинну діагностику та офтальмологічне огляд, офтальмоскопію та отоскопію для діагностики захворювань системи ЛОР органів.
Пульмонолог
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог, що займається лікуванням захворювань гінекологічного характеру, веденням вагітності, проводить ультразвукову діагностику органів малого тазу.
Кардіолог, УЗД-фахівець
Чому я працюю лікарем? Скільки себе пам'ятаю, завжди мріяв стати лікарем. Мені хотілось приносити користь людям, робити щось важливе та значуще для суспільства. А професія лікаря дозволяє людині повністю реалізувати свою турботу про ближнього. Дарувати людям здоров'я - вельми почесно. Я готовий з великою самовіддачею допомогти людям справлятися з їх хворобами, недугами, рятувати їх життя. Готовий проявляти чуйність щодо людей, вдосконалюватись на шляху, який я вибрав.
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Чому я працюю лікарем? Я вважаю, що професія лікаря найголовніша і найпотрібніша у світі, оскільки людське здоров’я - це найбільша цінність. Маю велике бажання допомагати людям, стараюся знаходити індивідуальний підхід до кожного пацієнта та прагну, щоб після спілкування зі мною у людини залишилися лише приємні емоції та спокій, що все під контролем.
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Ортопед-травматолог
Київ Петропавлівська Борщагівка, вул. Ярослава Мудрого 66А-66Б р.Святошинський
Педіатр
Тільки дитячий прийом
Педіатр
Лікарка педіатр(вища категорія); дитячий алерголог. Стаж роботи 31 рік(включаючи 2 роки інтернатури). Закінчила Харківський медичний інститут в 1994 році; проходила інтернатуру на базі Київського медичного інституту. Розпочала діяльність лікаря в УДСЛ ОХМАТДИТ в інфекційно-діагностичному відділенні( 18 років); продовжила педіатричну діяльність в клініці Наш доктор. Отримала спеціалізацію по дитячій алергології ,працюючи в клініці Наш лікар. Вважаю педіатрію своїм покликанням